Ők azok a nők, akik úgy érzik: szankcionálni kell a nőket bántalmazók ellen szót emelőket. Azok a nők, akik Vadaiék tiltakozásának megregulázásával – tudatosan, vagy tudatlanul – a nőket bántalmazók aljas közösségét védik.

Álljon itt a nevük:

Bábiné Szottfried Gabriella
Bartos Mónika
Dr. Bene Ildikó
Brájer Éva
Csöbör Katalin
Czunyiné Dr. Bertalan Judit
Ékes Ilona
Lakatosné Sira Magdolna
Mágori Józsefné
Magyar Anna
Dr. Mátrai Márta
Menczer Erzsébet
Dr. Molnár Ágnes
Rónaszékiné Keresztes Monika
Dr. Selmeczi Gabriella
Székyné Dr. Sztrémi Melinda
Szemereyné Pataki Klaudia
Wittner Mária
Dr. Lanczendorfer Erzsébet
Dr. Hoffmann Rózsa

A teljes írás a Magyar Narancs blogján >>>

151 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azért az tényleg hányinger, hogy ezek a kivénhedt "lövészárkok" nő létükre így dörgölőzzenek egy párthoz, ami valósággal tömöríti magába a nőverőket, alkoholistákat, álkeresztényeket, meg persze azokat, akik szerint egy nő lehet szép, de okos nem. Tényleg van az pénz amiért ez megéri, vagy már fiatalkoruktól beléjük verték azt, hogy "a házban a zember az úr, szójjá' ha kérdezlek."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Akkor ezeket lehet büntetlenül ütni-vágni!? Na akkor megyek szülőfalumba és éreztetem vele, hogy nő! Mert ugye pénz számolva, asszony verve! :-)
gabrella
Ilyenkor a Nane vagy milyen mozgalom, akik a megvert nők jogai mellett küzdenek meg sem szólalnak, máskor meg fényképes demonstrációkat tartanak?!
hallgatag
Itt látok 20 Nöt (?), vagyis 20 kielégitetlen,
orgazmust évekkel ezelött átélö némbert...
Egy jó verés mindenhogy kijárna nekik !!!
Ja, és a végén Wittnermariska mit keres a sorban,
...PPS nélkül ??? Undoritó " szolidaritás "
a balogjózsi mellett...
yazo64
Jó olvasni hogy mágori józsefné nem csak szunyókál a padjára borulva... azt viszont kevésbé hogy ilyen ügy mellé áll...
Tootsy
Ezzel az allasfoglalassal csak feltettek az i-re a pontot: eddig szinte mindegyikuk bebizonyitotta, hogy egy nagy rakas sz@rt sem er (lasd hoffmannrozsa, wittnermariska, a tobbi meg csak felveszi a parlamenti ulesekert a penzet, mashol eddig nem nagyon voltak aktivak), de most mar biztos vagyok benne, hogy ok aztan valoban verve jok... Remelem, a ferjeik okosabbak, es jol eltangaljak oket minden alkalommal, ha nem tetszik nekik valami, hiszen szabad, ok maguk mondtak...:o((

Ilyenkor szegyenlem, hogy no vagyok,...Holnaptol megprobalok inkabb fiu lenni (nem fideSS-es!), mar kezdem noveszteni a bajuszkamat, es megprobalok jo hegyeseket kopkodni,...De peldaul focizni mar tudok ugy, mint a falabu fiu-focistaink,... En se talalok bele a kapuba...!...:o)))
martinpalermo
Azért,megkérdeném---az amit Vadai megenged magának a népképviselet mögé bújva,a parlamentben is--- nem ,elítélendő?
A Tündik bündije
Azért az tényleg hányinger, hogy ezek a kivénhedt "lövészárkok" nő létükre így dörgölőzzenek egy párthoz, ami valósággal tömöríti magába a nőverőket, alkoholistákat, álkeresztényeket, meg persze azokat, akik szerint egy nő lehet szép, de okos nem. Tényleg van az pénz amiért ez megéri, vagy már fiatalkoruktól beléjük verték azt, hogy "a házban a zember az úr, szójjá' ha kérdezlek."
nusika
Dr. Hoffmann Rózsa - oktató? tanitó? mire oktatta a diákokat? a család mit jelent a tanárnőnek és hogyan adja át a családszeretetet a diákoknak? A fiú diákok, milyen útbaigazitást tudnának kapni,a családalapítással kapcsolatosan, egy ilyen tanárnőtől?Ezek a nők szeretik" a verést!
T.Férjúrak! Teljesítsék a feleségek kivánságát!
Csizmás Kond
csakhogy egy ellenvélemény is legyen...
Gyerekek, az itt felsorolt névsor egy párt tagjait tartalmazza akik úgy szavaztak ahogy elvárták tőlük. Itt nem lelkiismereti problémák szerint döntenek hanem a szervezetük elvárásai szerint, mint minden más pártban. Nem is arról szavaztak, hogy holnaptól fel lehet pofozni minden nőt, hanem arról hogy a parlamentben nem helyesen viselkedőket büntessék-e vagy ne.
soljanka
Ha egy nő inkább a párthoz,mint az emberi normákhoz hű,akkor megérdemli, hogy naponta véresre verjék...

