Orbán Viktor elmondta szokásos pénteki rádióbeszédét, nem csalódtunk benne.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Ó! Tényleg? Sajnálom, hogy dolgoznia kell? Talán most találja ki a következő sarcot és azért nem mehet? Vagy még nem lopott eleget egy saját hajóhoz?
colibri
Már megint tele hazudta a pénteki napot! Sohase hallgatom, éppen elég a sok szalagcím, mert ilyenkor minden ezzel van tele. Az sem igaz, hogy egy bármilyen miniszter nem engedheti meg magának a nyaralást! Tudjuk, láttuk a szokásaikat. Pl. szíjjast a luxusjachton, közben azt posztolta, hogy a dolgozójában dolgozik. Na így higgyen valaki ezeknek!
Nessy
Pedig lehet, jobban járnánk, ha elmennének minél messzebb, és valamelyik távoli tengerparton ücsörögnének a farkukon, addig sem okozva kárt idehaza!
SÍva
A francba! Most olvasom egy másik oldalon, hogy a kormány adót vezet be! Valami co2 kibocsájtás meg hasonló dolgokkal magyarázzák magukat! Egyszóval füstadót vetettek ki! Valamikor nagyon régen amikor hallottam róla történelem órán egyszerűen hihetetlen volt! Na mostmár nem az! Lassan már a mindenre találnak ki adót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.