Sokadik kérésre, de a gyülekezet kiadta a költségvetését, amiből jól látszik, hogy 133 millió nagyjából a semmire ment el.

133 milliót vert el a nyíregyházi református gyülekezet a semmire – Íme, ki nyert mégis az ügyönHadházy Ákos/Facebook

A nyíregyházi REFORMÁTUS GYÜLEKEZET133 MILLIÓT (!) VERT EL "SZERVEZETI MŰKÖDÉS HATÉKONYSÁGJAVÍTÁSÁRA" (!)

– kezdi a posztját Hadházy Ákos, majd úgy összegez, hogy mindez annyit jelent: gyakorlatilag a semmire ment el ez a pénz.

Ez az egyetlen EU-s projekt mindent megmagyaráz abból, hogy miért lehetett püspök Orbán bizalmi emberéből úgy, hogy az egyház szabályai szerint nem is lett volna megválasztható. Hát a pénzért

– teszi hozzá. A független politikusnak sokadik kérésre megküldték a projekt költségvetését és a 100 ezer forintnál nagyobb összegű szerződések adatait. A kész projektről készült tanulmányok is elérhetők, de Hadházy összeszedte a legkirívóbb elemeket:

1) 33 milliót adtak egy Equinox Consulting nevű tanácsadó cégnek. Az eredmény egy sor frázisokat puffogtató "szakmai anyag" (pl, Minőségbiztosítási szabályzat , utánpótlási terv (ez egyébként egy töküres sablon), protokoll gyűjtemény, jógyakorlatok, stb). Érdemes a képeket és a kommentekbe tett linkeket böngészni, de egyik kedvencem a töküres "utánpótlási terv" sablon, illetve a "jógyakorlatok tárháza", ahol pl ilyen fantasztikus ötleteteket kaphatnak a gyülekezet tagjai és alkalmazottai : “A nagyobb közösségeknél az ott szokásos találkozási alkalmak megfelelő alkalmazása elősegíti, hogy a közösség egymástól távolabb eső tagjai méltóképp láthassák egymást, ezáltal teremtődjön egy plusz esély az egymáshoz való kapcsolódásra”

2) Mintegy 60 milliót 250-440 ezres fizetésekre adták maguknak, különböző jogcímeken. Volt a projektnek szakmai vezetője, operatív vezetője, egyablakos ügyintézője (akármit is jelent), minőségbiztosítási adatrögzítője (akármit is jelentsen), múszaki ügyintézője, gazdasági ügyéntézője, jogi tanácsadója, rendszergazdája.

3) A maradék pénze elsősorban számítástechnikai eszközöket vettek, de jutott két millió irodai bútorokra, 1.5 millió (!) nyílvánosság biztosítására, 6 millió a projektmenedzsmentre (a fenti , összesen 60 milliós béreken felül), kerekasztal beszélgetésekre (nagy asztal lehetett, mert alkalmanként 250 ezret számoltak el rá) stb.

A független politikus azzal zárja a posztot:

Nos, az ilyen projektekkel vásárolta meg magának Balog exminiszter a püspöki hivatalt. Szörnyű belegondolni, hogy a kegyelmi botrány áldozatainak szenvedése kellett ahhoz, hogy egyáltalán felmerüljön valamilyen megtisztulás az lehetősége az egyházban. Még szörnyűbb belegondolni, abba, hogy ez nem biztos, hogy sikerül.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Isten vajon mit fog szólni ehhez? Főügyész úrtól nem kell tartani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Menjetek "hívek" templomba,ahol megtisztultok és minden bűnötök alól feloldozást kaptok!!!Ezek is pont olyanok,mint a hatalmon lévő politikai pártok.Máglyára veletek!
Billibácsi
Isten vajon mit fog szólni ehhez? Főügyész úrtól nem kell tartani!
Eladott Ország
És még amiről még nem tudunk... Milyen jó a háznál egy ilyen hűséges csahos kutya, mint Balog Zoltán "pispek" úr, betanított esztergályos, aki életében még CNC esztergályozó gépet sem látott, legfeljebb a forgácsot seperte össze körülötte, de kerítőnek, seggnyalónak , "sírig tartsd a pofádat" , kíválóan teljesített a Don Vétónál, Don Vito Corleone keresztapánál...
A célpontok gyakran fiatal, sőt gyakran gyermekkorúak roma származású kisfiú és kislányok voltak, akiket eldugott vidéki kúriákban tartott orgiákon molesztáltak, erőszakoltak meg fidesz és a kdnp prominens vezetői. Néhány név a szexuális bűnözők közül: Semjén Zsolt, Harrach Péter, Bayer Zsolt, Németh Szilárd, Rogán Antal, Kaleta Gábor, Kocsis Máté, és több tucat bűntársuk...
pbs.twimg.com/media/F5BdMVqXEAAC9OW?format=jpg&name=large
namihami
@KisTehen: 12.54: De itt bizony elherdált KÖZpénzről van szó, nem is kevésről! És ez bizony kéne, hogy a ti csőrötöket is b@ssza! Ha nem, ez is baj, mert ez a TI pénzetek is!
namihami
Sokadszorra írom le, hogy Orbániádában nem a pénzek kiosztása nehéz, hanem a hozzátartozó névadás! Elég a fenti cikkben leírt címeket elolvasni! Lassan már minden kamu elnevezés elfogy és akkor kezdik majd előlről?
Maxipocak
@KisTehen: Ennyire vagy gyökér. A reformátusoknál sincs gyónás.
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.39

