December 3-án négyéves lett Tóth Gabi és Krausz Gábor gyereke, Hannaróza. Az énekesnő Instagram-posztban köszöntötte lányát.

Kórházba került Tóth Gabi kislánya

Fotó: MTI/Kovács Attila

"Drága életem, kislányom! Nehéz hetünk volt, de nevetni, szeretni nem felejtünk el soha! Isten éltessen sokáig drága Hannaróza! Nincs olyan, amit együtt ne vészelnénk át, hisz egy csoda vagy! Köszönöm, hogy az anyukád lehetek!"

– írta bejegyzésében Tóth Gabi, a közzétett képekből pedig kiderül, hogy a szövegben említett nehéz hét során Hannaróza kórházba került.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sztyepospista
Pár millió HÁZASPÁRNAK van gyermeke, aki néha még meg is betegszik. Gyógyuljon meg mihamarabb, de... Mi közünk van nekünk ahhoz, hogy az ő családjukban most éppen ki a náthás, ki kerölt körházba, stb. Szegény Hannaróza... frankó szülőket fogott ki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Gyógyuljon + Marika azt kívánja mindenki!!
csak ennyi barátilag
J L
DR PRÉDlKÁTOR
A tótgagyi kinek is írja ezeket a nyálas mondatokat???

A hannaróza gondolom tud már olvasni 3 éves korára...
nejlontacskó
Engem egyszer megszóltak, hogy milyen szülők vagyunk, mert a facebookon nem látták, hogy fel szoktuk volna köszönteni a gyerekeket!
Mondom a jó embernek, hogy ember, hát egy házban lakunk!
Miért a facebookon köszönteném fel, ha azt közvetlenül élőben megtehetem!
Az pedig, hogy ezt az üzenetet küldte Hannarózának a Tóth Gagyi, csak magamutogatás, semmi más!
A kicsi lánynak viszont, mielőbbi gyógyulást kívánok!
kakukkmadár
A pszichológia első óráján tanítják: "mindenki azt bizonygatja, amire képtelen" , mert aki képes valamire, az csendben teszi és nem pár éves gyereknek nyálas facebook üzenetekben ábrándozik róla. Tóthszűzmárialotyigabi kicsit sokat bizonygatja a nagy marha szeretetét, vagyis...
human
A kis Hannarózának miért az Instagramra ír a műésznő?
Sztyepospista
Pár millió HÁZASPÁRNAK van gyermeke, aki néha még meg is betegszik. Gyógyuljon meg mihamarabb, de... Mi közünk van nekünk ahhoz, hogy az ő családjukban most éppen ki a náthás, ki kerölt körházba, stb. Szegény Hannaróza... frankó szülőket fogott ki.
human
@Sztyepospista: Két oka lehet. Tóth Gabi a celebség útját választotta az művészi karrier helyett. A celebek pedig gátlástalanul mindent posztolnak. Vagy ha nem is tartja magát celebnek, akkor a gyerekét hasznája fel arra, hogy szeressék, sajnálják. Valamiért a saját énjét - kihagyva a gyereket - nem érzi elégnek vagy hitelesnek ehhez.
szép új világ
Csóró gyerek, már bele is betegszik ha meglátja ezt az agyon tetovál fricskaszopót.
ágimami
Ez miért is hír??? Manapság nagyon sok gyerek-felnőtt beteg mert vírusos idő van!!
Már csak a gyerek miatt sem posztolnék semmit, mivel ez nagyon is magánügy, de úgy látszik a népszerűség az első celebéknél!!!:DDD
Sakk Matt
@human: De közben "óvják a gyerek személyiségi jogait"..persze csak akkor, ha nincsen belőle kattintás és lóvé számukra!
balos
@human: Esetében én nagyon sajnálom a gyermeket!Az ilyeneknek fontosabb a hírnév,mint a gyermeke,mert ezért lett celeb ribanc!Mert minden celeb ribanc,de nem minden ribanc celeb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.