VICCES IS LEHETNE, DE SOKAN KOMOLYAN VEVŐK RÁ!! =)) Az elit egy része nyugaton „szürke, jellegtelen, gerontokrata, ötlettelen, vízió nélküli, alibipolitikusokból áll”, akik félnek bármit mondani, a másik része egotripben van, olyan dolgokat talál ki, ami nem érdekli az embereket – mondta az elitről lenézően a milliárdos, aki szerint ez az elit lenézi az embereket.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akár egy bugyuta vicc is kezdődhetne így

A Terror Háza Múzeum főigazgatója a Kossuth Rádió Az este című adásában a kultúráért és innovációért felelős miniszter vendégeként simfeli a Nyugati polgárságot!

assets.4cdn.hu/kraken/81o08h4VJkQ41V3zus-lg.jpeg

„Szabadsághiányos állapotban van a nyugati civilizáció, és ez egyenlőtlenségekhez vezet” – állapították meg, majd
„a nyugati civilizációban korlátozzák a vallásszabadságot, a szólásszabadságot, a sajtószabadságot és az akadémiai szabadságot”,
„A szabadsághiányosság kezd extrém irányba elfajulni, a nyugati világban az akadémiai élet elesett, a média elesett”,
„Az Isten hiánya az egyén felértékelődésével járt, eluralkodtak az egók, mindenki egotripben van, és azt gondolja, hogy róla szól a világ”,
„az elit egy része mind az USA-ban, mind Nyugat-Európában „szürke, jellegtelen, gerontokrata, ötlettelen, vízió nélküli, alibipolitikusokból áll”, akik félnek bármit mondani”,
etc.
De semmi gond, mert itt van Orbánia: „Magyarországnak az a feladata, hogy a józan eszünket megőrizve, a józanság hangja legyen, mint olyan sokszor az 1100 éves történelemben.”!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egykor volt az „angol tudósok megállapították..” kezdetű blődli,

manapság a NER potentátok, köztük kiemelten a fideszes képviselők világítják be az orbáni kultúra és tudomány egét

Nagy Sándor debreceni fideszes képviselő közösségi oldalán számolt be eredményeiről. Olvasott egy cikket, ami - az ő olvasatában - azt írta, hogy: „a magyarok közvetlen, vér szerinti leszármazottai a rettegett hun harcosoknak”!
Nos a cikk persze csak azt állítja, hogy vannak jelek arra, hogy lehetnek némi kapcsolatok.
Azonban a cikknek van egy nagyin fontos része is: a népesség döntő többsége volt helyi lakosság felmenőkkel rendelkezik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.