Curtis Orbán Viktor után egy újabb fideszes politikussal posztolt közös képet a magyar-török meccsről.

Curtis korábban többször kijelentette, hogy nem szeretne politikailag állást foglalni, ennek ellenére Orbán Viktor miniszterelnök és Zsigmond Barna Pál parlamenti államtitkár társaságában szurkolt a Puskás Arénában pénteken a magyar fociválogatottnak. Mindkettő politikussal közös szelfit is lőtt a rapper.

A rappert a múlt hónapban is támadták amiatt, hogy hiába mondja azt, hogy nem politizál, mégis ott volt Orbán Viktor évértékelő beszédén. 

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
DURBINOS
Zsigmond Barna Pállal fotózkodott... aki Marosvásárhelyen született...
Gyermekei: öt gyermek
Eladott Ország
A drogos olyan, mint a pedofil: oda áll, ahol büntetlenségben gyakorolhatja a szenvedélyét Magyarországon. Saját bevallása szerint 100 milliót szívott el. Az adózott jövedelem volt? Köszönet illeti a PEDOFIDESZ-t! Sokat tesz a magyar társadalom megtisztulásáért. Magába gyűjti az összes szennyet. Attila, emlékszel még erre? Nem volt régen, te mondtad. "Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap, és a NAV sem basztat!" (Curtis- Széki Attila)
Eladott Ország
Meglepődtem volna ha a szétcuccozott bolond agyával nem fideszes lenne, ott a helye Győzike és Feróbácsi között a békameneten’. Még egy kört! Ezt a körtis(z)t a NER fizette! Elválik a szar a májtól. Ez is oda került, ahová való. Megtalálta a nyelvét lekötő hátsót. Eztán' hogyan rappel?! Olyan világban élünk ahol egy drogos senkiházi szardarab bent van az újságban és leírják mit fröcsög két kokainszippantás között ,miközben mennyire nyomorúlt ,ostoba ,sötétnek kell lenni, hogy valaki meghallgatja ezt a szardarabot. Egyszerűen annyira nem tényező az ember, hogy tőlem ott van ahol akar. Jobban bántana, ha egy tényleg igazán ember választaná Orbánékat, de ez a "veszély" nem fenyeget. Szervilis senkik és pénzügyi és hatalmi haszonlesők veszik csak körbe csútidevlát,meg az, aki nem tud a piacról megélni a teljesítményével.
szaboria1
Ez már tényleg az alja, drogos Curtis, bolond agyú Győző és piás Feró kell a fidesznek
túszulejtettország
Ezek a nyomorult senkik a Kossuth díjra
hajtanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.