Gratulálok a fenti emberszabású nőstényeknek.
Nem kívánok nekik egy jó kis komondoros felbukást, vagy terasszal való találkozást -a sors/Isten/ fizika kiegyenlíti helyettem is a dolgokat.
leszúrt rittberger
Kik ezek? 90 százalékukról életemben nem halottam...
nusika
Jut eszembe,lehet, hogy ezek a nők, meg akarnak felelni a "valakinek", aki szintén...
kkalman
Lehet mondani, hogy a pártfegyelem alapján szavaztak ezek húszan. Nem merném őket nőnek nevezni, ha egy ilyen esetben is a pártfegyelem a fontosabb számukra, mintsem saját önbecsülésük. Miért pont Vadaiék megbüntetése a fontosabb nekik, a saját női mivoltuknál?
Megérdemlik, hogy a férjük minden este beleverje a fejüket az asztal szélébe, korlátba, mi van éppen közel, néhány bal horog és jobb egyenes kíséretében.
Ezután az sem lenne meglepő, ha a fidesz-kdnp-s fiúkról kiderülne, esténként azzal múlatják az időt, hogy az asszonyt átlökik a vak komondoron.
igazszó
@martinpalermo: Mit enged meg magának? Tiltakozik az ellen hogy ez prosztó paraszt továbbra is ott üljön a parlamentben mert úgy tudjuk a feleség agyba főbe verése bűn!Persze ti biztos nem igy gondoljátok!! Ez jó pofa és keresztényi ugye?, Bűnözők ne üljenek a parlamentbe! Ez ellen tiltakozik ez a dolga!
Desischado
Szép bizonyítványt állítottak ki megint magukról! Wittner Marcsin meg sem kell lepődni, de a többin sem! Ezek nem nők, se nem emberek!
Yoda69
Ezek agyhalott szavazogepek. Vakon kovetik a vezer utasitasat.
szaboria1
@martinpalermo: Ha még nem vetted észre az ellenzéki képviselők jó részt csak így tudnak hangot adni mert a beadványaikat legtöbbször elutasítják oly módon hogy a levezető elnök akkor általában fideszes, vagy akkor dobják be amikor tudják, hogy megvan hozzá a 2/3.
szaboria1
Mivel a fidesznél be van vezetve aki nem szavazza meg a frakcióvezető által kikiáltott igent vagy nemet azokat megbünteti a frakció pénz büntetéssel. Magyarán sok Fidesz-KDNP képviselő csak gombnyomogatásból él.
coyote3
Ezek szerint ők bevállalnak egy kis szado-mazot is??? Gratulálok nekik!!!
sport50
mindennél fontosabb nekik a hatalom megtartása,a jó fizetés,azt ,hogy mit csináljanak pedig a vezérük szokta megmondani!!ennyi.
szablyafűrész
Egy kis érdekesség:

"A JURIGA-ÜGY. A SZÓLÁSSZABADSÁG HATÁRAI ÉS A KÉPVISELÕI MENTELMI JOG"

tortenelem.ektf.hu/efolyoirat/04/pap.htm
dr. prédikátor
Ezt a húsz pichát naponta jól el kéne picházni!!!de úgy hogy igazi monoklival jelenjenek meg a parlamentbe!!!
GeoCravker
Ha Wittner ezt megszavazta, akkor miért van felháborodva azért, mert az ávh-sok megdugták esetleg. Vagy nem verték eleget előtte? %/-ban a kurvák napidíjűnak emeléséért ment csak utcára? S a soros pofonadagért? Agyatlan vén zsák.
bukfenc
@gabrella: Ha fidess pénzen vannak "táplálva" ugyan hogy mernének??
bukfenc
@hallgatag: Légy a vezérszónokom!!!

Mindig megelőzöl egy két utcával!! :))
bukfenc
@Tootsy: Jót vigyorogtam a humorodon!!!
bukfenc
@martinpalermo: fidess fanka! lányka vagy??
bukfenc
@martinpalermo: Miért terelsz??

20 az 1 - hez -! a szar nők vezetnek!

a fidess ebben is jól teljesít!

Remélem a gyerekeik büszkék az anyjukra!

Csalódtam a nőkben! ( remélem nem leszek "más".) :))
bukfenc
@Csizmás Kond: Nincs igazad!
Ebben az esetben a lelkiismeretükre kéne hallgatniuk.
A pártjuk ebben az esetben akkor lett volna korrekt, ha felszólítja őket - ne szavazzanak!-
A fidess maholnap bárkit felszólíthat , - operáltassa át magát??

