Döbbenet a köbön: kormánytagok reklámozzák a TV2. Sztárban sztár leszek! című műsorát. Orbán Viktor, Kósa Lajos, Varga Judit is feltűnik a TikTok-videóban. 

Orbán Viktor TikTok-csatornáján, fideszes politikusok reklámozzák a TV2 Sztárban sztár című műsorát

– szúrta ki a Telex. A miniszterelnök többek között Németh Szilárd, Kósa Lajos, Varga Judit és Pócs János társaságában szaval Republic, Majka, Ákos és Fluor dalokat.

Ennél már nincs lejjebb, Orbán Viktor TikTok-videójában makog Kósa Lajos: "Vápvápvápsuvápápá" – Kormánytagok reklámozzák a TV2 zenei műsorát – videó

Orbán Viktor kormányfő és Kósa Lajos fideszes képviselő 2019. november 4-én. MTI/Balogh Zoltán

Két videó jelent meg a viktor_a_tiktokon oldalon. Az elsőben az a feladat, hogy a kormánytagok befejezzék a slágereket, Kósa Lajos odapirít egy vápvápvápsuvápápát, Orbán Viktor egy Ákos-dalt fejezett be. – Újra itt vagyok... – mondta, mert azért annyira nem élte bele magát, hogy éneklésre fogja. Kocsis Máté simán megoldotta a Charlie-slágert. Eközben pedig megjelenik Pápai Joci és Köllő Babett a TV2 stúdiójából.

@viktor_a_tiktokon Te kinek lennél a mentora? #OrbánViktor #miniszterelnök #VargaJudit #KocsisMáté #KósaLajos #Fidesz #Ákos #Republik #Charlie #Majka #PápaiJoci #Tilla #TV2 #SztárbanSztár #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending Rockin – Chris Alan Lee

Folytatjuk! – ígéri a videó és vissza is térnek a következő résszel, amiben Németh Szilárd megmondja, hogy a 90-es években mindenki táncolt, Majka pedig csodálkozik a rezsibiztos válaszán.

Hihetetlen szakértelemmel ismerik fel a slágereket. Kósa Lajos mindkét videóba bekerült azzal, hogy vápvápvápsuvápápá.

Kissé érthetetlen, de a videó végére bekerült az RTL-ellenműsoránk, a The Voice-nak a coacha is, Miklósa Erika opera-énekesnő, aki üzent a miniszterelnöknek:

Viktor, Önben a tehetség!

@viktor_a_tiktokon Hello, hello, újra itt vagyok! #OrbánViktor #miniszterelnök #Fidesz #KósaLajos #NémethSzilárd #Ákos #Republik #Majka #Tilla #PápaiJoci #TóthGabi #KöllőBabett #Fluor #mizu #MiklósaErika #TV2 #SztárbanSztár #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending Music Instrument – Gerhard Siagian

Annak idején Szijjártó Péter is elénekelte amúgy a Republic Szállj, el kismadár! című dalát.

Melyik a jobb verzió? Kósáé vagy Szijjártóé?

Forrás: Telex, Blikk

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

baxi
Akkor volt lejjebb, amikor ezt a hazug, állszent,tolvaj csürhét a magyar nép /akárhogyis/ felhatalmazta arra,hogy tönkretegye több millió ember életét. Ez a választó embereknek is SZÉGYEN!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A szenny csatornát reklámozza a kultúrha terjesztője és "válogatott" alkeszei!
Toller Béla
Jó humorú, tehetséges, okos emberek...és még szépek is ...
baxi
Akkor volt lejjebb, amikor ezt a hazug, állszent,tolvaj csürhét a magyar nép /akárhogyis/ felhatalmazta arra,hogy tönkretegye több millió ember életét. Ez a választó embereknek is SZÉGYEN!
ágimami
Ahogy hallgattam, de VAN lejjebb, mert ez még az aljánál is aljább!!
Tényleg DÖBBENET!!!:DDD
izéke
Istenem,van olyan ember aki ezt megnézi??? Kommenttársaim,hát mazohisták vagytok???
Néro2
Ezeknél mindig van. Lejjebb és lejjebb. Az űr végtelen ugye Kupakos Lala.
Örökség megjött már disznyaid jól vannak ?
szegény hazám
@Néro2: Tudod a lala jól van, mert buta és ezért nagyon boldog. A disznók nincsennek jól, meglátogatta őket, fertőzést kaptak. Azóta agysorvadással pusztulnak. Állítólag ragályos a betegség, és lala terjeszti. Képességei azonban határtalanok. Benézett az udvaromra, ennek eredményeként elpusztultak a tyúkjaim.
jáger laszló
Neki is szüksége van 1 kis r3klámra !
Azt hiszi,hogy így népszerűbb lesz!!???
Hát tévedni emberi dolog!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Az ATV meg a Retek Klub hazugságait meg majd, ugye, az efftársak!?
Néro2
@szegény hazám: Hát ez az. Aki csak a környékükön van mind agysorvadásos. Bár ezt így nem is értem , hisz agyuk sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.