Freddie Mercury örököse, Mary Austin eladná egykori közös otthonukat. A 28 szobás kensingtoni ingatlan szinte már teljesen üres.

Eladó Freddie Mercury londoni luxuspalotája

Kellene. Forrás: Youtube

Mary Austin, a rocksztár volt barátnője 1991-ben örökölte a házat – írja a Bloomberg. A London elegáns Kensington negyedében álló 28 szobás házat 30 millió fontra, azaz 13,6 milliárd forintra tartja tulajdonosa – idézi a hvg.

A ház már üres – Freddie Mercury személyes tárgyainak jelentős részét tavaly szeptemberben adták el a Sotheby’s árverésén, 50 millió fontért. A citromsárga falak és az art deco tükrök viszont még mindig minden idők egyik legnagyobb énekművészének ízlését tükrözik.

Az ingatlan korábban volt a Sotheby’s aukciósház egykori vezetőjének, sőt egy kémből műkincskereskedőnek az otthona is. Mercury viszont már egy bankártól vásárolta.

Az ingatlan rajongók által üzenetekkel összekarcolt kapuját már elárverezték. A házat magas téglafal veszi körül, tetején szögesdróttal-kamerákkal. A kerítésen belül csendes, japán stílusú kert található, virágzó magnóliákkal és kerti tóval.

Forrás: Bloomberg, HVG
Fotó: Youtube

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.