Ezt azért bizonyítani is kell! Nem mintha nem tartanám elképzelhetőnek!
Eladott Ország
@Havanagi: ma, 12:31 ♦ Magyarok ! Magasba a zászlókat ! Menjetek és harcoljatok ! „Csomagoljatok, menjetek, harcoljatok, győzzetek! Mi meg – amint az utolsó hülye is kihúzta a lábát az országból – három perc alatt befejezzük a kerítést, hogy vissza ne szivárogjatok valahogy. Menjetek, Viktor a csatába, és maradjatok ott örökre. Mi meg végre egy normális országban élhetünk, ahol nem debilisek, szenilisek, félművelt és félig sem művelt sufnijogászok és lelki nyomorékok, valamint erkölcsi fekete lyukak keserítik az életünket minden rohadt napon. Menjetek a picsába!”
www.google.com/search?q=menjetek+%C3%A9s+harcoljatok&oq=menjetek+%C3%A9s+harcoljatok+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIKCAEQABiiBBiJBTIKCAIQABiABBiiBDIKCAMQABiABBiiBNIBCTE1MzM2ajBqMagCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8&safe=active#fpstate=ive&vld=cid:ba7beb5c,vid:LlA0TrMxTWE,st:0
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 13:33 ♦ Az ördög ügyvédje nyilvánosságra hozta kik azok a fideszes és KDNP-s politikusok akik részt vesznek Böjte Csaba egyházi szexorgiáin.
olkt.eu/az-ordog-ugyvedje-nyilvanossagra-hozta-kik-azok-fideszes-es-kdnp-s-politikusok-akik-reszt-vesznek
Eladott Ország
@Nyírfa: Belső vizsgálatnak álcázva megindult Böjte Csaba pedofilügyének eltussolása
nepszava.us/belso-vizsgalatnak-alcazva-megindult-bojte-csaba-pedofilugyenek-eltussolasa/
Új szólásmondás született : „ messze van mint Makó Jeruzsálemtől” helyett, : messze van, mint Böjte a kereszténységtől használható. Böjte Csaba esetében.
twitter.com/GutyinaI/status/1693666265934463312/photo/1
Nyírfa
@Eladott Ország: 14.27

Ezt nem elég kijelenteni. Bizonyíték nélkül nem több mint rágalmazás. Ha viszont bizonyítható, az olyan súlyos helyzetet teremt, amibe nemcsak a kormány bukik bele, hanem az érintett egyházak is és minden társadalmi szerv, amely tagjai szereplői ezeknek a feltételezett orgiáknak, illetve tudomással bírnak róluk, ám hallgatnak.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:59 ◘ Aranyoskám megmondaná merre találom Böjte csabát?
twitter.com/janos_hary/status/1659236571030093834/photo/1
Diktatúrák működése: - 1) tömegek elszegényítése 2) a tömegek butítása 3) gyűlöletkeltés...
twitter.com/janos_hary/status/1668306996704030722/photo/1
CsipkeRózsa
Nem tudom elképzelni, hogy egy aránylag kis közösségen belül, ilyen sokan vennének részt egy ilyen orgián. A fidesz-kdnp részt vevőire értem a szűk közösséget. Ez nem egy politikai állásfoglalás, ahol sokan lehetnének.
nemkati
Balogot kizárólag a fideszes-kdnp-s kapcsolatai miatt tolták föl a magas polcra, és ezt Balog nyíltan el is mondta. Ezt ő aztán becsülettel meg is hálálta, kijárta az egyházának az aztán ügyesen lenyúlt pénzeket.
Nyírfa
@Eladott Ország: 14.55

