Velkovics Vilmos, a Hír TV főszerkesztője a csatorna vasárnapi Sajtóklubjában villantott fel néhány, elsőre talán nem teljesen érthető összefüggést.

A Hír TV fekete öves propagandistája megfejtette az oktatási válság okát

Velkovics Vilmos hatalmasat ment a Sajtóklubban. Forrás: Hír TV

Velkovics, miután levezette, hogy

· Brüsszelben a fehérek már csak kutyákat sétáltatnak, nem gyereket,

· ezzel szemben Bécsben már csak arab családok ülnek a parkokban, egyetlen egy fehéret sem látni

ráfordult a fideszes propaganda forró krumplijára, a magyar oktatás végletekig lerothasztott állapotára. Konkrétan azt kezdte boncolgatni, hogy a magyar oktatás minőségét a liberális pedagógusok rontják. Persze megoldási javaslatot is adott: bezzeg amikor papok tanítottak…

Nagyon sok olyan liberális pedagógus van, aki a saját kis egója hizlalása érdekében pont a szigorúbb és következetesebb tanárok kárára meg az egész rendszer kárára próbálja építeni a saját önbecsülését.

A ránézésre is jó ötvenes Velkovicsot állítása szerint "paptanárok tanították". Ott aztán rendesen be volt szabályozva a napjuk, mettől-meddig kell tanulni, sétálni – idézte a populista véleményvezért a 444.

Forrás: 444
Fotó: Youtube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
"Velkovicsot állítása szerint "paptanárok tanították". Ott aztán rendesen be volt szabályozva a napjuk, mettől-meddig kell tanulni, sétálni"
Ha ez jó volt neked barom, akkor annál is hülyébb vagy, mint amilyennek látszol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
AMORÁLISOK
a fideszesek 90 százalékát is lehazudod a magas égből. agyrémeid vannak?
kereső
@sgl: Ez, baszodalásan- KÖVETKEZMÉNY!- amit a magyar társadalom nem ismert eddig, és most kénytelen a saját bőrén megtapasztalni: mit jelent az egyetemi, oktatói, kutatóti autonómia felszámolása, mit jelent a közvagyon magánositása- mely elvesziti köz jellegét. Magyarországon nincs következménye- van viszont nemzetközi: a magyar oktató-kutató szakemberek kizárása a nemzetközi együttmúködésekből, kizárás az unió ECR pályázataiből- ami euro milliárdojat jelent(erre akarták orbánék rátenni az enyves mancsot a kuratóriunokon keresztül, hiszen ebben a költslgvetési ciklusban az eu-nál prioritást élvez az oktató-kutató munka).
Nem számoltak ezzel orbánék, hogy a nyugati kutató műhelyek nem fognak a magyar kormánynak pénzt pályázni- inkább kihagyják a magyar kutatókat. Azok meg menekülnek- sokukat tárt karokkal várják a halódók. Jöhet az új szlogen a kormánytól: agyelszivás!
Péter2
Egy újabb beteg romagyerek , beteg vergődése beteg emberek felé , 2 hete voltunk kint Ausztriába venni egy kettő dolgot , egy arabbal nem találkoztunk , pedig Bécs belvárosba töltöttem el majdnem az egész délelőttömet de kínait annál többet !
Eladott Ország
Velkovics Vilmos közpénztévés műsorvezetőt ezért fizeti a csúti geci.
telegdilaci
@Menőmanó:Fröcsög a fos a mocskos pofádból,firkász,Nemsokára Magyarországon is hasonló lesz a helyzet ha gazdád akinek fényesre nyalod naponta az ülepét,betelepít több százezer vendég munkást, az Országba,akkor is ezen a véleményen leszel köcsög egyszer már Lázár Jani is kiment Ausztriába hogy lejárassa az Osztrák szomszédainkat,meg is lett az eredménye,sajnos nagy az Isten állatkertje, Magyarországon,ezeket a hitvány gazembereket,nem érdekli az igazság csak nyomatják a mantrát! hogy megfeleljenek a potrohos vezérnek!
Aki Én
Jobb helyeken az ilyen hazudozást, uszítást komolyan büntetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.