Mit kezelhetünk otthon homeopátiával? A család vírusfertőzéseinek jelentős részét, legyen akár légúti, akár emésztőrendszeri a betegség.                

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Az a gond a homeopátiával, hogy a holisztikus gyógyítás eszköze!
Erénye és egyben hátránya is egyben.
Nagyon kell értenie az orvosnak szakmájához, a valós diagnózis felállításához. Ráadásul, mivel egyéb orvosok érdekei sérülnek (lágysebész, belgyógyász) igencsak támadják.
Csak egy dolgot felejtenek el azt,
hogy a nyugati orvoslás a betegséget mint identitást kezeli, a holisztikus orvos pedig magát a beteget!
Az utóbbi a nyerő!
Lásd: test & lélek, avagy Psyche et Soma.
gondolkodo
Csak elő kell keresni a nyolcadikos matek könyvet és egy kicsit felfrissíteni az ott 'kellett volna' tanultakat! Könnyen kiszámítható, hogy vajmi kevés hatóanyag van egy-egy üveg homeopátiás gyógyszerben. No, de nincs baj, mert ha nem használ, úgyis irny a doki. Vagy a rendelője, vagy a prosectura!
szaboria
@csutak: Vannak esetek amikor már az orvosok is homeopátiás szerkhez kell, hogy forduljon a betegségem következtében elleinte a megfelelő gyógyszereket kaptam aztán egyszercsak a vérképem kezdet olyan rossz erdményt produkálni. Elküldtek Szegedre előszőr csak a gyogyszer hatóanyagát vizsgálták amire negativ lett az eredmény de a vérképep csak egyre jobban romlot és voltam Szekszárdon és újból Szegeden mikor rájöttek nem a hatóanyaggal van a probléma hanem a hozzáadott szintetntikus anyagok okozák. Úgyanis a 60-as években kemény vegyszerekkel dolgoztam és 69-ben abba is kellet azt amunkakört ekkor váltottam más munkakörre de állitólag a májam nem tudta feldolgozni és ez rektározódik a szervezetembe.
gondolkodo
@szaboria: Nem szabad összekeverni a gyógynövény-kúrát a homeopátiás kezeléssel! Míg az előbbi bőségesen tartalmaz (természetes, növényi)hatóanyagot, utóbbi annyira higított, hogy esetenkén 2-3molekula/liter a töménység. A gyógynövény-kúránál a betegség ELLENI hatóanyagot juttatják a szervezetbe, míg a homeopátia (mint ahogy a nevében is van) hasonlót a hasonlóval gyógyít(?)! Ha egy drog légzési nehézséget okoz, nagy higítással ezt alkalmazzák légzési nehézség gyógyítására és e példa analógiájára a mást is!
csutak
Az átlagnál többet tudok a homeopátiáról, oka van!
Sok igazságot leírtatok, de a lényeg nem ebben van.
A homeopata valójában végigkérdezi betegét és végig is hallgatja figyelmesen, mert neki AZ EGÉSZ EMBERT kell gyógyítania.
A hely és a terjedelem nem alkalmas komolyabb értekezés közreadására.
De érdemes C.G. Jung összes műveit átolvasni! Az ördög a részletekben lakozik:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.