20 himbilimbis aki tegnap még nő volt??

Biztos megtennék! Mert annyira pártkatonák!

Sunyi semlyén kénytelen lenne rávenni a pártját. - szavazzák meg a fidess-en belüli azonos neműek házasságát, v. a "kukacos" nők egyenjogúságát?

A fidess ebben is jól teljesít!!
bukfenc
@coyote3: még többet is, ha a zsírparaszt megparancsolja!

Az az egy vigasztaló az egészben, hogy az eddig pártsemleges, v. "hezitáló" nő, biztos hogy nem rájuk szavaz!!!
igazszó
Ezek az édesanyjuk megerőszakolását is megszavaznák! Ezek teljesen erkölcstelenek Hoffman bányarém meg erre az erkölcsre nevelje a saját gyerekeit És még ők akarják megmutatni mi a jó és mi nem?Egyszerűn nevetséges és szánalmas! Az én erkölcsöm ennél jobb!Vittner Máriácskának sem lenne szabad ott ülnie a parlamentbe és arról írjon már egy értekezést milyen bűnöket követett el mint forradalmár? Érdekes írás lenne.
martinpalermo
@igazszó: Ez nem tiltakozás, ez cirkuszolás.Igen fel kell lépni minden nemkívánatos jelenség ellen---csak tudni kell azt is normálisan tenni---hallgasd csak meg a tegnapi Kéri,és a volt szoci honvédelmi miniszter vélemény nyilvánítását.
martinpalermo
@bukfenc: Ellentétben veled Férfi vagyok ma 7:51 re Terelni csak a birkákat lehet,te arra mégy felőlem, amerre tudsz ma 8:04 re!
Hellcat
@Csizmás Kond: Pont ezt akartam írni, hogy ez inkább a szorgos pártkatonák listája. Ettől még sajnálatosnak tartom amit tettek.
Hellcat
Erről a Czunyinéről pont nemrég hallottam, hogy érdekes módon amerre jár dolgozni arra tökéletes az út minősége...
Darthon1
Ezek megszokták, hogy szavazás előtt letérdelnek és középtájon rácsatlakoznak a központi agyra! Nincs önálló gondolat. Azt hiszem őket hívták régen mamelukoknak.
Csizmás Kond
@bukfenc: Fogalmad sincs a politikáról...
Minden szervezet azért alakul, csoportosul, hogy érvényt szerezzen a véleményének, és ez így van minden pártban még abban is amelyiket te szereted. A lelkiismereti problémákat nem az országházban kell gyakorolni, hanem a templomba.
Vadait nem azért büntették, mert egy nőverő alak ellen kampányolt hanem azért mert azt nem oda való viselkedéssel tette.
...szerintem az ilyen egyoldalú hozzáállás is azt bizonyítja, hogy sokaknak nem a lényeg a fontos hanem csak az, hogy kapaszkodót találjon a hőbörgésre.
martinpalermo
@szaboria1: Igazat adok neked--de az amit nevezett meg mer csinálni,az nem való a parlamentbe---és itt nem a mostani tiltakozását fókuszálom ,hanem rendszeres megnyilvánulásait, azok számomra egy nőtől idegenek.
Csizmás Kond
@kkalman: Kálmánka ! akkor szerinted is verhető a nő...persze csak az akiket te nem szimpatizálsz...?
Vizual
Miért gondoljuk, hogy a FIDESZBEN nők ülnek ? Cselédek. Minden szempontból.
bukfenc
@dr. prédikátor: pichésen picházni,, vagy durr bele vaslábbal!
darwin
@martinpalermo: Ők is felléptek egy nem kívánatos jelenség ellen :nőverő ne legyen képviselő.
Ha másképpen nem szólalhatnak fel,hát akkor így.Vagy ők is verjék pofán a Balogot?Az normális lenne?
bukfenc
@martinpalermo: a fidess fan ellen nem is tiltakoztál. Gáz!

