Az ételek külső, látható tulajdonságait - mint a csomagolás állapota, az azon szereplő információk vagy maga a termék megjelenése - magunk is ellenőrizhetjük. Az olyan rejtett összetevők, mint a kórokozók, természetes méreganyagok, szennyeződések és egyéb vegyületek, vagy éppen a hasznos anyagok felszívódását gátló „anti-tápanyagok" szintén befolyásolják azt, hogy mennyire biztonságos a boltok polcaira kerülő élelmiszer. A felelősség oroszlánrészét az élelmiszeripari vállalatok viselik, de szerencsére mi magunk is sokat tehetünk azért, hogy biztonságos ételek kerüljenek az asztalunkra.
Forrás:
Életforma
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás