Ők azok a nők, akik úgy érzik: szankcionálni kell a nőket bántalmazók ellen szót emelőket. Azok a nők, akik Vadaiék tiltakozásának megregulázásával – tudatosan, vagy tudatlanul – a nőket bántalmazók aljas közösségét védik.

Álljon itt a nevük:

Bábiné Szottfried Gabriella
Bartos Mónika
Dr. Bene Ildikó
Brájer Éva
Csöbör Katalin
Czunyiné Dr. Bertalan Judit
Ékes Ilona
Lakatosné Sira Magdolna
Mágori Józsefné
Magyar Anna
Dr. Mátrai Márta
Menczer Erzsébet
Dr. Molnár Ágnes
Rónaszékiné Keresztes Monika
Dr. Selmeczi Gabriella
Székyné Dr. Sztrémi Melinda
Szemereyné Pataki Klaudia
Wittner Mária
Dr. Lanczendorfer Erzsébet
Dr. Hoffmann Rózsa

A teljes írás a Magyar Narancs blogján >>>

151 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azért az tényleg hányinger, hogy ezek a kivénhedt "lövészárkok" nő létükre így dörgölőzzenek egy párthoz, ami valósággal tömöríti magába a nőverőket, alkoholistákat, álkeresztényeket, meg persze azokat, akik szerint egy nő lehet szép, de okos nem. Tényleg van az pénz amiért ez megéri, vagy már fiatalkoruktól beléjük verték azt, hogy "a házban a zember az úr, szójjá' ha kérdezlek."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@igazszó: Még egyszer utoljára elmagyarázom...
Nem tudom neked mik az igényeid viszont egy szavazó elvárja, hogy a parlamentbe beválasztott képviselője nem holmi olcsó bárki által kivitelezhető trükkökkel próbálja kivívni az igazát hanem tegyen olyan lépéseket amiket egy átlagember nem tud megtenni. Azt most újból nem akarom részletezni, hogy a DK egy önjelölt izé amit az önmaguk fenntartására hoztak létre szavazók nélkül tehát tulajdonképpen nem tartoznak senkinek elszámolással csak szokás szerint azt szajkózzák, hogy ők a demokratikus oldalt képviselik mintha azok lennének ők vagy egyáltalán lenne olyan. Szóval aki képviselőnek szegődik az lehetőleg olyan képviseleti munkát végezzen ami egy parlamentbe illő, mert színészkedni, tüntetni, sátoros kint-hálást bármelyik választó tud produkálni. Ezek holmi ócska megnyilvánulások ami nem csak büntetendő hanem meg is kéne tiltani a fent leírt okokra hivatkozva.
Az is silány elképzelés, hogy nincs más lehetősége. Mit akar néhány tehetetlen színészi trükkel elérni ? Miért nem végzi úgy a munkáját, hogy a félország szavazóit tudja a háta-mögött ? Lejáratták a becsületüket, mindenki hátat fordított neki és most nyavalyognak hogy csak erre futja, Eddig is csak ilyen szemfényvesztő semmiskedéseket tudtak előadni azért kerültek a kispadra, és az ilyen produkcióval nem is viszik sokra, esetleg néhány magyonnaívat tudnak félrevezetni, tovább hintáztatni.
A pofozkodást már elítéltem sőt ha rajtam múlna az ilyen embereket soha nem engedném a politika közelébe viszont itt másról volt szó amit ti a baloldal felmagasztalására használtatok
További sok sikert.
Csizmás Kond
@bukfenc: biztosan kóstoltad ha ennyire ismered...
igazszó
@Csizmás Kond: Azt elhiszem hogy nem engednéd a politika közelébe sem azt aki nem azt szajkózza mint a papagáj!A dk ról már elmondtam a véleményem Mivel eddig még nem volt módja megméretni magát szavazáson , addig csak ne mond rá hogy ön jelölt !!Majd a szavazás után meglátjuk hogy is állunk ezzel, ??Nagyon meg fogsz te és a hasonszőrű barátaid lepődni garantálom!!Ami pedig a tiltakozásokat illeti rengetegszer elmondta normális parlamenti felszólalás keretében amit gondolnak erről az egészről de ha tájékozott lennél tudnád!Úgy végzi a munkáját hogy a fél ország szavazóit tudja a háta mögött Mert nem belőletek és a ti szavazóitokból áll Magyar ország Úgy ám! Vedd már észre hogy itt nem veletek van fél magyar ország!!!
nezelodo
Tetszik a névsor, köztük van a Bunyós Panna is, ő személyesen le tudja rendezni akit akar, van már referencia pofozása!!!
mariaberta
Ennyi hülye nő? Ezeket a nőneműeket most már nyugodtan elpüfölhetik mert ezek szerint
egyetértenek azzal, hogy "a nő verve jó" , hát legyen részük benne.
De hogy örömük még nagyobb legyen, ajánlhatom, hogy párjaik szerezzenek be sürgősen egy komondort is, lehetőleg látót.
De tulajdonképen semmi meglepő nincs a névsorban, ott van köztük a szenátorasszony Selmeczy, meg a nemzeti Wittner, de a névsor magáért beszél.
Gondolom a szavazás végeredménye örömmel töltötte el Orbánt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.