RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zszgner9
Irodalomszakon végeztem ugyan 34 éve, de tekintsenek csak egyszerű olvasónak.
Megjelenése idején elolvastam az Apák könyvét, azt hiszem két nap alatt, közben egy éjszakával, annyira izgalmas volt. Most megint elkezdtem, még jobban tetszik.
A New York Times kritikusa alaposan elemezte a regényt és íróját, engem most főleg az érdekel, hogyan reagál majd itthon a szakma.
Valószínűleg sehogy, hiszen az irodalmi kánon Vámost másodosztályú íróként sorolta be a magyar irodalomba, pedig az Apák könyve elsőosztályú műalkotás, vagy egyszerűbben remekmű.
Szégner Zoltán
51kacsa
@zszgner9: Csoda, hogy egyáltalán találni egy hírt Vámosról. Nekem az az érzésem, hogy akinek nem értik a mondanivalóját, azt kezdik ki, úgy beállítva, hogy az illető alkotása értéktelen! Pontosan, mint Vámos esetében. Meg kell elégednünk azzal a kevés érdeklődővel, aki odafigyel, és becsben tartja az ilyen alkotókat és az alkotásaikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.