Több felmérés is készült már korábban arról , hogyan vélekednek más népek polgárai a magyarokról. Mindazon túl, hogy állítólag kedvesek vagyunk, csak sokat búslakodunk és nem tudjuk megemészteni Trianont, gyakran kapjuk azt a pofont, hogy még nem léptünk ki a Balkánból.

Forrás: nana.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@Evikati: Üdv. Megkérlek nézd meg ezt a bejegyzést, itt: valodi.blog.hu a linkje: "Natúran az igazság mentén" a bejegyzés címe: "Gyerekeinkkel kapcsolatba". Egyébként egyetértek a véleményeddel.
szöszmösz
@furfang: Igazad van. A gyermekek nyitottak és befogadásra készek. A legfontosabb a minta, amit figyelő szemeikkel néznek és utánoznak. Ahogyan viselkednek a szüleik, a pedagógusok, a környezetük, azt fogják leképezni.
Rajtunk múlik, milyen felnőttekké válnak.Mindenkinek meg kellene éreznie e felelősség a súlyát.
menasagh
Azért elég kétértelmű a feltevés, ugyanis Magyarország nem a turizmusból él, legalábbis mostanig nem abból. Példázódnak a Hungaroringgel meg a Sziget Fesztivállal, mintha ez a kettő lenne Magyarország legfőbb vagyoni bevétele.
A turizmus által hozott pénz sokaknak jövedelmező de nem mindenkinek, sőt a többség nem is érzi és még ott van a bökkenő elrejtve, hogy a turizmusból élő ország kiszolgáltatott, elég egy rossz megjegyzés, egy felfújt járványveszély és oda a bejövetel.
Tehát nem a turizmus szempontjából megítélt imázst kellene szem előtt tartani, hanem az ipart, a mezőgazdaságot és az ebből származó kereskedelmet kellene fellendíteni és nem eladni. Ha van magyar termék amit nem kell szégyelleni és el lehet adni, akkor a bevétel sem holmi turisztikai megítélésektől lesz függő.
Sajnos akik az ország érdekét kéne szem előtt tartsák azok próbálják minél jobban eladni, idegen kultúrával felöltöztetni és a hazai értékeket háttérbe szorítani.
Evikati
@reallatas: Köszönöm az ajánlást, elolvastam. Sajnos ezek a létező problémák és valóban nem lehet figyelmen kívül hagyni a szülői felelősséget. Az össz társadalmi felelősség is fontos lenne, de akiknek lehetőségük lenne rá, (hatalmi szóval, cselekedettel) nem lépnek:-(
Én pedig ajánlom neked egy régebbi posztomat. Keresőbe itt a Propelleren írd be: Évikati. "Lopás vagy csínytevés?" címen.
reallatas
@Evikati: /ma, 15.01/ Helyesen cselekedtél!! Elolvastam a bejegyzésedet. Remélem nem leszek pimasz vagy indiszkrét, ha azt mondom, hogy az a tündéri asszony, anya, nő szived, mennyire enged következtetni a benned rejlő jólelkűségre, ez egy erény ami nem sok emberben található igazán. Pedig adott esetben, hogy elkelne bizony más területeken is, hátha szebb lenne körülöttünk a világ. Üdv.
Evikati
@reallatas: Köszönöm, ma igazán szép estém lesz!:-)
Neked is jó éjt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.