"Erősített a DK. Nemcsak Gyurcsány Ferencet erősítette meg elnöki posztján, hanem megnövelte az alelnöki kar súlyát is" – írta Facebook-oldalára a kereszténydemokrata Surján László, aki egy rendkívül előnytelen képet is mellékelt az alelnökké lett Vadai Ágnesről, egyértelművé téve fergeteges poénját. A bejegyzés később eltűnt a Facebookról.

Lekövérezte a KDNP-s Vadai Ágnest

Az EP-képviselőként dolgozó politikus kapott hideget-meleget, a kommentelők "pitiánerségként" értékelték posztját. Surján László úgy magyarázkodott, hogy ez a fotó valóban nem volt gáláns, "ám az a sok gúnykép, amit a miniszterelnökről kitesznek egyesek, feldühíti az embert."

Vadai Ágnes egy képpel válaszolt. Mint írta: "Neki, és az összes hozzá hasonló primitív tahónak mondom: Magatokat minősítitek azzal, ha bárkit a külseje alapján ítéltek meg. Ja, és azért osztom meg a szöveget, hogy lássa mindenki: náluk, a nagy kereszténydemokratáknál, úgy látszik, ez az értékrend."

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A képmutató "kereszténydemokraták" ismét bebizonyították,mekkora tahók valójában és hogy semmi közük sincs a keresztény értékekhez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Nem a kinézete alapján kell megítélni az embereket,hanem emberségességükön,vagy mennyit tesznek a Nép érdekében,vagy ellene.
hetöndöe
A képmutató "kereszténydemokraták" ismét bebizonyították,mekkora tahók valójában és hogy semmi közük sincs a keresztény értékekhez.
hallgatag
Olyan tompika-módra kérdezném, kijaf@sz ez a surjánka ???
Nézzen már tükörbe egy kicsit !!! oszt hokizz a 2.-ik képre !!!
leszúrt rittberger
Ez az a párt, amelyik szerint az asszony verve jó, meg amíg nem szültek hármat, addig kussoljanak? Ja, köszönöm, nincs több kérdés.
leszúrt rittberger
fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash4/c25.25.319.319/s160x160/320894_150986001664716_1486798393_n.jpg
:DDDDD

Ja, hogy Surján László ráadásul az a típus, tudjátok aki mikor elkezd kopaszodni, még küzd a természettel és a biológiai órával, és halántékból felfésüli a haját a fejtetőre... Inkább csöndben maradtál volna, te mozdonyszőke marlon brandó...
nyanya001
Ez a KDNP-s menjen ne burkoltan, hanem nyíltan a jó büdös francba !
Csak ennyi tellett abból a borsónyi agyából ?
joopapa
"Surján László úgy magyarázkodott, hogy ez a fotó valóban nem volt gáláns, "ám az a sok gúnykép, amit a miniszterelnökről kitesznek egyesek, feldühíti az embert." És laca azokat a képeket Vadai tette ki? Te is csak egy szánalmas gerinctelen seggnyaló vagy. Nyalni kell a vittorionál, hogy jusson valami konc ha nem jutna hely a parlamentben.
kiskutyauto
És ez a Surján egy tisztes javakorabeli - állítólag - értelmiségi (bár ahogy Semjén is csaló, mivel az ő falkájának tagja, alappal élhetünk a gyanuperrel, hogy vannak még sokaknál kételyek, egyféle csőcselék, egyféle trógerekből áll ugybár...), tanult ember, aki még miniszter is volt... Nos ismét kivillant a konzervatív "érték" - "rend" - foga sárgája... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán
Vizual
Vajon ez a Sumák...vagy surjány...vagy hogy is hívják tud-e feltenni olyan képet ami javuló trendet mutat a régi képe és a jelenlegi között. Nem hiszem. Persze ha a megítélését nézem a régi és a mostani pofázmánya között, hááát...
mariaberta
Ahhoz képest, hogy Surján úri embernek tartja magát, elég pitiáner megnyilvánulása volt Vadaival szemben.
Ez ismét azt bizonyítja, hogy a képviselő "urak" igencsak megalázzák a képviselő nőket, ez alól nem kivétel Surján Úr sem, de bizonyára a keresztényi szeretet és tisztelet nevében tette ami tett.

