Sokallja a gyerekekre költendő pénzt, ezért nem akar harmadik csemetét Schobert Norbert. Kiszámolta: egy gyerek felnevelése húszmillió forintba kerül .

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TornoczkyAnita
Kétlem, hogy Norbi pont így fogalmazott volna, azért a bulvársajtó hajlamos elferdíteni a mondottakat. A gyerek önmagában nem drága, annyiba kerül, amennyit szánunk rá, vagy amennyit tudunk rá költeni. Amennyiben Norbi a saját életszínvonalán nem kíván változtatni, úgy a gyerek is ezen a színvonalon fog élni és az bizony költséges. ...de hát mire költsön az ember, ha nem a gyerekeire!?!?!?
kiwi
@TornoczkyAnita: nem csodálkoznék, ha a bulvársajtó kicsit felturbózta volna Norbi szövegét, de azért nekem fura, hogy a gyerekére költött pénzt bárki is kiszámolja. márhogy eszébe jut a gyerek ilyen kontextusban, hogy a "rá költött pénz".

és ha majd felnő a gyerek, akkor kiszámlázza, mit adott ő 18 év alatt a közösbe? mennyibe kerül 18 év szeretet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.