Nagy félelem, hogy az emberek megunják, vagy belefáradnak azokba az ételekbe, amit a diéta megenged. Egyesek még odáig is elmennek, hogy azt mondják: lehetetlen következetesen ugyanazokat az egészséges ételeket minden egyes nap, hosszú időn keresztül enni, mert az ember beleőrül.

Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Minden nap 5 gerezd fokhagyma a hosszú, de magányos élet titka.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Van azért ebben valami bosszantó. Hosszú évek óta, legalább 15 éve úgy táplálkozom, hogy nagyon kevés szénhidrátot eszek, inkább húst, sajtot, túrót, minimális kenyeret, sok zöldséget, salátát (magamnak készítem) és gyümölcsöt . Ennek ellenére nem fogyok egy grammot se, sőőőt....pedig senki nem kényszerít az ilyen táplálkozásra, egyszerűen így szeretem. ja, és a koleszterinem magasabb az átlagnál....:))) Ezen konkrétan becartam, aki ugyanis kevesebb zsírt, olajat fogyaszt mint én, az hazudik és festi magát :)))) De azt is olvastam, hogy ez genetikus, tehát nem izgatom magam.
agika
Kis mértékben szinte minden egészséges (szerintem)
erzsi0055
Látjátok mindenevő vagyok és mégis szárnyalok;)))
Január
@Atomqkac: Kiegészitésül annyit, hogy a koleszterint pedig a máj termeli, nehéz az étkezéssel befolyásolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.