Az intenzív piaci verseny és a gazdasági válság ellenére a UPC folytatja beruházásait Magyarországon - mondta Betzalel Kenigsztein, a UPC Magyarország nemrég kinevezett ügyvezető igazgatója. A krízis a UPC szolgáltatásait kevésbé érintette, mert mára ezek lényegében közműszolgáltatásnak tekinthetőek, amiről nem szívesen mondanak le az ügyfelek. A kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatást is nyújtó cég portfóliójából legkevésbé a hangátvitelt érintette a válság, a digitális televízióra történő átállás viszont a vártnál kisebb ütemű. A kommunikációs társaság 1999-es magyarországi megjelenése óta több száz millió eurós befektetést hajtott végre és a következő egy-két évben további több tíz millió eurós invesztíciót tervez. Tavaly milliárdos nagyságrendű összeget költöttek a digitális kábelszolgáltatás elindítására, az idén az új generációs, 100 megabitnél nagyobb sebességet nyújtó internetes szolgáltatás bevezetése hasonló összegbe került. A UPC tavaly minden szolgáltatási területen bevezette a digitális kábeltelevíziós szolgáltatást, és az immár több mint 120 ezer háztartásban jelen lévő digitális kábeltévé egy éven belül tömegtermékké vált. Az idén csaknem a teljes szolgáltatási területén, több mint egymillió háztartásban bevezette a másodpercenként 120 Mbites internet-szolgáltatását.

Forrás: iPon
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Gondolom sok embernek volt már kalandja a UPC-vel. S kinek jó, kinek rossz tapasztalata. Nekem a már meglevő ügyfelek kezelésével és az ügyfélszolgálattal kapcsolatban vannak nagyon rossz élményeim.
bigyibogyo
@nanena: most voltam par hete csomagot valtani. lefele (tarsashazi es maradtam a regi sebessegen duplazas utan). kedves, aranyos, csini kiccsajt kaptam. mosolygott vegig. meg meg is kerdezte,h bizos eleg -e a 15mbit, nem szoktam -e letolteni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.