Döbbenet a köbön: kormánytagok reklámozzák a TV2. Sztárban sztár leszek! című műsorát. Orbán Viktor, Kósa Lajos, Varga Judit is feltűnik a TikTok-videóban. 

Orbán Viktor TikTok-csatornáján, fideszes politikusok reklámozzák a TV2 Sztárban sztár című műsorát

– szúrta ki a Telex. A miniszterelnök többek között Németh Szilárd, Kósa Lajos, Varga Judit és Pócs János társaságában szaval Republic, Majka, Ákos és Fluor dalokat.

Ennél már nincs lejjebb, Orbán Viktor TikTok-videójában makog Kósa Lajos: "Vápvápvápsuvápápá" – Kormánytagok reklámozzák a TV2 zenei műsorát – videó

Orbán Viktor kormányfő és Kósa Lajos fideszes képviselő 2019. november 4-én. MTI/Balogh Zoltán

Két videó jelent meg a viktor_a_tiktokon oldalon. Az elsőben az a feladat, hogy a kormánytagok befejezzék a slágereket, Kósa Lajos odapirít egy vápvápvápsuvápápát, Orbán Viktor egy Ákos-dalt fejezett be. – Újra itt vagyok... – mondta, mert azért annyira nem élte bele magát, hogy éneklésre fogja. Kocsis Máté simán megoldotta a Charlie-slágert. Eközben pedig megjelenik Pápai Joci és Köllő Babett a TV2 stúdiójából.

@viktor_a_tiktokon Te kinek lennél a mentora? #OrbánViktor #miniszterelnök #VargaJudit #KocsisMáté #KósaLajos #Fidesz #Ákos #Republik #Charlie #Majka #PápaiJoci #Tilla #TV2 #SztárbanSztár #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending Rockin – Chris Alan Lee

Folytatjuk! – ígéri a videó és vissza is térnek a következő résszel, amiben Németh Szilárd megmondja, hogy a 90-es években mindenki táncolt, Majka pedig csodálkozik a rezsibiztos válaszán.

Hihetetlen szakértelemmel ismerik fel a slágereket. Kósa Lajos mindkét videóba bekerült azzal, hogy vápvápvápsuvápápá.

Kissé érthetetlen, de a videó végére bekerült az RTL-ellenműsoránk, a The Voice-nak a coacha is, Miklósa Erika opera-énekesnő, aki üzent a miniszterelnöknek:

Viktor, Önben a tehetség!

@viktor_a_tiktokon Hello, hello, újra itt vagyok! #OrbánViktor #miniszterelnök #Fidesz #KósaLajos #NémethSzilárd #Ákos #Republik #Majka #Tilla #PápaiJoci #TóthGabi #KöllőBabett #Fluor #mizu #MiklósaErika #TV2 #SztárbanSztár #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending Music Instrument – Gerhard Siagian

Annak idején Szijjártó Péter is elénekelte amúgy a Republic Szállj, el kismadár! című dalát.

Melyik a jobb verzió? Kósáé vagy Szijjártóé?

Forrás: Telex, Blikk

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

baxi
Akkor volt lejjebb, amikor ezt a hazug, állszent,tolvaj csürhét a magyar nép /akárhogyis/ felhatalmazta arra,hogy tönkretegye több millió ember életét. Ez a választó embereknek is SZÉGYEN!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro2
Ezeknél mindig van. Lejjebb és lejjebb. Az űr végtelen ugye Kupakos Lala.
Örökség megjött már disznyaid jól vannak ?
szegény hazám
@Néro2: Tudod a lala jól van, mert buta és ezért nagyon boldog. A disznók nincsennek jól, meglátogatta őket, fertőzést kaptak. Azóta agysorvadással pusztulnak. Állítólag ragályos a betegség, és lala terjeszti. Képességei azonban határtalanok. Benézett az udvaromra, ennek eredményeként elpusztultak a tyúkjaim.
jáger laszló
Neki is szüksége van 1 kis r3klámra !
Azt hiszi,hogy így népszerűbb lesz!!???
Hát tévedni emberi dolog!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Az ATV meg a Retek Klub hazugságait meg majd, ugye, az efftársak!?
Néro2
@szegény hazám: Hát ez az. Aki csak a környékükön van mind agysorvadásos. Bár ezt így nem is értem , hisz agyuk sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.