Észak-Indiában, ahol a monszunesőzések megcsappanása miatt évek óta szárazság pusztít, sok paraszt kénytelen eladni a feleségét, hogy visszafizethesse adósságát a helyi uzsorásoknak – hát igen, így is lehet adósságot kezelni.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Hajjajj.
Nálunk mennyi egyedülálló lenne de gyorsan......
zia
@Vera1944: van valami igazad, de én meg azt mondom ugyan próbáljon meg a férjem engem eladni!
Vera1944
@Zia
Kétségem sincs, hogy aznap evett utoljára.
reallatas
Mióta próbálom eladni én is, nem a jó istennek nem megy, Mint a kabaréban bárhová elviszem vagy elmegy hát mindíg richtig hazatalál. Kétélű a dolog vagy nem akar vagy nem kell a kutyának sem. Úgy fest csak egy kutya van az életében, de milyen ökör kutya. /speciel én/. Üdv.
reallatas
Mindenesetre az effajta trendi mint amit a cikk taglal, itt nálunk nincs ennek semmilyen tradiciója, kvázi nem is működne szerintem. No meg olyan kellemetlenül faramuci a megoldás aminek azért alapvetően csak a kényszer a motívációja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.