Gáz vagy, tudod az semleges! (és papucsférj)
szaboria1
@martinpalermo: Ebben a megmozdulásban nem egyedül a Vadai volt és amint látod és hallod a média is csak vele van elfoglalva. Pedig vagy 8 voltak még mögötte. Az, hogy kinek ki szimpatikus vagy nem az már szerintem mindenki magán véleménye.
martinpalermo
@darwin: Így van !nem az nem tetszik,hogy tiltakoznak!---egy ilyen súlyú cselekedetet nem lehet szó nélkül hagyni.Ez a módszer nem vezet sehová--meg van ennek a normális megnyilvánulási lehetősége,s ez nem a Parlament.
Csizmás Kond
@Hellcat: Úgy gondolom te értelmes vagy...ne állíts olyant amit te sem tennél meg.
Tüntetni nem a parlamentbe kell és az ilyen szokásokat csak Ferenc és bandája szeretné meghonosítani amit nem szabad engedni.
Ha színészkedni akar álljon be Sass mellé ott kiélheti a tehetségét de itt ha valami nem tetszik akkor alkosson törvénytervezetet és azt próbálja elfogadtatni ne a bohóckodását.
martinpalermo
@szaboria1: Nézd, Vadai igazán rászolgál stílusával a kritikákra,vezér szereppel,-a többiek" csak ott voltak vele"---ezt a kormánypártiak így kezelik.
szaboria1
@martinpalermo: Amit darwinnak írtál az is ma már egyre nehezebben lehet megvalósítani mert minden média már tart a szankcióktól. Csak figyelni kell milyen trükkökkel büntetik már meg Őket. A tüntetéseket is egyre nehezebben lehet eszközölni.
darwin
@martinpalermo:Megérdemli Balog,hogy eltávolítsák a parlamentből?A Fidesz megteszi?
Amikor Kövér úr a házelnök,még a hozzászólás lehetőségét is lesöpri az asztalról.Lehet tenni valamit?
Újra felvetem az ötletet:Balogot nyílt színen pofán verni,mert nincs más normális,törvényes,hathatós lehetőség.
szaboria1
@martinpalermo: Vadai egy temperamentumos nő vannak dolgok amikkel egyet is lehet érteni vele.
martinpalermo
@bukfenc: Buta vagy ,és emelt szintű gyógypedagógia végzettségű.
Hellcat
@Csizmás Kond: Figyelj szerintem az, hogy a fidesz 4 évig kivonulgatott akár hányszor a gyuresz felszólalt az picit durvább mint az hogy 5 nő feltart néhány lapot...mégis csak a munkahelye volt...ha nem járok be dolgozni akkor kirúgnak, ők pedig gond nélkül felvették a nem kis fizetésüket ennek ellenére is...szóval ezt ne fogd a szocikra mert ezt a fidesz már rég elkezdte és sokkal nagyobb kaliberben csinálták. Persze hogy most meg a szocik tüntettek az elmúlt 3 évben de hát most ők az ellenzék...De ez a néha hozunk egy transzparenst dolog messze nem ér fel a kivonulásokhoz.
Darthon1
@Csizmás Kond: "Tüntetni nem a parlamentbe kell és az ilyen szokásokat csak Ferenc és bandája szeretné meghonosítani amit nem szabad engedni."
Igazad van, jobb lenne ha éjjel egy elhagyatott keresztútnál tüntetnének! Javasold vezérednek, hogy építse be ezt a javaslatot a fos keménységű Tákolmányába! A töltelék macák (kvótanők) pedig ne csodálkozzanak, ha lekezelik őket.
szaboria1
@Csizmás Kond: Láttál te már akár angol vagy más országok parlamentiből képeket mit gondolsz honnan vették a mieink a bátorságot.
Csizmás Kond
@Hellcat: Akkor az volt a törvény most ez. Nem Balogot védem vagy a Fideszt hanem próbálom megértetni, hogy ne a háttér-okokért vitázzunk hanem azért amit írnak.
..kivonulás...az is helytelen és megengedhetetlen de azzal a parlament munkáját nem hátráltatták vagy nem használták a termet előadásra.
Csizmás Kond
@Darthon1: Ja éjjel...persze mindenki úgy fokozza ahogy épp a kedve tartja...de ki szokott éjjel tüntetni egy elhagyatott mittudomhol ...honnan, kitől vetted az ötletet ?
Csizmás Kond
@szaboria1: Miért csak az ilyen kilengéseket veszik át másoktól ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Na kérem. Én nem irónikusan mondtam neked amit. Erre kellett a pártnak szavazni erre szavaztak a nők is. Sajnálatos egy picit szerintem de ez van. A bojkottálás pedig mindig valaminek a hátráltatására van.
szaboria1
@Csizmás Kond: Tegnap 20.59-re a képviselők főleg azok akik nem listán kerültek be nem csak a párt érdekit kellene képviselni mert az esküjük szerint a nép érdekit kellene képviselni.
Csizmás Kond
@Hellcat: Balogot kizárták a Fideszből, a mandátumát viszont nem vehetik el, ahogy a Ferencét sem vehették el és még sok másét.
...és szerinted helyes a Vadai-féle viselkedés ?
Tootsy
@bukfenc: 8.20-ra: Remeljuk! Es persze meg sokan masok!
Csizmás Kond
@szaboria1: Annyit már kéne tudj, hogy a nép érdeke csak addig hangsúlyos amíg a választás megtörténik, utána már csak pártérdek meg hatalmi érdek van.
Amikor az MSZP volt polcon akkor minden egyes mozzanat azért történt mert azt az MSZP úgy látta jónak soha nem említették a nép akaratot csak a párt érdekeit...az MSZP így az MSZP úgy stb. A Fidesz mivel az emberek akarata szlogennel jutott be ők ezzel érvelnek, nekik minden az emberek érdekeiben történik. Ha a Jobbik fog nyerni akkor a becsület a hazaszeretet és hasonló érvek fognak határozni...szóval ez van.
..és hogy ki miként került be az azért annyira nem érdekel...
Tootsy
@szaboria1: 9.34-re: Marpedig ez igaz: a "huvos" angol urak neha okollel esnek egymasnak, es a maoriak itt se kimelik a nekik nem tetszoket... Nem csak ordibalasok es okolrazasok vannak, hanem csufolodo ruhakkal teszik pl. nevetsegesse az ellenzeket,... Persze, amikor meg ok vannak ellenzekben, akkor ok is osztanak rendesen.
szaboria1
@Csizmás Kond: Abban igazad van Baloghot a választó körzete küldte a parlamentbe,de ha olyan lenne a törvény hogy vissza hívható is lehetne akkor lenne talán igazságos az egész.
A 20 képviselőnőből viszont szintén 8 beválasztott képviselőnő van.
nahát
A vadait már azért megbüntetném hogy él! Ettől eltekintve a parlamentben nincs helye ilyen béna performanceknek, magukat teszik nevetségessé. Az, hogy szót emelnek, a nőverés ellen, nagyon helyes,semmi gond nincs vele, de keressenek kulturáltabb megoldást.
Ahogy egy volt munkatársam mondta , az egyenjogúsággal jár a pofon is. Azt meg el se fogjátok hinni, de gyurcsány fan volt, lehet még most is az, nem tudom 2 éve nem láttam.
Hellcat
@Csizmás Kond: Szíve joga tüntetni az ellen ami nem tetszik neki nem? Vagy ha az ellenzéket zavarja valami akkor már nem is tehet ellene semmit? A viktornak nem tetszett a kordon és elbontotta (amit mellesleg törvény büntet) mégse kapott érte a mai napig semmit...pár nő pedig kifejezi nemtetszését a parlamentben és egyből megbüntetik őket? Na ez szerinted helyes?
szaboria1
@nahát: Milyen jogod döntöd el, hogy ki élhet?
Csizmás Kond
@szaboria1: Ez van...és volt...sajnos.
az is biztos hogy ezen nem fognak változtatni senki, bármilyen színű is a kormány.
Csizmás Kond
@Hellcat: Ember a parlament nem tüntetőtér...a kordon pedig nem a parlamentben volt...ne téveszd össze a helyeket.
nahát
@szaboria1: látom nehéz a felfogásod,próbáld értelmezni
Tootsy
@Csizmás Kond: neha igencsak karmolasszuk egymast, de sajnos, a fent leirtakban nagyon is igazad van... Tudod, azt a kover beszedet hallottam, amikor az ellenzek valamit be akart nyujtani a napirend elotti felszolalasban, es a kovernek volt pofaja azzal indokolni az engedelye meg nem adasat, hogy o (kover) TUDJA, hogy ennek a felszolalasnak negativ eredmenye lenne a Parlamentben.

