Curtis a Péntek Esti Partizánban szerepelt. 

Curtis büszke fideszesnek vallja magát, az okát is elárulta

Gulyás Márton vendége a Péntek Esti Partizán legutóbbi adásában a drogbotrányairól elhíresült rapper, Curtis volt. A beszélgetés során szó esett futballrajongásról, az ukrán háborúról, erőszakról, prostitúcióról, kábítószerről, barátságról és Gáspár Győzőről is. Épp ez utóbbi kapcsán került szóba Curtis politikai hovatartozása. Ennek kapcsán elmondta:

Nálam ez nem titok, hogy egyébként én inkább a Fidesz felé húzok. Ennek megvan a családi oka, pont a labdarúgás, én ugye abban nőttem fel, amikor Orbán Viktor odajárt. Amikor kölyök voltam, én azt láttam, hogy Gyurcsányék belelövettek a tömegbe, és nekem ezek megmaradtak. Én ugyanúgy, mint minden másban, leegyszerűsítem, ezt láttam, ezt érzem, és kész. De azt, hogy én pénzt fogadjak el azért, hogy fölléphessek, én ilyet nem…

Az újpesti rapper Szijjártó Péterről is jó véleménnyel van – írja a roviden.hu szemléje. Úgy véli, a külügyminiszter rettentően sokat dolgozik. Szijjártó jachtos botrányával kapcsolatban viszont nem volt képben, nem is tudott róla, hogy ilyen történt. Ezt azzal intézte el, hogy ő nem követi a politikát, de amit Szijjártó Instagramján lát, az számára azt sugallja, hogy a miniszter strapabíró.

Szóba került még az az eset is, amikor Curtis közösségi oldalán védte meg a kormányt a rezsicsökkentés korlátozásának bejelentése után. Ezt azzal magyarázta, hogy elege lett abból, hogy bármi rossz történik, azért mindig a Fidesz a hibás. Majd mikor Gulyás szembesítette azzal, hogy a kormánypárt saját választási ígéretét szegte meg a rezsicsökkentés kiherélésével, azzal jött, hogy ő ehhez nem ért. Curtis úgy emlékezett, hogy amikor a Fidesz a rezsivédelmes választási kampányát kezdte tolni, még nem tudták, hogy háború lesz – holott akkor már egy hónapja tartott.

Forrás: röviden.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Helyes, az ilyen söpredékeknek az a gyűjtőhelyük a fidesz ott tobzódnak az ilyen véglények összefúja a szél őket mint a szemetet .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
89 után az lett a nemzethy módi,hogy aki még a fekete lyuknál is tud sötétebb lenni az megfelel a fideSSes kritériumoknak!Mára ez a folyamat egyre inkább olyan irányba fordul,hogy a Mohácsi vész és a tatár járás pikniknek tűnhet az esztelen geci vezette abszurdisztánban!
izéke
@balos: és azokról is Gyurcsány tehet mert ő hívta be a tatárokat és a törököket is a magyarok ellen. Az árvizeknél meg az osztrákoknál önti a vizet a Dunába csak,hogy itthon kiöntsön.
balos
@izéke: "Jól nyomód a fideSSes mesét"!Sajnos a 89 visszahozta a közép kort a turulok nemzettseggének!Amikor a nekik nem tettszők nyílvánitanak véleményt akkor ök a magyarok!A történelem viszont minket igazol akik leszarjuk a tömeggyilkosaink családját is!
Yoda69
Curtis is dorgolodzik a Kossuth díjért. Ha leszopja Orbánt talán meg is kaphatja.
Sámannus
A romák a lakájmédia fogyasztói, és nincs értelmiségük, aki irányítaná őket ezért gyakorlatolag jogfosztottak ,és igénytelenek a kultúrában. Nincs saját érdeképviseletük, értelmi vezetőik. a nemzet alkotó tömegnek bekötik a szemét és vakon vezetik őket a szakadékba. Azok a roma vezetők akiket a fidesz alkalmaz, a maffia segítői, akiket megvesztegetve alkalmaznak. Ilyen a Híd és egyéb programok, ahol szőrén szálán tünnek el a támogatások amvel a tömegeket lehetne kimenekíteni a nyomorból.
Így lesz térkövezve egy utca, ahol düledező vályogházak sorakoznak, és kihaló magyarok ingatlanait amortizálják, teszik tönkre saját életüket is.
namihami
Valahogy így lehet Kossuth díjhoz jutni, ha már a ""zenéje"" messze nem üti meg az ahhoz szükséges szintet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.