Humanitárius segítségnyújtási programot indítottak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hova, ha nem Csádba? Végül is, határon túli, baráti ország, fontos üzleti partner, stratégiailag kiemelt, Gáspárt is ide küldte a szemünk elől a jó édes apukája. Mert ott béke van, és biztonság, mégpedig példaértékű, olyannyira, hogy elég 200 katonát odaküldeni. Egyelőre. De senkiben fel se merüljön, hogy beavatkozunk afrikai államok belügyeibe, netán, lemészárolhatják a katonáinkat. IAz iyen gondolatok felségsértésnek számítanak, és a fidesz megteszi a szükséges intézkedéseket a kínai gondolatrendőrség hathatós segedelmével. No, csá, jobb, ha megyek is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Nyírfa: Aha, tehát érik az újabb tiborc projekt. Előbb beszáll az állam aztán megkapja a szentcsalád.
Nyírfa
@jesz: 13.17

Ahogy mondod. Piti kis államok, mint Oroszország is, nem játszanak, az idegenlégió tagjai csak gamerek, úgyhogy izgalomra semmi okunk. Amikor Csádot naggyá tettük, és tevetejben fürdő kánaánként hirdetheti Récsöl, a pelenkadobásban legtovább jutó magyar az afrikai romantikát, akkor, akkor nem tudom, mi lesz, de valami lesz, az biztos. Hát nem csodás?
Nyírfa
@lampa laz: 13.32

Nagy YES. Csak ennek rosszabb vége lehet mint a lámpáknak.
lampa laz
@CsipkeRózsa: Sejtettem, hogy nem önzetlen ez a fene nagy 'csádozás' hanem önös.
Billibácsi
A humanitárius segélycsomagok a hazai kórházakra is nagyon ráférnének. Erre nem gondol kereszténységtől mélyen átitatott kormányunk?
csak úgy....
vajon ki pöckölte a csikket a löszarraktárba és miért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.