TERMÉSZETESEN EZ NEM CSAK A BUKVÁRRA IGAZ!!! =)) Mondja el ön is a véleményét, hogy kiderüljön, kik a magyar sztárvilág „legjei”! Összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akikkel a legtöbbet foglalkozott a sajtó az elmúlt évben, hogy az ön véleményét kikérve kiderüljön, kik a magyar sztárvilág „legjei”. Miután megírtuk, hogy kik a világ leggyűlöltebb hírességei, úgy döntöttünk, hogy megnézzük, hazánk sztárjai közül kit kedvelnek a leginkább az olvasók és kik azok, akikből már elegük van valamilyen oknál fogva.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazából nem a bulvár-téma fogott meg

érdekelne, hogy egyből kapcsolsz-e?

A derék index.hu jóvoltából a képernyőmre került a „Szavazzon: ön szerint ki Magyarország legkedveltebb és legellenszenvesebb sztárja?” cikk. Rákattintottam mert a minap megírták, hogy kik a világ leggyűlöltebb hírességei, úgy döntöttem, hogy megnézzük!
Igen mivel abból kiderült hogy az élcsoportban (1-3-5) ott van Meghan és Harry valamint Oprah!! =))
Nos ilyet nem mondhatok el a matyarításról, igaz több volt az ismeretlen közöttük mint a szerintem fájdalmasan hiányzók, pedig azok is lennének bőven.
Azonban nem az én ismeret hiányom a legdurvább; a derék firkászok a magyar ABC-t nem ösmerik! =))
Dr. Proktor
Az igazi sztárok, akik közül egyikük pont a napokban hagyott it minket, nem összehasonlíthatók senkivel a TV2 mocskából és egyéb szennyhelyek műtermékeivel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.