Botrányok sora rázta meg az Európai Parlament szélsőjobboldali frakcióját, de különös módon éppen ez vezethet el rég várt összefogásukhoz. Egyre több jel utal ugyanis az olasz kormányfő Giorgia Meloni és az elnökjelöltségre hajtó francia Marine Le Pen pártcsaládjainak közeledésére. Ha a választások után valahogy egyesítik erőiket, akár a harmadik legnagyobb frakciót is adhatják az EP-ben. Kár, hogy az évek óta erről álmodó Orbán Viktor ezt csak a partvonalról figyelheti.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Várható volt, mert ez a retardált dagadék tolvaj még nekik is kínos lenne!! =))
kakukkmadár
Orbán az orosz-kínai-azeri frakcióba ülne be, de olyan meg nincs. Pech.
RonaGyuri
Várható volt, mert ez a retardált dagadék tolvaj még nekik is kínos lenne!! =))
balos
@RonaGyuri: Remélem a béka-meneten megfelelő számú kultúrha képviseli a tömeggyilkosainkat!Viszont nem szeretném látni,hogy a fizetett nyuggerek aranyba lennének öltözve!
balos
A bajernek egy plazmás zacskót kívánok a fejére!
Clavigo
Persze,hogy kinos nekik ez a putyin- Szopóautomata... Ezt a Kevlárhuszárt minden normális ember szégyenlemé a környezetében...Még szép... (!)..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.