A Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság /MAKIT/ nyaranta az Allergia Napon az allergológiai megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, a megelőzés, a szűrővizsgálatok fontosságára és szükségességére figyelmeztet.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Sajnos nálunk a családom minden tagja szenved valamilyen allergiás betegségben.
Vagyonokat költöttünk eddig a terápiás kezelésekre, melyek enyhítik a tüneteket, de minden évben megküzdünk a parlagfű és az üröm "virágzásánál" az asztmával és szénanáthával.
gondolkodo
@Evikati: Személyem szerint az allergiát okozatnak tekintem, az ok: az emberiség eltávolodása a természettől. (Evolúciós, nem pedig személyes eltávolodásra gondolok!) Hiánya a természeti népeknél létfontosságú, hiszen az éhhalálhoz vezet, ha a vad hosszas becserkészése közben egy ott élő növény tüsszögésre késztet.
ugyeugye
@Evikati: ma ingyenes szűrés van a Ligetben. gondolom tanácsokat is adnak.
Evikati
@ugyeugye: köszi, 40 év óta el vagyok látva tanácsokkal:-) Azóta kísérleti nyuszi vagyok. Aranyos vagy:-D
Evikati
@gondolkodo: bizonyára így van, ahogy írod. Én mindig természetközelben éltem, kertészkedtem. Egyszer csak jött. 2 hónapig tart, szinte percnyi pontosan. Amíg megtehettük, ezen idő alatt olyan helyekre utaztunk, ahol megszűnt, amíg ott tartózkodtam. Pl. Hollandia, Spanyolország, Németország.
New Yorkban viszont olyan volt a levegő szennyezettsége, mint itthon. Kivakartam a szemem és kitüsszögtem a tüdőmet:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.