Híres rockegyüttesek számon kérik az amerikai védelmi minisztériumon, hogy dalaikkal kínozták a terrorizmussal gyanúsított foglyokat Guantánamón és más börtönökben - jelentette az AHN hírügynökség pénteken.

Forrás: prae.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Mi van, mar megint egy felmelegitett leves? Errol mar akkor beszeltek, mikor letrejott az a fogolytabor, basszus. Bar anno par evvel ezelott azt hittem, valami brutal metal zenekkel kinozzak oket, minimum 6 Feet Under, Deicide, Cannibal Corpse, meg ilyenek. Na de R.E.M., es hasonlok? Hat ilyenekkel engem is kinoznak a munkahelyen, mikor a hulye ker.radiokat kell hallgatnom.
csikknorisz
Az itelet: 5 ev krisz rudi featuring backstreet boys hallgatas, vecezes kozben esetleg hooligans, de csak jo magaviselet eseten! Na,ez lenne az igazi kinzas:)
feketeözvegy
@csikknorisz: tüncike éneke minden rablónak.........20 évig

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.