Ismét műsorvezető lesz Pálffy István volt KDNP-s képviselő, akit 2015-ben küldtek ki Dublinba nagykövetnek. Pálffy augusztus 21-től a Napi Aktuális című „politikai-közéleti hírháttér műsort” vezeti – írja a 444.

„Szakmailag és emberileg is megtisztelő” – A Hír TV-be megy dolgozni a visszahívott nagykövet

Magyar Televízió műsorvezetője lett, 1997-ben pedig az akkor induló TV2-höz igazolt. 2002-ben ment vissza a köztévéhez, 2010-ben a KDNP képviselőjelöltje lett, majd 2015-ben Dublinba küldték nagykövetnek, ahonnan 2020-ban hívták vissza.

A HírTV nem teljesen ismeretlen terep számomra, vendégként eddig is sok vitaműsorban szerepeltem. Most azonban már nem a saját véleményemet mondom majd el a nézőknek, hanem napról-napra a hazai közélet jelentős szereplőit, az éppen aktuális témák szakértőit kérdezem.

Úgy gondoljuk, hogy a nézők konkrétumokat akarnak megtudni és találkozni szeretnének hozzájuk hasonló gondolkodású emberekkel. Fontosak a hírek, az identitás, a pontosság és az emberek tisztelete. Igazodási pontokra és személyekre egyre inkább szükség lesz. Ezért a HírTV a Napi Aktuális témáit a csatorna nemzeti, magyar érdekek szerinti értékrendje alapján választja, a HírTV újságírói pedig hasonló gondolkodás és szemlélet alapján mutatják be azokat. Konkrétan és közérthetően

– mondta Pálffy.

A HírTV főszerkesztője, Velkovics Vilmos úgy fogalmazott,

szakmailag és emberileg is megtisztelő,

hogy Pálffyval dolgozhatnak együtt, akinek „felkészültsége, tapasztalata és szakértelme garanciát jelent arra, hogy a HírTV továbbra is színvonalas és informatív műsorral informálja nézőit”.

Forrás: 444, Hír TV
Fotó: Hír TV

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Nem is tudtam, hogy a Dunánál rontja a levegőt. Lám, rossz pénz nem vész el.
kakukkmadár
Ezek úgy cirkulálnak a rendszerben, mint a pálesz a lepárlóban. Ez a faszi már csak tudja:)
bence
Majd arra leszek kíváncsi , hogyan vezeti ezt a műsort , mert , hogy józanul nem lesz rá képes az biztos ! Szép látvány lesz amikor a nézők elé okádva tántorog ki a Hír TV stúdiójából !
nyuggerpasi
Látom, a rengeteg pia megtette hatását.
AMORÁLISOK
ajaj látom itt mindenki tudja az előzményeket , vagy a pia máris bekerült a bocsánatos bűnök közé ? Remélem a járművezetőket azért továbbra is napi gyakorisággal, akit megcsipnek jogsiját egy életre mert kutyából nem lesz ugye,,,csak a jogszabályt nem meri leirni senki hogy ? végérvényesen!!! volt lehetősége NEM ÉLT VELE?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.