Csak azt nem értem, hogy a román hatóságok, akiknek, szerintem, van felügyeleti joguk, hogy nem kaptak szagot, illetve, ha mindez igaz, miért nem élnek a lehetőséggel, hogy leszámoljanak Orbánékkal. A gyerekek, akik onnan kikerülnek, felállíthatnák Böjtét és az összes gazembert a vádlottak padjára. Értem, hogy nagy a félelem, és a sebekben vájkálni borzasztó, de Romániának is van felelőssége abban, hogy mit tűr meg az országa területén.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 14:57 ♦ Tíz éven át verte és szexuálisan visszaélt a rábízott gyerekekkel egy férfi Böjte Csaba alapítványánál
twitter.com/janos_hary/status/1659236571030093834/photo/1
Böjte Csaba az amerikai FBI, bűnözők listájára került. Gyermek kereskedési gyanúja merült fel. 2001 és 2013 között Böjte Csabáék a romániai gyermekotthonokból, Magyarországra vitték a román gyerekeket és onnan a magyar állampolgárság megszerzése után, örökbe adták.
twitter.com/janos_hary/status/1609447302413926400
Nyírfa
@Eladott Ország: 15.31

De álljon már meg a menet! Három állam érintett: Románia, Magyarország, USA! 13 év alatt csak éppen hogy felmerült a gyanú? Mégcsak nem is magyar anyanyelvű gyerekekről van szó, hanem echte román állampolgárokról! 2013. óta ráadásul eltelt 9 év! Hogyhogy nem futott görögtűzként végig a nemzetközi sajtóban a Böjte-féle emberkereskedelem?
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 15:25 ◘ Lemaradt link : Tíz éven át verte és szexuálisan visszaélt a rábízott gyerekekkel egy férfi Böjte Csaba alapítványánál
atlatszo.ro/eroviszonyok/csaladon-beluli-eroszak/verte-szexualisan-visszaelt-rabizott-gyerekekkel-ferfi-bojte-csaba-alapitvanyanal-strong/
Egy nevelő beszámolója Böjte Csaba horrorisztikus gyermekotthonából
nepszava.us/egy-nevelo-beszamoloja-bojte-csaba-horrorisztikus-gyermekotthonabol/
Nyírfa
@Eladott Ország: 15.40

Elolvashatok akárhány cikket e témában, érteni akkor sem fogom, hogyan maradhatott mindez hathatós következmények nélkül.
Havanagi
@Eladott Ország: Mocskos geci ez! Persze neki semmi sem drága,az emberélet sem!Pontosan ilyen birkák a szavazói!!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:54
Közpénzt vert el az egyház a semmire,tehát van köze hozzá.
Persze csak akkor ha tudod mi az a közpénz.igaz birka vagy te.eg kell felelned a pedofilokkal táncoló beosztásodnak.
namihami
@KisTehen: 13.05: Milyen nemzetiségű volt az, aki a haveroknak szétosztotta? És milyen, aki kapta?
Bizony ez is-az is magyar (vagy román, szerb, tót, stb). De a pénz már a hazai kasszából származott, tehát már a MIENK volt! (és nem a csuhásmajom zsebpénze, amit szirre-sz@rra osztogathat a nyaloncainak)
Aztán jött az ""Úr embere"" és gazdagította a haverokat! Hogy megérdemelten-e? Erre is ki kellene íratni egy 6 milliárdos Orbáni véleménytudatosítót!
namihami
@Eladott Ország: 15.40: Nem verte, csak élt a makarenkói pofonok adta erkölcsi nevelés lehetőségével, illetve átültette a szexuális életre nevelést a gyakorlatba! És, ugyebár, minél korábban, annál hosszabban...
És egy erdélyi testvérünk és vérünk csak jóember lehet! Már a szülőhelye is csak abba az irányba vezetheti!
Sakk Matt
@KisTehen: A közpénzről beszél, amit az egyház ellop!
CsipkeRózsa
@nemkati: Balog Orbán lelkésze volt.
Orbánnak van még fodrásza, van fogorvosa, van idegorvosa, gondolom, van koleszterin-orvosa is. Nem tudom, mi minden baja van még, de mindenre megvan az orvosa. Persze, soron kívül látogathatja őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.