A Fidesz szóvivője szerint a bukott baloldal bűnözőkkel készül a választásra, Bajnai Gordonéknak ugyanis a maffiózómúlt sem akadálya a szövetségkötésnek.

Selmeczi Gabriella ezt arra utalva mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy szerdán a PestiSrácok.hu arról írt: Bajnai Gordon egy orgazdaságért elítélt, kétes hírű vállalkozóval - aki jelenleg egy civil egyesület vezetője - kampányolt májusban Komáromban.

A Fidesz szóvivője a cikket úgy kommentálta, hogy ezzel egy újabb botrányra derült fény az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon háza tájáról, "egy elítélt bűnözővel szövetkezett a választási győzelemért" a volt miniszterelnök.

A maffiózókörökben "Kis Görbe" névre hallgató vállalkozót, akivel közösen kampányolt Bajnai Gordon Komáromban, korábban jelentős értékre, folytatólagosan elkövetett orgazdaságért jogerősen elítélték - mondta Selmeczi Gabriella, hozzátéve, hogy a "Bajnai Gordon új szövetségese" által vezetett banda fő profilja a motorcsónaklopás volt, de megpróbálkoztak azzal is, hogy benzint csapoljanak le egy tankhajóról.

A kormánypárt szóvivője mindezt úgy értékelte: az erkölcsi bizonyítvány megléte messze nem szükséges Bajnai Gordonéknak ahhoz, hogy szövetséget kössenek valakivel, hiszen a maffiózómúlt sem akadály.

Ilyen a bukott baloldal: együtt bűnszövetségben, bárkivel, "Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai bűnözőkkel együtt, kémekkel, +Kis Görbékkel+, Portikokkal készül a választásokra" - fogalmazott Selmeczi Gabriella.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Gabika látszik sok a pénzed, mert ezekért a kinyilatkoztatásokért még a gatyádat le perelik rólad.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Gabika látszik sok a pénzed, mert ezekért a kinyilatkoztatásokért még a gatyádat le perelik rólad.
Dr. Felipe
@szaboria1: Ebből is látszik hogy mekkora bajban van a fideSS. Már semmitől sem riadnak vissza mert veszélyben látják a vezír 25 éves kurmányzásról szőtt álmait. Beindult rendesen a finkelstein és birnbaumi zsidó gyűlöletkampány pedig mintha káder elvtárs azt üzente volna hogy még nincs itt az ideje.

