Arzén, Ribizli, Gerbera, Manna – a felsorolás nem egy bájital vagy mérgező vegyület összetevőit tartalmazza, hanem új magyar utóneveket.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perta
elborzaszt, milyen neveket engedélyeznek.........arról nem beszélve Ginger eredetiben szép név, de Balog Dzsindzser ..rettenetes és a többi is.

Annyi szép magyar név van a naptárban.............
batukán
A mostani szülők, azt hiszik az ő gyereküknek mindenkitől különbözni kell. Így meggondolatlanul a nevekben élik ki ezen hajlamaikat. Az, hogy ez milyen kihatással lesz a gyerek életére, már másodlagos. Azért kell két keresztnevet adni, hogy felnőttként azt használhassa, ami tetszik neki. Nem a gyerekeket kell felhasználni polgápukkasztásra. Nem azzal van baj, hogy idegen nevet adnak, de ha nevetségesen illik a vezetég névhez, akkor az gáz. Magyar nevet is adnak: Mezei Barika, Erdei Manó, Réti Virág stb. A hasam fogom a nevetéstől. Szegény gyerek, agyon kellene verni a szüleit, de nem lehet, mert ha agya lett volna, nem adta volna neki az idétlen nevet.
kramermoni
Mondok egy nevet , van olyan nevü ismerősünk, akinek a gyermeke Száraz Virág na nem semmi ugye? beceneve? kóró. Nem sztnék senki bántani szive joga nyilvánvalón olyan nevet adni gyermekünknek amit tetszik , de hát az emlitett pld-am is mutatja,hogy elég necces igy választani.
feketeözvegy
a sok hülye, nem gondolkodik........aztán a gyerek élete végéig szenvedhet
gondolkodo
@eutanazia1: Miért is gondolkodna, ha nincs mivel! Hiszen csak egyetlen sejttel gazdagabb agya, mint a tyúknak, ez határozza meg, hogy ne f@ssa körbe a helyet, ahol lakik!
feketeözvegy
@gondolkodo: azért van amelyik körbe fossa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.