Amit Vadaiek tettek, 99 %-ig azert tettek, mert egyszeruen nincs mas mod a velemenyuk kifejezesere, es erre (mint meg sok minden masra sem) nem kell azonnal egy torvenyt szerkeszteni, mert abbol egyebkent is annyi van, hogy Dunat lehetne vele rekeszteni, hanem meg kellene alkotni egy minimalis alapkovetelmenyt, ami alatt senki ne lehessen kepviselo. Ha alkoholista, nem megbizhato, vagy menet kozben kiderul rola, hogy ilyen (vagy mas jellegu) buncselekmenyt kovet el, akkor ne mehessen be tobbet a Parlament epuletebe dolgozni, kepviselokent, hiszen milyen faramuci helyzet az, hogy egy alkoholista (pl. palffi) nyomogatja arrol a gombot (esetleg tok reszegen), hogy emberek millioi mekkora szarban eljenek...Vagy a novero baloghot, (akit a fideSS csak immel-ammal zart ki a soraibol, csak a rendorsegi kihallgatas utan es balogh beismero vallomasa utan) akkor ezek ellen nincs mas fellepesi modja az ellenzeknek, csak ahogy Vadai es a tarsai csinaltak.
Hellcat
@Csizmás Kond: A parlament munkahely szerintem...ahova illik bejárni is...de ezt már leírtam. A munkahelyen részegen megjelenni sem annyira kéne, de ez másik téma. Ja és még annyi, hogy fölösleges ezen ennyire kínlódni, teljesen jelentéktelen ügy.
szaboria1
@nahát: Nincs semmi bajom a felfogásommal mert te használtad hogy azért is meg büntetnéd, hogy él. Ezzel az erővel te eldönthetnéd hogy kik élhetnének a számodra?
nahát
@szaboria1: ne képzelj bele olyat amit nem írtam, de leginkább ne fordítva gondolkozz.
stone
Illúziók ne legyenek, ők is elítélik a nőbántalmazást, de a vezér kiadta, hogy melyik gombot nyomják.
Hellcat
@Tootsy: Mentelmi jog sem kéne nekik...KÉPVISELŐ...embereket képvisel...példát kéne mutatniuk, nm bebújni a mentelmi jog mögé.
Tootsy
@Hellcat: Szerencsere nem az en kepviselom, mert en szegyellnem, ha egy ilyen ember allna ki mondjuk az en joszandeku ugyeim mellett,... Ne mehessen be reszegen, ne utasithassa rendre az ellenzeki holgyeket azzal, hogy itt max. szep lehet de okos nem, ne tehessen fel buntetlenul Facebookra hatranyos fotot egy kepviselotarsarol, es foleg ne beszeljen utolag arrol, hogy miert is azt a "kover" kepet tette fel... Gusztustalan, a minimalis intelligenciaszintet sem eri el a viselkedesuk, bunko a maganeleteben, akkor miert varjuk el, hogy mas legyen a Parlamentben?
Hellcat
@Tootsy: Röviden...ne legyen egy senkiházi köcsög...mégis majdnem mindegyik az.
GeoCravker
@nahát: " A vadait már azért megbüntetném hogy él!"
S magadat? Kötelet vettél már? Kövér elvtárs intenciói szerint?
bukfenc
@Darthon1: lelki szemeimmel elképzeltem a szitut! :))