Milyen bátor ember lett belőle Orbán mögött.
bencemacska
A "hideg sebész" is kapar OV-nál, hogy a húsos fazék közelében maradjon. Újabban egyre többször szólal meg, de kivétel nélkül ordenáré seggnyalós stílusban!
GeoCravker
Speciel Vadai tényleg nem egy szilfid virágszál. Viszont sosem mondta, hogy rühelli a pocakosokat.
Amellett a fejében is kicsit több van, mint Feltsuthy I. Szent Orbán elvtárskirálynak.
coni
Érthető ha Surján mindenkit a barbi baba szépségű Közgép szóvivőhöz hasonlít, vele nehezen tud Vadai versenyezni mert ő a fogait a szájában tartja. Na meg közel se olyan szőke, meg a kifli nélkül is elvan órák hosszat.
Szvetlana
Szánalmas, hogy surján tata úgy akar K:O:-t adni egy nőnek, hogy lekövérezi. Ez annyit jelent, hogy bunkóságában más indokot képtelen mondani.
Vigyázzon csak a saját egészségére, menjen el időben prosztata vizsgálatra.
Brother Louie
Vadai Áges helyében összetenném a két kezemet, hogy nem tépték ki a méhét élve, mert a "keresztyéneknél" ez így szokás.
csikknorisz
Hány cikk lesz még arról, hogy a léhűtő EP-huszárok mit posztoltak a fészbukon? Már Dojcs is bőven elég, még sok is.
miazavalami
Ez felháborító! kikérem magamnak a dagi hölgyek nevében. Egy nőt az alakja után megítélni undormány. Ha nem tetszik neki , nézegesse kiflicsücsök fogsorát! Ja ! az nem átlátható? akkor tegye neki egyenesbe!
tűzróka0919
Már nem elérhető a fészbúúúúk ódala ennef a **sznak . Hú de megakartam nézni :( oááááááááááááá !!!
kkalman
Ennyi van ebben a nagyon keresztény Surjánban. Tahóság és seggnyalás.
ostor
@Vizual: CSUHÁSÉKMÁL A SIKERTELENSÉG AZ EGYETLEN VALAMI,AMI MÉRHETŐ! A TÁMOGATOTTSÁGUK AZ MÉG MIKROSZKÓPPAL SEM LÁTHATÓ!
Orsós Rodrigó
Valóban nem etikus valakit a külseje alapján megítélni, de Vadait nem tudom sajnálni. Nézzétek csak meg a múltkori DK videót ( propeller.hu/itthon/2792326-nyuves-kurva-orszag-igy-kampanyol#c949815 ). Lehet, hogy csak pusztán a véletlen műve, de akárhányszor meglátom Vadait a TV-ben, mindig a cigányokkal, zsidókkal, buzikkal retteg együtt a "náciktól". Gyanítom, hogy ha tényleg szélsőjobboldali csoportok grasszálnának az utcákon, ő már aligha nácizhatna a TV-ben.
Amúgy ha már a témánál vagyunk, emlékeztek még Lázár János KDNP-s elődjére, Rapcsák Andrásra? Na annak csak a karja nyomott annyit, mint Surján meg Vadai együtt. Amíg élt, vajon neki is felhánytorgatta ezt Surján??
gala2cse
Surján drága!
Most tegyél ki a Gazdádról egy képet! Az sem egy férfi modell alkat.
És még te meg a hordád tartja magát kereszténynek? Ti a katolikus egyház új vadhajtásai vagytok!
zen
szánalmas.ez a mai magyar politikai elit? az egyik lekövérezi a másikat,erre azonnal egy ügyesen beállított fotóval reagál?igy kell támadni,és igy kell védekezni? mégis,ki a fenét érdekel ki mekkora,buzi e vagy sem,gazdag,vagy szegény? tegyétek a dolgotokat alázattal,mert hivatásotok van,és milliók függenek a szeszélyeitektől.
szaboria1
Surjánon csodálkozom , de mára már úgy látszik rajta sem kell. Mi lesz itt pár hónap múlva amikor a Fidesz bejelenti kiket indít a következő választásokon. Most megy a nyalizás aztán meg jönni fog a köpködés.
coyote3
Persze szigorúan a nem gyűlölködés és a kersztényi szeretet jegyében.
bakegya
@zen:a munkával, imádsággal szabadságharcolóknak jut is marad is, ideje erre is!
Mert ők kiérdemelték-orbán vidám barakja jobban teljesít,mint a Vén-Európa-az angoloknak élőben tálalta frittyen-------ruganyottyan I.Orbán Vicktórius ...-romai császár !
Ez a vadaizás ehez képest csak egy slank himsoviniszta taplóság!-
mátmar
Isten szereti a hülyéket, ha ilyen sokat csinált belőlük!
soljanka
Na akkor megvan a 2014-es Mutyisz-Kereszténydemagóg választási szlogen:

