"Elég az álszentségből! Az igazság kimondása, NEM rasszizmus. " Közmeghallgatást tartottak tegnap Kiskunlacházán, ahol április utolsó napján nyolc cigány gyerek megtámadott, megvert és megalázott egy 12 éves helybeli lányt. A meghallgatásra csaknem ötszázan voltak kíváncsiak, romák viszont alig képviselték magukat. "Mától nincs helyük azoknak a családoknak Kiskunlacházán, amelyek folyamat

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariomartinez
Répás fenntartja a kijelentését. Szerinte a rendszerváltás nagy vesztese a cigányság volt, és az elmúlt időben felnőtt egy olyan generáció, amely „azt látja, hogy nem kell semmit tenni, elvehetik azt, amit akarnak.” A polgármester nem fogadja el, hogy kijelentései miatt a „szélsőjobbra akarják tolni” egyes romavezetők. „Önkritikára van szükség az ő részükről is, ez a feltétele a párbeszédnek”
adsl70
O sokan gondoljak a romakrol, hogy egy elmaradott nepseg. Nagyott akkor mar regen tevednek az erintet emberek, lassan es csaendesen elindult egy lathatalan es nagyon eros csaladi es etnikai lobbi. Nem latjuk es sajnos eszre sem vesszuk, csak amikor majd hirtalan rank robban a sok roma vezeto es politikai part. Nem kizart a jovoben akar a koztarsasagi elnok is lehet roma. Hatarozottan tornak elore csak tudnak az arnyekos oldalon mozogni.
mariomartinez
Lemaradt a főcím vége. Ez az:
"A nagyobbik lányomat cigány fiatalok megfenyegették, hogy levágják a kezét-lábát, amiért szólni mert az iskolában, hogy a húgát molesztálják a cigány fiúk" – mondta el lapunknak Budai Gyula, a terület fideszes országgyűlési képviselője, aki szintén részt vett a meghallgatáson.

Répás József bejelentette, hogy a település képviselő-testülete törvénymódosítást kezdeményez az Országgyűlésben, hogy a törvényhozók a büntethetőség korhatárát vigyék le 12 éves korig, a tankötelezettséget pedig 16 éves korra szállítsák le.
antjud
Chartasok ideje lenne levenni a szemellenzőt,és befejezni a hazudozást!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.