Öngyilkos lett a Pókember 3. színésznője, Lucy Gordon, aki párizsi lakásában kötötte fel magát két nappal 29. születésnapja előtt, írta a Daily Mail. Lucy Gordon angol színésznőt a lakásában találták meg, a plafonra kötötte fel magát. Az egyik rendőr szerint egyértelműen öngyilkosság történt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
charlie
szuverén joga, saját testével azt csinál amit akar.
adsl70
Gondolom az onrendelkezest illik tiszteletben tartani. Soha nem tudjuk kit mi visz egy ilyen helyzetbe. Sajat dontese a sajat eletevel kapcsolatban tessek tiszteletben tartani.
bigyibogyo
@charlie: jah, az alkoholista meg haljon meg majzsugorban, vagy hasnyalmirigy nelkul mert nehogymar en fizesem amit sajat testevel csinal sajat akaratabol
szerencsere nem ilyen vilgban elunk....
biztos volt valami oka,h felakasztotta magat. a kornyezetenek kellett volna eszrevenni,h egyre lejebb csuszik, es segitseget kerni.
akar beteg is lehetett, amit kezelni kellett volna. hacsak nem szcientologusok kozt elt, akik ugye elutasitjak a mentalis problemakat
charlie
@bigyibogyo: jü, de attól, hogy felakasztotta magát, nem kell elítélni. az is lehet visszautasította a kezelést. amíg másokra nem veszélyes, tegye. magával ugye azt csinál amit akar (amíg azzal másokat nem veszélyeztet).
bigyibogyo
@charlie: persze,h nem kell elitelni.de hagyni sem,h bantsa magat
charlie
@bigyibogyo: hát, szerintem magával (amig az másokat nem sért) azt tegyen amit akar. ha szenvedni akar, akkor szenvedjen. nincs jogunk helyette dönteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.