A nők után jöttek volna a hithű férfiak! (?)
Semjén repetára jelentkezik..:))
bukfenc
@Csizmás Kond: Ja, hőbörgés, akkor itt majdnem mindenki hőbörög, te meg a martinis haverod szórjátok az igazságot!
Most mennyi a komment-dij a fidess-nél??
Biztos tudod.
vagytok hárman akik megakarják magyarázni a megmagyarázhatatlant!
Vigyáznom kell a türelmemmel (meg a moderátorokkal), mert tőmondatokban el lehetne intézni az ilyen mű-majer, vizesnyolcasokat..
Ha már nem tudtok érvelni legalább ne tereljetek...
A martinis is beszólogat az etetőszékéből, az előke még ott fityeg a tokája alatt, de meg kell dolgoznia neki is a napi dijért...
A f..z ki van az ilyen demagógoktól...
bukfenc
@Csizmás Kond: nagyon sötét vagy, ha nem érzed az iróniát!!
Amit darthon 1 irt!!
Csizmás Kond
@Tootsy: "Amit Vadaiek tettek, 99 %-ig azert tettek, mert egyszeruen nincs mas mod a velemenyuk kifejezesere,"
...akkor miért nem fegyverrel vívják ki az akaratukat ?
A parlament nem cirkusz bármennyire is azzá akarják változtatni. Sajnos ma a 21.századba kell erre megtanítani a azokat akik az országot vezetni szeretnék.
A Pálfi alkoholizmusáról pedig néhány kézi jelzésen kívül semmi nem bizonyított. Mindenféle tudatmódosító szer használata tilos kéne legyen a parlamentbe és ha valakit észrevesznek hogy fogyasztott valamit (habár ha jól tudom helyben árulna italat) akkor azt ne csak beintéssel intézze el hanem próbálja meg másképp, pl küldje rá a teremőrt, hogy részeg az illető...
A nőverés elítélendő viszont nem a parlamentben történt tehát az ilyeneket nem ott kell megvitatni. Amúgy sok nem Fideszes ( nem két ess-el ami amúgy egyfajta műveltségi karaktert rejt) rontja a parlament levegőjét aki nem pofozza csak megcsalja nyíltan, kurvával járt hivatalos külföldi útra stb .
Csizmás Kond
@Hellcat: A parlament csak egyeseknek munkahely, azoknak akik szerződéses félként vannak alkalmazva, másoknak nem. Azok akik a törvényalkotásokkal az ország vezetésével és hasonlókkal foglalkoznak azoknak több kéne legyen mint egyszerű meló...
Csizmás Kond
@bukfenc: ...ha nincs mondanivalód a cikkhez akkor ne kötözködj...és főleg ne más nevében.
...gondolom mindenki meg tudja védeni magát a te segítséged nélkül is...hacsak nem te írogatsz azokon a neveken is.
Csizmás Kond
@Tootsy: ma, 11:11
Szerencsére nem téged képviselnek...ez megható, szerintem ismét nincs fogalmad az egész képviseleti ügyről.
...vagy ha mégis van légy-szíves mond el Vadaiék kit képviselnek ?
rosalinda57
A női szavazók többsége a jövő évben elégtételt vesz azokon, akik ennyire nőgyűlölők. A Fidesz szavazótábora ennyivel csökken ugyanis. Kevés intézkedés az, hogy a nőverő Baloghot kizárják a pártból. Őt kellett volna a 130 ezres bírságra ítélni és nem azokat a parlamenti képviselőket, akik elítélik az erőszakot !
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 14:23 Majd én elmondom, Vadaiék engem is képviselnek.
Minden magyar állampolgárt, akik úgy gondolják, hogy a Parlamentben olyan emberek ülnek, akik a társadalomban elvárt "íratlan" közerkölcsöt mutatják.
Mert mutatják, az ő viselkedésük példa, minden szempontból irányadó.