Ja és ne felejtsük, bukott maffiajobboldal.
kamazuka
Az igazság mindíg fájdalmas!
Néha büdös is,főleg ha a felszínt megkaparják!
Dr. Felipe
@kamazuka: Mert amit kuszafogú gabika mond az az igazság? Nyilván elfelejtetted mikor gyilkos bűnözők és savas bácsikák (akit valahogy a mai napig nem sikerült letartóztatni) "védték" a pártházat.
csikknorisz
PestiSrácok.hu? :) Mit szól ehhez a Magyar Nemzet, meg a Heti Válasz, eddig az ő hiteles információikból mazsoláztak szóvivőék a napi betevő bajnaizáshoz.
pbalage
Aki ellop egy dezodort, bukik, aki az egész boltot lopja el, az a király!
Milyen jelentősége van pl egy nokiásdoboznak egy profi földrabláshoz képest?
Pfff... hányadék egy társaság ez a fidesz.
nehogymá
most mán alliterálnak is,asztaság b b b
dömdödöm
a médiában elhangzott ilyen kijelentésekre jó volna ha a hatóság végre reagálna mert ez minimum közösség elleni izgatás bűntette :-( :-( :-(
kedwes
@dömdödöm: Pontosan melyik hatóságra is gondolsz?
Van ma olyan "hatóság" amelyik képes, - vagy bátor - szembeszállni a hatalommal? Maximum, a cigány lova!
dömdödöm
@kedwes: jó igazad van ,akkor hogyan lesz vége hogy ne ezt a gusztustalan szöveget kell halgassuk egyfolytában szerinted ?
hallgatag
Valaki elégitse már ki ezt a pókhálós, kiszáradt öblös alagutat...
Vagy vegyen neki a párt egy doboz Ovesztint
Màr eleget pampogott a kuszafogu kiflicsücsök...
töky
Valahogy miért is van tele sajnálattal a szívem, ha ezt a gabikát olvasom? Mert már mosolyogni nem tudok rajta annyira szánalmas. Biztosan velem van a baj...
Hellcat
Jajj de be van szarva a fidesz :D:D:D tele a nadrág.
kedwes
@dömdödöm: Nekem csak egy ötletem van. De azt nem adom közre, nehogy felbujtó legyek. Bár ahogy mondani szokás, pestiesen: Nem vagyok kutyauszító, de ...
szablyafűrész
ha valaki megtalálná Habony "mester" munkaszerződését, az tegye közzé, mert úgy tűnik,. soha nem készült munkaszerződés alapján kapja a százezreket - havonta !
Idős polgárok lekaratézásában biztosan jól teljesít, csak futnék egyszer össze vele, bemutathatná, mit tud...
DR Eric CARTMEN
Ezt a "bukottbaloldal" dumát most nagyon tolja a finkenstein féle hazugság, és gyűlöletgyár! Csak azt az "apróságot" felejtik el, hogy a fidesz bukott KÉTSZER EGYMÁSUTÁN akkorát mint a télikabát ! ÉS A HARMADIK MOST JÖN !!
Manhattan
Orbán Viktor szabályosan és módszeresen kifosztja a saját népét. Kisöpri még a padlást is, visz mindent, ami mozdítható. Fosztogat, hogy osztogathasson: a gazdaság ugyanis leállt, tetszhalott állapotban van. Három éve nem növekszik. Három éve nincs pluszpénz az országban. A beruházok messzire elkerülnek minket: már annyi pénzt sem mernek itt befektetni, hogy a gépeik kopását pótolják.
ranger47
Az újgazdag bűnözők a fideSS szekértolói!
mariaberta
És akkor mit fog tenni a kétszer bukott fideszes jobboldal?
bakegya
Egyre alpáribb és zaklatóbb ez a fityiszes szövegelés,már már szájhagyománnyá terjesztve. A művésznőnek viszont nagyon jól áll,rá szabták!-cuki.
kiskutyauto
A köztörvényes bűnöző Habony Árpád orbánmaffiózó tanácsadó-bohózat főszereplő, nyilván személyesen írta meg ezt a - igazat még névelők, sőt írásjelek tekintetében sem igazat tartalmazó - nyomorúságos átlátszó szégyen- beszédet, gondolom... hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán
nyanya001
Selmeci ha hallgatott volna...
Gyilkos védte a Fidesz székházat a tüntető diákoktól ! Igaz ?
human
Bűnözőket senki nem akar látni a demokratikus ellenzék oldalán. De ha már itt tartunk. Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója nyugdíjasokra támadt a nyílt utcán, mert a terepjárója útjában álltak. A fidesz székházat olyan aktivista védte, akit gyilkosságban való részvétel miatt ítéltek el jogerősen. A fidesz ebben is jobban teljesít.
outsider
Sajnos ez van.
De pont a fideszmaffia mutogat a másikra? Vicces:)
kkalman
"A kormánypárt szóvivője mindezt úgy értékelte: az erkölcsi bizonyítvány megléte messze nem szükséges Bajnai Gordonéknak ahhoz, hogy szövetséget kössenek valakivel, hiszen a maffiózómúlt sem akadály."
Szép mondat, de én tudok egy szebbet.
Az erkölcsi bizonyítvány megléte messze nem szükséges a fityisznek ahhoz, hogy valaki miniszter lehessen, hiszen a maffiózó múlt sem akadály.
dömdödöm
@Manhattan: megmondták ellenzéki politikusok hogy senki nem mer befektetni itt nálunk amíg ilyen kormány van hatalamon és a vállalkozók és cégvezetők is rettegnek mert mindennap úgy kelnek fel hogy született e olyan intézkedés ami a szektorukat sújtja ,és a további működésüket veszélyezteti ,korlátozza ,akadályozza ,ellehetetleníti . :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
excep
a fidszesz mar be van szarva remelem eltakarodnak 2014 ben
hallgatag
és mindezt görénygabika FELOLVASTA !!!
Szókincse páratlan (1) De minezt már
megszoktuk a primitiv elvtársnötöl !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.