Vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat – jegyezte meg közösségi oldalán Menczer Tamás, a Fidesz országgyűlési képviselője. A politikus részletesen kifejtette, miért írja ezt.

Vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat – közölte közösségi oldalán friss bejegyzésében Menczer Tamás.

„Büntetni akarnak bennünket. Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot. Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője ilyen. Világosan elmondta, hogy ő nem Orbán Viktor és a Fidesz ellen szavazott a 7-es cikkes eljárás során. Ő Magyarország ellen szavazott, „az egész ország ellen”. Manfred Weber számára tehát nem Orbán Viktor a probléma. Nem a Fidesz a probléma. Magyarország a probléma. Weber szerint mi, magyarok jelentjük a problémát”

– írta Facebook-oldalán a politikus.

Menczer Tamás: „Weber szerint mi, magyarok jelentjük a problémát”

Brüsszeli politikusokról beszélt Menczer Tamás – Fotó: Facebook.com/menczertamas

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója bejegyzésében azt is hozzátette:

„Manfred Weber büntetni akar bennünket, magyarokat. Hogy miért? A válasz egyszerű. Mert mi nemet mondunk a bevándorlásra, a háborúra és az LMBTQ-propagandára. Weber pedig egy háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-párti politikus. Ezért akar büntetni bennünket, magyarokat.”

Menczer Tamás azt is kifejtette: „Ehhez az emberhez csatlakozott most Magyar Péter. Azonban akárhányan vonulnak fel a túloldalon, akármekkora a háborúpárti és bevándorláspárti nyomás, mi minden erőnkkel küzdeni fogunk azért, hogy megvédjük Magyarország békéjét és biztonságát” – szögezte le Facebook-bejegyzésében a Fidesz országgyűlési képviselője.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez hazugság mencer. Nem a magyarokat utaljak, csak a pedofideSSt, de legfokepp orbant.
Jo lenne ha vegre egyszer kiallnatok magatokert, es nem a magyar emberek hata moge bujnatok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Az oroszcsicska hazaáruló maffiózók azok, akik a hazájuk ellen cselekednek, de ezt a hülyemagyar maffiahívők észre sem veszik!
Mert hülyemagyarok!
vacsi
@balos: Szerinted azok ott, az EU-ban, normálisan gondolkodnak?! Nekem nem úgy tűnik...
Menőmanó
@vacsi: Nekem meg úgy tűnik, hogy a fidkányok hazudnak, te meg elhiszed.
justhpeter
Hazudik a koma, nem a mafyarokkal van a baj, hanem a fideSSes hazugokkal.
balos
@vacsi: Biztos a geci szerint ö a joly zsóker!Hát elnézve a szétbaszott országot,amiben a gyülőlet a mozgató rúgója a nemzethy nyilasturulbaszoknak!Igen!Hozzájuk képest a virág váza is értelmesebben látja el a feladatát,mint a csúti hitler!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.