Szerinte nem jó ötlet ez az egész politizálás dolog egy zenész részéről.

Tóth Vera most először beszélt Tóth Gabi politizálásáról, és nem finomkodott

Tóth Vera Rangos Katalin műsorában szerepelt, ahol most először ejtett szót arról, hogy Tóth Gabi politizál, de emellett a válását is kommentálta.

Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette... de ő tényleg így gondolta!

– hangsúlyozta a testvéréről. Majd a blikk.hu szemléje szerint hosszasan bontogatta a Gabi válása körül kialakult botrányt a beszélgetés 20. perce után.

Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni. (...) Azért a Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerintem kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. Ezzel egy embert simán a szuicid hajlamokba lehet belekergetni. És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy ő, amit éppen amit kijelent, ő tényleg abban van

– részletezte.

Arra is rátért, hogy mit gondol Gabi politikai szerepvállalásáról, hiszen sokan támadják azzal, hogy csak a pénzért csinálja: „Még ha csak azért csinálta volna!” – nyilatkozta nevetve. Hozzátette, szerinte nem jó ötlet, ha egy zenész politizál: „Én nem azt mondom, hogy ne politizáljon, ne foglaljon állást egy zenész, de én nem tartom jó ötletnek.”

Forrás: blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
2010-ben jelent meg a második(!) albuma, azóta csak kislemezei voltak..az is 2021-ben utoljára!
Azóta csak NER felkérései vannak.

Egy NER lotyó, nem kell ezt szépíteni!
jáger laszló
Tóték
Örkény István
Inkább ez jöhet!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Errol csak annyit, hogy tehetseges muveszeknek nincs szuksege politikia hatszelre.
kakukkmadár
Mert ahogy a mondás is tartja, "nem lehet egyszerre ba..ni, és szűznek maradni." Pláne, ha egyik se megy igazán jól valakinek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.