Éppen ezért a parlamentben nem ülhet és nem szavazhat mások életéről az. aki garázda, aki bűncselekményt követett el, aki alkoholista, aki drogos, aki megveri a párját stb., mert ezek nem férnek bele a közerkölcs fogalmába. Ha pedig a kormányzó párt szerint ez belefér, az nagyon nagy baj.

Sajnos van egy réteg, aki nagyon tud azonosulni azzal a gondolkodással, hogy a nő verve jó.
Milyen reménye van ma a testi-lelki terror alatt élő nőknek, gyerekeknek, ha az országgyűlés elnöke megbünteti, aki szól értük. Ebben az esetben ez a tett az elítélendő, miféle férfi az ilyen?
Bizony, én azt gondolom, hogy a Vadaiék mellé kellett volna állni mindenkinek, de ha már a férfiakban nem volt annyi bátorság, legalább a nőknek. Tüntetni addig, amíg ez az ember el nem tűnik onnan saját magától.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Most akkor ha nem haragszol leírom a saját változatomat a képviseletről.
A DK az MSZP-ből kivált (kirúgott vagy kiebrudalt) képviselők csoportja akik az MSZP.re szavazók vállán, szavazataik alapján kerültek a parlamentbe. Miután külön keringési pályára állva tulajdonképpen cserbenhagyták régi szavazóikat és hogy a széküket a jó fizetéssel és pozíciókkal megtarthassák, a törvények hiányosságait kihasználva néhány aláírással hitelesítve szépen visszatáncolták magukat. Tehát tulajdonképpen nem képviselnek senkit csak egymást.
Mint előbb is leírtam a parlamentbe csak bekerülni nehézkes, de ha már az sikerült akkor ott-ragadni csak némi agyafúrtság kell, szóval az a retorika, hogy Balogot ki kel takarítani onnan nem a Fidesztől függ ezért a Vadai-féle ingyen-színház így külsőknek lehet szórakoztató de mint házszabály helytelen sőt büntetendő. Hogy érthetőbb legyek a kormányzópárt nem tud a parlamentből kirakni képviselőket...ha tudna az ilyen nem történne meg.
Az egész nőverési ügy egy nagy kupac kaka. Nem is azért adták a műsort, inkább a választási kampány részeként. Persze elítélendő az ilyen tett de ehhez a parlamentnek semmi köze.
igazszó
@Csizmás Kond: Ez a kis szösszeneted nagyon sok mindent elmond rólad is A nőverő ügy szerinted egy kaka , és ennyi? Ennyi az erkölcsi hitvallásod? Mindegy kik ülnek a parlamentben és mit gondolnak, és mit tesznek hogy élnek az a fő hogy ott vannak és többségben!Amit a DK ról írtál az nem egészen érthető de nem is kívánok ezen vitatkozni
Meg fogsz lepődni hogy mennyi szavazót fognak magukénak tudni a következő választáson
és már most mennyien követik és még mennyien fogják !!. De ez egyébként nem tartozik a nőverő paraszt ügyéhez Az a baj hogy magyar országon erre csak legyintenek , más országban ilyen embert nem tűrnek meg hivatalban Ez a lényeg!Miután a parlamenti rendszerben többször felszólították már a kormány pártot hogy távolítsa el és semmi nem történik, így olyan eszközökkel,élnek amilyen ebben az országban még van!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Leírtam, de kitöröltem, hogy most ki kinek a vállán, és hogy melyik párt stb.
Nem erről van itt most szó.
Van egy ember, aki bokszzsáknak használta a nejét, és mint kiderült, az előzőt is. Nincs helye a Parlamentben. Erről van szó.

Nézz utána, kik, mikor, hogyan tiltakoztak már a Parlamentben, aztán írd fel, vesd össze, meg fogsz lepődni...
A másik: nem kell ahhoz direktbe senkit elküldeni, hogy úgy érezze, hogy neki el kell menni...

