A színész fia, Pax keményen fogalmazta meg a véleményét az édesapjáról apák napján.

"Boldog apák napját, te ki*aszottul szörnyű ember!" – Brad Pitt fia keményen kiosztotta az apját

Fotó: Glyn KIRK / AFP

A 2020-as apák napja alkalmából üzent az édesapjának, aki szerinte tönkretette a hozzá legközelebb állók életét.

„Újra és újra bebizonyítod, hogy egy szörnyű és aljas ember vagy. Semmi figyelmet vagy empátiát nem mutatsz a négy legkisebb gyermeked iránt, akik reszketnek a félelemtől, ha a közelükben vagy. Soha nem fogod megérteni azt a kárt, amit a családomnak okoztál, mert képtelen vagy rá. Azt mondhatsz magadnak és a világnak, amit csak akarsz, de az igazságra egy nap fény derül”

– mondta a színész fia, majd hozzátette:

"Boldog apák napját, te ki*aszottul szörnyű ember!"

- tette hozzá akkor Pax. 

Forrás: Blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Én inkább Angelináról feltételezem, hogy lelki terrorban tartja a gyerekeket. Az érzelmi zsarolás, a rágalmazás, a manipuláció, az önkényes cselekvések mind bizonyíthatóak, Bradnak a hosszú perek után papírjai is vannak róluk.
A lányok - a sajátjai - tartani akarták a kapcsolatot az édesapjukkal, de az anyjuk megtiltotta. Hogy a nem vérszerinti gyerekek mennyire készek hálásak és ragaszkodóak lenni Joliehoz, azt igazán csak a közeli ismerősök tudják. Angelinatól elég sok híresség határolódik el, míg Brad mellett régi barátok állnak. Angelinaval úgy vagyok mint Rácz Jenővel vagy Harryval és rémséges feleségével: zsigerből viszolygok tőlük.
Namely
Érdekes, hogy amikor a sztárok elkényeztetett kis fattyai ilyeneket írnak, valahogy egyik sem azt böfögi oda, hogy "akkor tudod mit, elmegyek dolgozni, nem kell tőled egy cent sem, még a nevemet is megváltoztatom, hogy abból se legyen olyan jövedelmem, amiért nem én dolgoztam meg".
Vajon miért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.