Feldühödtek Azahriah rajongói, mert eltűnt kedvencük háromnapos új klipje. Könnyen lehet, hogy a politikusoknak nem tetszett.

Eltüntették a kormányt gyakran kritizáló Azhariah új videoklipjét – A "disznófejű pedofil politikusok" szóltak közbe?

Fotó: Facebook/azahriah.official

A Deshsel, Copy Connal, Lord Panamóval készített Béke című klipnek már több százezres megtekintése volt, azonnal sokan voltak rá kíváncsiak, hivatalos oldalról mégis eltűnt. A kommentekben elindult a találgatás. 

A klipben "disznófejű pedofil politikusok"-ról énekelnek, sokak szerint épp ezek a politikusok tettek keresztbe a kormányt egyébként is gyakran kritizáló előadónak. 

„Lehet, a politikusoknak nem tetszett a szöveg” – írta több kommentelő.

De volt, aki teljesen mást sejtett a háttérben: „Állítólag összevesztek.”

A Blikk cikkének megjelenése után pár perccel a zene visszakerült Azi csatornájára – ám a megjegyzéseket kikapcsolták, ami rendkívül furcsa, hiszen míg lehetett kommentelni, jobbára elismerő szavakat írtak a rajongók – írta a Blikk.

Forrás: Blikk.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@sgl: Jelenleg az egyik legnagyobb tehetség. A klipjei alatt 80 éves korig írogatnak magasztaló szavakat. Imádják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Az ilyen minőség nélküli, uszító szarokat azonnal le kell venni az internetről! Jelentesse meg saját pénzen, a közösségi médiában meg le kell tiltani! Vonyítson az aluljárókban, amíg el nem zavarják onnan is, mert zajszennyezés amit művel!
simmering73
@Shikari: Beléd is jó reggelt. Mit vonyítasz itt? Munkanap van naplopó.
Yeromos
@Shikari: hallgasd nyugodtan a fideszes művészeket, győzikét nagy ferót és társait az az igazi kúltúra Z való neked, Nem letiltani kell az ilyeneket, majd a közönség eldönti, hogy van e létjogosultsága, de a általatok megálmodott diktatúrába ti akarjátok szabályozni, hogy mit lehet hallgatni, milyen filmet nézhetünt, mi lehet a színházba, mit olvashatsz az újságokba. Pont mint a komcsi diktatúrákba.
Sakk Matt
@Shikari: Tudjuk, hogy számodra vezéred kedvence az etalon. Halgass Kis Grófót, annak a mondanivalójával tudsz azonosulni!
Aki Én
@Shikari: @ómió: Az van suttyókáim, hogy ezt benyeltétek rendesen. Tetszik, hogy egyből magatokra vettétek :)
Két buta suttyó :)
Egyébként ez a srác ma a legnagyobb sikerű sztár itthon. Hamarosan külföldön is. Értitek, két tehetségtelen, naplopó csicska?
Jaj, ha nektek ennyi eszetek lenne, de szép hely lehetne kis hazánk...
Aki Én
@sgl: Jelenleg az egyik legnagyobb tehetség. A klipjei alatt 80 éves korig írogatnak magasztaló szavakat. Imádják.
Sakk Matt
@Aki Én: Nekem spec nem tetszik a stílus.
Öreg vagyok én már ehhez :)
Az én ízlésemnek jobban fekszik a finom politikai kritika:
youtu.be/6k-4XDZqbJM?si=4_ByIln6m7HH0YPY
Shikari
@Aki Én: Suttyó paraszt, primitív hergelő, akire azonnal megciccen a ványadt cerkája a magadfajtának!
Aki Én
@Shikari: ...teljesen rendben van, hogy kimondatlanul is magadra veszed ezt a témát :)
Shikari
@Yeromos: Le kell tiltani az ilyen minőség nélküli hergelő fosokat. Itt magyar vélemények jelenjenek meg, menjen mindenki oda, ahol szeretik a hőbörgését!
Yeromos
@Shikari: Magyar vélemények jelenjenek meg, én Magyar vagyok felételezem, hogy te is és a véleményünk szerintem eltér. A kisgrofot, tóth gabit, győzike, ákoska, pataki, nagy fero stb. Gondolom szerinted magyar véleményt fogalmaz meg, szerintem meg értéktelen seggnyalók.
Shikari
@Yeromos: Győzit, meg grófót nem említeném a többiekkel és azt hiszem Tóth Gabit sem. Ákos, Feró, Pataki viszont igazi művészek, ha tetszik neked, ha nem.
Sakk Matt
@Shikari: Te itt most hőbörögsz és hergelsz! Mi ezt nem szeretjük, menj a Megafon oldalára! Jaa..és románként a 3. kitételen is megcsúszol :P
Yeromos
@Shikari: nagy feró művészete miben is nyilvánul meg ? A rokkosított üttörő dalokból, vagy esetleg a korábbi énje mikor fehér flitteres kezeslábasban vonaglott discót játszva. Ha esetleg megtisztelnél vele és leírnád mely produkcioja érdemelt Kossut-dijat.
Maccska
@Yeromos: valószínűleg ez az azaria nevű egyénre 20 év múlva senki sem fog emlékezni.Majd akkor visszatérhetünk a Kossuth díjára.
Addig nem kellene Feróhoz hasonlítgatni.
Yeromos
@Shikari: A rice semmivel nem volt jobb mint kortársai, pmobil, omega piramis stb, a Kossuth díjat segg nyalásért kapta.
Ezodabasz
@Shikari: ma, 08:13 Nem az én zeném amit csinál, de tömeget vonz és ha letiltotta a kormánypropaganda akkor valami lehet benne! Rákeresek és ha nem tetszik akkor is szeretni fogom:) Emlékszel ugye, hogy a Beatrice is nagyon sokáig tiltott gyümölcs volt? Az ilyen minőség nélküli, uszító szarokat mint TE azonnal le kell venni az internetről! Neki szerintem már van annyi saját pénze, hogy nem szorul rá az EU-s vagy közpénz támogatásra!
A kormánypropaganda 110milliárd közpénzből az nem zavar?
Yeromos
@Maccska: azariat nem ismerem, csak most hallgattam bele, nem az én zeném, de nem a zenéje miatt hanem a szöveg miatt tiltotta le a a komcsi cenzúrátok. Egyébnént ferora sem emlékezne a kutya sem ha nam nyalná orbán seggét, mert maradandót ő sem alkotott.
durbincs
@Ezodabasz: @Ezodabasz: Mert Makizaj ? abberált és hülye 1 személyben ? mint csak maga ?
durbincs
@Aki Én: @Aki Én: mondjuk maga mint a bánya farturó stricije ? azzal a kemény 50IQ-val ? 4 elemivel ? má ezt is tudja ?
Maccska
@Maccska: Feró meg maradandót alkotott.Az nem kétséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.