Ősi pásztorkutyáról kapta a nevét, de úgy néz ki, mintha egy kiberpunk sci-fi forgatásáról szabadult volna. Nemcsak a Honvédségnél, hanem más országok seregeiben is állományba kerülhet, speciális változata pedig kiszagolja a nukleáris, biológiai és vegyi szennyeződést - akár úgy, hogy közben gerillák lőnek rá. Kipróbáltuk a magyar tervezésű páncélozott harcjármű, a Komondor prototípusát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
@sziráki ágnes: boszorkány vagyok varázserővel ))))
sza
@dragonita: ja aztat még nem mondtad! :-)))
Kutyafüle
@dragonita: A boszorkány nem jelent csúnya nőt:)) Tündér Erzsébet gyönyörú nő, de rosszindulatú:)) csak mondtam:))
Pilóta
@Kutyafüle: 19:45
"A Hummer egy márka azon hatalmas terepjárókra (H1) és szabadidő autókra (H2, H3) melyet a General Motors, azaz a GM, árusít. A katonaság által használt HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle – magyarul nagy mozgékonyságú többcélú kerekes jármű) más néven Humvee járműveken alapszanak. A Hummer egyike a legnagyobb 4x4 (négykerék-meghajtású) gépjárműveknek, aránylag magas üzemanyag fogyasztással."
hu.wikipedia.org/wiki/Hummer
sza
@Kutyafüle: Hi, hi ! :-) Ha te ebből ki tudsz menni megeszem a kötött sapkámat... :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.