Külön kiemelték, hogy a Hollywood Vampires minden tagja jól van.

Johny Deppék szlovákiai koncertje is elmarad – Most azt is elmondták, hogy miért

Kép: Paul Bergen / ANP / AFP

Miután kedden elmaradt a Hollywood Vampires budapesti koncertje, a zenekar – melynek tagjai között van Alice Cooper és Johnny Depp is – tovább utazott Szlovákiába, turnéja következő állomására. Ám, mint a 24.hu észrevette, Instagramon azt közölték:

Amikor ma megérkeztünk a szlovákiai koncerthelyszínre, hogy megkezdjük az esti fellépés előkészületeit, gyorsan kiderült számunkra, hogy a létesítmény még befejezetlen, és ezért nem biztonságos sem a zenekar, sem a közönség számára. A zenekart nagyon felzaklatta ez a szerencsétlen fordulat, és reméli, hogy visszatérhetnek majd, amint a beosztásuk engedi.

A folytatásban külön megjegyzik azt is, hogy ez nem függ össze a budapesti koncert elmaradásával, illetve, hogy minden tag egészséges.

A keddi koncertet – ahogyan mi is megírtuk – egy bennfentes szerint azért mondták le, mert Johnny Depp olyan részeg volt, hogy orvost kellett hozzá hívni.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Így is lehet mondani,de semmi értelme...
Mondani+ mindent lehet,,
csak ennyi
barátilag
J.L.
Namely
"a létesítmény még befejezetlen, és ezért nem biztonságos sem a zenekar, sem a közönség számára"
:D
szép szavak, csak nehezen hihetőek :D valszeg dzsonnit még mindig nem kaparták fel, valaki más is beivott, esetleg nem találtak józan tagot a zenekarban :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.