Tóth Gabi a Blikknek adott interjúban mesélt őszintén arról, hogy miért váltak el Krausz Gáborral, és azt is tisztázta, történt-e megcsalás a szakítás kimondása előtt.

Tóth Gabi nagycsaládot tervez – Az énekesnő őszintén vallott válása okáról is és az őt támadókról: "Sokan csodálkoznak, hogy még nem öltem meg magam azok után, amit kaptam"

Hosszú interjút adott Tóth Gabi a Vasárnapi Blikknek, amiben beszélt a tavalyi válásáról, és arról, hogyan élte meg ezt az időszakot. Tavaly augusztusban bombaként robbant a hír, hogy az énekesnő és Krausz Gábor hat év és egy közös gyerek után elválnak. Később az is kiderült, hogy Gabi összejött a Fricska együttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével, akivel azóta már több közös fotót is megosztottak a közösségi oldalaikon, és együtt jelentek meg nyilvános eseményeken.

Tóth Gabi házasságáról elmondta,

nem volt minden rossz, voltak szép élmények, amiket megosztottunk, és akkor tényleg boldogok voltunk, nem színleltük. Egyszerűen azonban be kellett látnom, hogy nem illünk össze Gáborral, mint pár. Nem működött a házasságunk.

A válás okáról is mesélt Gabi.

Az ok szerinte a különbözőségeken kívül az volt, hogy nagyon hirtelen jöttek az események az életünk, nem volt idejük mélyen megismerni egymást.

A gyermekünk születésével kezdett kettőnk között kikerekedni az, hogy mások az érdeklődési köreink, más az értékrendünk. Túl gyorsan történt minden, igazából előbb jobban meg kellett volna ismernünk egymást. Mindketten próbáltunk alkalmazkodni a másikhoz, de valljuk be, felnőttként nehéz felülírni azt, amit otthonról hozunk.

Hozzátette:

Gyakorlatilag évek óta küzdöttünk mindketten. Én szakemberhez is eljártam, mindent megpróbáltam, hiszen otthonról is azt az értékrendet hozom, hogy egy család összetart, és azt szerettem volna, ha sok gyermekem születik, nagy család vesz körül. Ám egy ponton be kellett látnom, hogy mint férfi és nő nem tudunk működni együtt, utána pedig jött a felismerés, hogy Hannaróza fejlődésének biztosan nem tenne jót, ha olyan szülők mellett nőne fel, akik nem boldogok egymás mellett. Hosszú hónapok, évek őrlődése után mondtam ki, ehhez még mindketten túl fiatalok vagyunk, elég.

Krausz Gábor fricskás posztjáról Gabi azt mondta,

Fájt, amikor Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rám a közösségi oldalán, de megértem, hogy férfiként nehéz volt feldolgoznia a házasságunk kudarcát. Nekem sem volt könnyű, hiszen amikor kimondtam, hogy igen, egy életre terveztem. A döntés meghozatala előtt hosszú időn át magamban őrlődtem, és ami utána következett, nagyon megviselt, bár nem mutattam a külvilágnak, csak a legszűkebb családi körben beszéltem róla. 

Tóth Gabi hozzátette,

Nem történt megcsalás. Mátét évek óta ismerem, jó ideje pedig együtt is dolgozunk. Mi még nem alkottuk egy párt, amikor a lapok már kész tényként kezelték a kapcsolatunkat. A közös munka egyre közelebb hozott minket, az otthoni feszültségek pedig egyre távolabb sodortak a férjemtől. Akkor jöttünk rá, hogy ez igazi szerelem, amikor már kimondtuk, hogy külön folytatjuk. Nem egy férfi miatt döntöttem a válás mellett, hanem magam és a lányom lelki egészsége miatt. A szerelem csak később jött. (...) Miután lezártam a kapcsolatomat Gáborral, lassan kibontakozott köztünk a szerelem vele. A kettő között viszont hónapok teltek el, már hetekkel a válásunkról szóló kiírásunk előtt szakítottunk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Máté Bence Papp (@pappmatebence) által megosztott bejegyzés

Új párja kapcsán elmondta,

a bátor döntésemet, akkor is, ha most elítélnek, az idő igazolni fogja és megadatik számomra az az álom, hogy nagycsaládban élhessek azzal a társsal, akivel közös ügyeink, közös alkotásaink, élményeink vannak, akivel közösen vesszük ki a részünket a gyermeknevelésből, együtt éljük meg a mélységeket és a magasságokat.

A durva kommentekről is szó esett az interjúban.

Paradox állapot volt, mert miközben az interneten naponta kaptam a sértéseket, az utcán mindenki szeretetteljesen viszonyult hozzám, megszólítottak, vigasztaltak, támogattak.

Hozzátette:

Nagyon sokan jöttek oda hozzám azzal, hogy csodálkoznak, hogy még nem öltem meg magam azok után, amit a nyilvánosságtól kaptam, mert ők nem bírták volna. Más választásom nem volt, el kellett viselnem. Erős hátországom van, és ebben a legerősebb motiváló erő a kislányom és az emberek szeretete.

Forrás: Blikk

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Gabika. Egyszerű a történet. Töröld az isntádat, nem teregeted ki a szennyest a bulvárban és ennyi. Nem fognak jönni csúnya komentek. Ja, hogy akkor nem jön a lóvé? Hát akkor fogadd el, hogy a kommentek az üzlet része.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
Gabi!

Én nem csodálkozom, hogy még(!) nem ölted meg magad.
Egyszerűen csalódott vagyok ;)
Alfa
ennek a fidesz-ribancnak/kurvának nagy tervei vannak
human
Gabika. Egyszerű a történet. Töröld az isntádat, nem teregeted ki a szennyest a bulvárban és ennyi. Nem fognak jönni csúnya komentek. Ja, hogy akkor nem jön a lóvé? Hát akkor fogadd el, hogy a kommentek az üzlet része.
Levendula
Jött a gyerek... házasodni kellett... ugye???
jáger laszló
Azért ne számítson senki 5-6 gyerekre,mert az kizárt
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Csak azt nem értem, hogyan tervezhetett nagycsaládot, miközben telesírta a médiát azzal, hogy nem lehet gyermeke.
Van egy alapprobléma a monológjában: felnőttnek nevezi magát.
Clavigo
ádd el magad... vagy elég az is ,ha kussolsz.
Nyírfa
@Sakk Matt: 09.49

Írtam neked üzenetet, de eltűnt. Tudsz róla valamit?
Sakk Matt
@Nyírfa: Biztosan azt is ellopta a NER :)
Nyírfa
@Sakk Matt: 13.22

Ja. Akkor ebbe is belenyúlnak. Jó tudni.
namihami
Nagycsalád?!?!?! Eggyel se boldogultál! Szegény halmozottan hátrányos gyerek(ek)!
nejlontacskó
Nagycsaládot szeretne, rendben, de milyen összetétellel?
Sok gyerek, különböző vezetéknévvel?
koszpeko
,,Tóth Gabi nagy családot tervez"
Hány apát szeretne a gyerekeinek?
kakukkmadár
Gabika csendesedj! Egyrészt nem fog bántani senki, másrészt a hangodra se kíváncsi nagyon senki. Kettős haszon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.