"Ne szavazz a ducikra!"
egyember
Vadainak kövéren is, soványan is több esze van, mint a fél fide$$ frakciónak -a "keresztény" "demokratákkal"- együtt.
sport50
keresztény?demokrata?nép?pártnak se igen lehet már őket nevezni egyedül!!!surján már a második mondatában a vezérének ny.lt!!!
GeoCravker
Surján amúgy leszedte a bejegyzést.
Gerinces emberke nagyon.
Nem otthagyva elnézést kért, hanem úgy viselkedik, mint a kolbásztolvaj kutya. amelyik elsomfordál, mint aki ott sem volt.
S az Ő pártja felügyeli a gyerekek oktatását.
nehogymá
a vezér a multkor elsohajtotta magát,hogy az a halála ha valaki kövér(meg lászló is együtt).ez a csuda ember ,aki élete során végig igyekezett a hatalmon levöknek megfelelni,mint a harcos katolikus egyháza is,csak igyekezett ugy állni a sorba,hogy azért látható legyen.
lajospapa
A kövérség, soványság, szépség csúnyaság nem bűn. A hülyeség sem az Surján Úr. Isten ajándéka. Ne küzdj ellene!
bretagne
@leszúrt rittberger: Ne hasonlítsd Marlon Brandohoz!
babymami
Emberek Emberek mit cselekesztek gondolkozatok , egy nő így elveszi eszeteket???
Zsuga
@lajospapa: Nem is tűnik úgy, hogy küzdene ellene. Elképesztő, hogy ennyire primitív emberek ülnek az ország élén, aki ráadásul még keresztény demokratának is vallja magát! Szégyen ez az egész pártra nézve is! Az egyik legalapvetőbb keresztény intést sem képes betartani: "Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!" Nem, ehelyett ő még az ellenfélnél is mélyebbre süllyed gyermeteg "humorával". Úgy tűnik, bizonyos körökben különös élvezetet nyújt, hogy az ellenzék női politikusait alázzák, holott a jobboldal soraiban vannak erre sokkal alkalmasabb személyek is.
l
lenhardtibolya
A kép alapján valóban nem látszik éppen modell alkatúnak az említett hölgy, ráadásul olyan sok pötty "díszíti" hogy egy katicabogár is megirigyelhetné. Természetesen nem illik, hogy egy férfiember "kövér" jelzővel illessen egy nőt, de láttunk/hallottunk már különb megnyilvánulásokat is a parlamentben...
JAJMÁR
A képet látva minden elismerésem Vadai Ágnesnek, mert nagyon csinos lett, a fogyáshoz pedig rengeteg akaraterő kell. (Ez egy régi kép, már nem ilyen.)
Sajnálni nem kell, meg tudja ő védeni magát :)

A Fidesz támadási módszerei azt bizonyítják, hogy nagy bajban van, minden látszat ellenére.
Boszi27
@lenhardtibolya: Igen láttunk-hallottunk már ilyet és ráadásul a Parlamentben, és ráadásul kormányoldal "férfi" tagjaitól. Akkor most ezt a hatalmas bunkóságot szó nélkül kell hagyni, hogy természetessé váljon? Szerencsére a hölgyek minden esetben jól kiosztották az "urakat"Azért én még várom a bocsánatkérést.
Boszi27
@GeoCravker: Ez is jelent valamit: pl ki, hogyan vállal a tetteiért, szavaiért felelősséget. Ő így. Mintha nem is posztolt volna semmit. Beülhetne egy-két informatikaórára és főképp néhány etika órára. Ez utóbbi lehet nem a legjobb ötlet, hiszen részt vettek a tankönyv szerkesztésében.
Boszi27
@miazavalami:Ne nézze mit mondott, nézze azt ki mondta. Kinek a pap, kinek a papné, Surján dokinak nem tetszenek a gömbölyű nők, akkor nézegesse Hegedűs Zsuzsát.
lenhardtibolya
@Boszi27: Nem hinném, hogy csak a kormányoldal tagjai viselkednének időnként neveletlenül, sőt! Én még emlékszem Szanyi Tibor kézjelére és egyebekre. Szerintem minden parlamenti párt soraiban előfordult már nem oda illó viselkedés.
GeoCravker
@Boszi27: A hozott linken is csak infoora a javaslat :-))
spu00
A baloldal csak ennél enyhébb témákat fog felvetni kampánya során ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.