Sérülhet a tanulók lelke a tanárok piros tintájától, mert túl agresszív a hibajelölési szín - állítják ausztrál pszichológusok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dilike
aahhhh
vasutas vok, a főnők pirossal ellenőrzi a naplókat, ha hibát talál, leb@sz, a vbo-s feketével, ha hibát talál az min írásbeli figyelmeztetés, de inkább fegyelmi, a pénztárvizsgáló zölddel, ha ő talál hibát, fegyelmi+ ki is fizethetem...és az én lelki egészségemmel mi lesz?! :)

középiskolában volt egy matektanár, aki 0ást is adott! rendesen osztályozott vele, mint a többi jeggyel, ha volt egy 5söd, meg egy 0sod.....:D
Koronix
inkább tanulnának, minthogy lelki sérülésest játsznak - majd a végén kideríti vmi okostojás, h ezért verik a tanárokat. az agyam megáll.
Tcat
Ezen nemtom, hogy sírjak, vagy röhögjek :) Mit szívtak ezek az ausztrálok miközben ezt kiagyalták? :D
roberto
Lelki sérült lettem, hogy a tegnap a tanár pirossal írta rá a jegyem az angol tesztemre. Ha nem lett volna jó jegy, már biztos lélekgyógyásznál sírom ki a bánatom :))
gondolkodo
Lelki sérülést okoz a piros tinta, személyiségi jogokat sért az iskolaköpeny (ami USA-beli jobb iskolákban is kötelező, hogy az iskolai egyenruhát ne is említsem!), a tornasor és lehetne még sorolni.
Véleményem szerint a szabad választás alkotmányos jogát sérti, hogy kötelező iskolába járni!
Tegyük szabadon választhatóvá: kíván-e a gyerek iskolába járni!
Nyereség: megszünnek a tanár-verések, a diák-verekedések, a fenntartási költségek nullára csökkennek. Aki pedig nem akar alulképzett diák, vagy jól képzett bunkó lenni, járjon magántanárhoz!
Pont.
andika0707
Szerintem meg sok tanár kap lelki sérülést a mai diákoktól. Még szerencse hogy a gyerekek nem kapnak sokkot a Mikulástól, vagy egy piros divatruhától, vagy a villogó diszkófénytől....stb.
Micsoda egy ökör cikk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.