A padlizsán parmezán egy klasszikus olasz étel, amely a padlizsán szeletek sütéséből, paradicsomszószból, friss bazsalikomból és sajtból áll. A recept során a padlizsán szeleteket tojásba és zsemlemorzsába mártják, majd sütőben megsütik. Ezután a sütött padlizsán szeleteket meglocsolják paradicsomszósszal, megszórják reszelt mozzarella és parmezán sajttal, majd újra megsütik, amíg a sajt szép aranybarnára nem pirul.

Forrás: tortenesek.hu
Feltöltő: Tortenesek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.