Szerinte a Beatrice most is rendszerellenes, most épp azért, mert „az Európai Unió ellen vagyunk”.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A G Orbán mint nagy formátumú politikus ? Ez csak vicc lehet, mert komolynak durva. A csalóG Orbán mint valaki !!!
Ditrich
Istenem ki gondolta volna hogy ez a kocsmatöltelék munkakerülő véleményvezér lesz Magyarországon ahelyett hogy tyúklopásért börtönben ülne! Tudok neki ilyen ,,nagyformátumú,,politikust mondani neki ha nem tanult történelmet! PL :Nicolae Csauseszku, Rákosi Mátyás, Joszif Sztálin, Erigy Honecker hosszú a sor hatalommániás hazaárulókból...
simmering73
"Nem foglalkoznánk Nagy Feró szellemi kapacitásához méltó, David Pressman nagykövetről szóló megjegyzéseivel, de a polgárinak nevezett propagandalapban megjelent interjújából kiemeljük azt a felhívását, hogy „Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!”

Mondunk: Adolf Hitler, csak ő már nem él. Viszont szellemi hagyatéka él, s az ideológiáját Orbán Viktor hasznosítja és viszi tovább. Orbán még nem olyan bátor, mint nagy elődje, de még lehet. Orbán csak Hitler mércéjével mérhető formátumú nárcisztikus pszichopata, náci és fasiszta diktátor."
nepszava.us/valasz-nagy-feronak-adolf-hitler-csak-o-mar-nem-el/
Ezodabasz
Igaza van a naaagy lázadó Ferónak! Ilyen nagyformátumban hazudozó, mindent letagadó szélkakas politikust tényleg senki sem tudna mondani! Tele van a netem 01G videoival régen és mostig...
Nessy
A hülyeség állampolgári jog kis hazánkban, Nagy Feró meg él ezen jogával! Szóra sem érdemes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.