„Van mire büszkének lenni: mi vagyunk a legjelentősebb magyar színház – nemzetközileg is. Ott vagyunk Európa színházi térképén” – mondta Vidnyánszky Attila vezérigazgató június 19-én, a Nemzeti Színház évadzáró társulati ülésén.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A legjelentősebb veszteséget termelő, a legüresebb házakkal dolgozó teátrum!
rücsü41
Ez a nagyzási hóbort, hogy mi vagyunk Európában a legjobbak?Nem valami szimpatikus.Talán az országban is volt és van olyan színház ami legalább olyan magas színvonalon játszik , csak annak a vezetője szerényebb ésigazi vezető , nem olyan aki egy baleset miatt nem vállalja a felelősséget és a sérülteknek nem fizeti meg azonnal a sérüléssel okozott károkat!Az ország Nemzeti Színházának vezetője nem bújhat mások mögé, nem háríthatja a felelősséget el magától azzal , hogy a színész is felel a bekövetkezett balesetért, különösen akkor amikor a baleset a rendezésében magvalósuló, most már köztudottan balesetveszélyes díszletek miatt következik be , úgy hogy V. úr nem csak rendezője a színdarabank hanem a színháznak a főigazgatója is , aki mindenért felel ami a színházban történik!V. úr kiköpött mása Orbán Viktornak, aki szintén soha nem vállal felelősséget semmiért sem, noha korábban az Országgyűlésben , amikor a veszélyhelyzeti kormányzás bevezetésre került, már több mint két éve kijelentette hogy ezentúl mindenért ő felel, mert ő hozza a törvények helyett kormányrendeleteket, de azóta is a rossz döntésekért, a kiszabott károkért mindig vagy Brüsszelt vagy Sorost , vagy Gyurcsányt, vagy az ellenzéket hibáztatja , de magát sosem!Lehet hogy ő nem is ember, mert az emberre az is jellemző, hogy egyszer, egyszer hibázik, nem hibátlan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.