A cég tulajdonosa Fásy Ádám és a klinikaszárnyat bérbeadó intézményvezető öccse, Seffer István.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeokutya
Nem hiszem hogy nem lehet végre dűlöre jutni az őssejtekkel kapcsolatban.Példa:ha neked lenne egy béna gyereked,van pénzed a gyógyítására,jön egy orvos aki azt mondja meg tudjuk gyógyitani a gyerekét és egészséges életet tud élni de ehhez őssejtet kéne beültetni a sérült részre.
Te mit tennél?
a; hagyod, hogy a gyereked tovább szenvedjen és élje az életét rokkantként
b; megpróbálod meggyógyítattni hagyományos módszerekkel még akkor is ha
ezek hatástalanok
c; bevállalod a beültetést ami garantáltan meggyógyítja a gyerekedet még azt is vállalva, hogy az állam önös érdekből ezt illegálisnak tartja.
gondolkodo
@rodeokutya: Szerintem etikai problémák is vannak bőven.
Ha mindent szabad, ami nem tilos, sok-sok dolgot tételesen tiltani kell. Példát kérsz? Írásban kell megtiltani, hogy nem üthető el senki csupűn azért, mert potenciális donor.
rodeokutya
@gondolkodo: Úgy érzem néha a pénz és az érdekek állnak a haladás útjába.Lásd vízzel működő autó.Az olaj országok meg menjenek tönkre?
gondolkodo
@rodeokutya: Sajnos, nem "néha", hanem legtöbbször! A legnagyobb baj pedig -szerintem-, hogy ahol a pénz, ott az ellenérdekelség is!
Az a furcsa eset áll elő, hogy az kaszál, aki a haladás útjában áll!
1951
Azért azt sem ártana majd tisztázni az eljárás során, hogy valóban őssejt volt, vagy csak sóoldat amit kifizettettek a pácienssel? Itt lenne az ideje annak ,hogy végre tiszta vizet öntsenek a pohárba ebben az országban minden területen! Ha pedig bebizonyosodik,hogy "kész átverés" az egész, a bíróságok soron kívül hozzanak példás büntetésről szóló ítéletet, hogy a követőknek is elmenjen a bátorságuk hasonló ,nagy pénzszerzés ötletétől is!! Fásy Ádám pedig "hű de okos lett" hirtelenjében, orvosi Zrt-ben igazgatósági tagnak lenni, egy kis gyulai "Aranykereszt" étteremben való tevékenykedés után?! Ez nem semmi, csókoltatom Zsülikét és nagyon okos feleségét is!
gesa
A sarokba szorított embernek, minden lehetőség kiút a kilátástalanságból és egy lehetséges út az élethez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.