12 tuti ötlet, hogyan válhatsz az egészséges táplálkozás mesterévé!

Forrás: otletes.blog.hu
Feltöltő: cid90
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kobanric
@csutak: Biztos furán hangzik, de nem lehet, hogy a tüdő hiányolja a nikotint meg a kátrányt, és az váltja ki a krákogást? Lehet idővel elmúlik, de ez tényleg érdekes, biztos fura neki a tisztább levegő :)
bigyibogyo
@Kakastoll: Engem is kezelt már félre orvos, akkor soha egyik orvosba sem bízzak meg?:)
Mert egy hibázott (vagy nem. ki tudja?) attól még ez egy tudomány ág. Én 2 évig tanultam, de így is csak nagyon felszínesen. Tudnak rengeteg újat mondani.
yuffie
Az orvosok igen sokszor hibáznak (néha csupán lustaságból), de vannak akik nagyon lelkiismeretesen végzik a munkájukat, nem tudom, hogy mitől függ ez, személyiségtől vagy a fizetés mennyiségétől...
bigyibogyo
@yuffie: jaj, ne vedd ennyire komolyan amit írtam, Kakastoll biztos érti miért tettem :) Nem az orvosok fikázása volt a cél
cid90
inkább főleg a személyiségtől függ, vannak olyan idegbeteg orvosok, hogy az hihetetlen...persze tisztelet a kivételeknek, akik átérzik a páciens helyzetét :)
cloud
szerintem térjünk vissza az egészséges táplálkozáshoz, mert már nagyon elkanyarodtunk a témától (amúgy egyet értek Yuffie-val) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.