Szóval, hajrá Vadai, sokkal inkább ott a helye, mint annak a 20 aztsetudomkicsoda nőnek, akik droidként emelgetik a kezüket.
Csizmás Kond
@igazszó: Te is ne kezd...itt nem az erkölcsről van szó hanem egyébről. Már többször leírtam, hogy ugyanúgy elítélek mindenfajta erőszakot mint bárki de ha valaki pofon-üti a feleségét abból ne csináljanak országos színházat.
Amúgy ha nem tetszik a Balog viselkedése akkor kezdj ki vele és ne engem szekál
...és még ez is...
"más országban ilyen embert nem tűrnek meg hivatalban "
Nem hogy más országban hanem egy unió parlamentjében ülnek pl pedofilok és hasonlók...
Amúgy még azt megírhatnád ha már ennyire érzékenyen érint a dolog, hogy Balog vajon milyen alapon ülhet mégis ezek után a székében, ki alkotta ezeket a törvényeket ?
igazszó
@Csizmás Kond: Na ne már! Azon külön besírtam amit előadtál (17.36) hogy a nem fideszesek nem pofozzák viszont megcsalják az asszonyt és kurvákkal járnak külföldi utakra!!Mert a fideszesek nem??? Egyébként a megcsalás akkor sem egyenlő a nőveréssel Nem tudom ez neked miért nem világos ? Agyba főbe verni nőt, nőket köztörvényes bűncselekmény!!!Semmi esetre sem egyenlő azzal hogy ki kivel jár! mi meg azt illeti nézz körül a saját pártod környékén
Csizmás Kond
@igazszó: Nézd én sem nem pofoztam sem nem csaltam és Balog sem rokonom, úgyhogy inkább abbahagyom ezt az egyoldalú vitát.
igazszó
@Csizmás Kond: Ha valaki pofon üti a feleségét abból (sajnos ) nem csinálnak színházat de ő (sajnos ) parlamenti képviselő ami tűrhetetlen!
Én a Baloggal el tudnék "beszélgetni", de nem ez a lényeg Takarodjon a közéletből! Az hogy milyen pedofilok ülnek az Unióban azt én nem tudom nincs is róla tudomásom de amerikai elnök nem ennyiért bukott meg!Nem a törvény írja elő hogy részegen verd a feleséged! Arra pedig lehetne törvényt találni hogy eltávolítsák a helyéről ,ha akarnák ! Nem a törvénnyel van a baj hanem azokkal akik nem használják!
Csizmás Kond
@igazszó: Nézd, neked lehet ez a fájó pont, de itt nem erről volt szó csak erre csavartátok. Arról volt szó, hogy megbüntessék-e Vadait a parlamentben előadott sminkes alakításáért...az eredmény az lett hogy igen...mit nem értettél meg belőle ?
mariaberta
Remélem ezek férje, barátja, élettársa. jó nagy frászt lekever nekik, mert szerintük ez normális állapot. Férjek, stb. hajrá, lehet pofozkodni, de ha van vak komondorotok, azt is felhasználhatjátok. /Szegény kutyák, mit tesznek veletek ezek a .../
kkalman
@Csizmás Kond: Aki egy nőre kezet emel, megüti, az más emberiség elleni bűncselekményre is képes. A Fidesz-KDNP ezzel a szavazással bebizonyította, hogy a nők verése belefér a keresztény erkölcsiségükbe, megtűrik maguk közt a vak komondoros Baloghot, és büntetik, aki ez ellen szólni mer.
Következő emberiség elleni bűncselekményük...?
Tootsy
@Csizmás Kond: Vadai azokat a noket kepviseli, akiket nap mint nap megalaznak, ha meg olyan hulyek is, mint Terike, aki konnyes szemmel mindennek ellenere hozzament ehhez a formedvenyhez felesegul. Terike sajat magaert sem fog kiallni, mert nem mer, talan meg is van felemlitve. Az italozassal kapcsolatban: ell tudod te kepzleni, hogy Kovacs Jozsi teremor majd odamegy a palffi kepviselo urhoz, es megszondaztatja, vagy kikiseri a terembol? Az egesz parlamenti orseg csak operettdiszlet , majd hulye lesz egy alkoholistanak megmondani, hogy te reszeg vagy, menj haza.
Vadai nem fog lovoldozni, mert NO, es a sajat eszkozeivel fogja felhivni a figyelmet arra, hogy BUNOZOKNEK HELYE NINCS a Parlamentben, semmilyen szinten sem, sem mint fideSS-es, sem mint MSZP-s, JObbikos, LMP-s, DK-s,... sot, meg fuggetlen kepviselokent sem, mert BUNOZO. Konnyu annak a kover disznonak eroskodni egy 50-60 kilos novel, plane lagzi utan, kis nyomassal a fejeben... Ne mondd azt, hogy te ezt elfogadod: a noverest es azt hogy a Parlamentben barmilyen szinten bunozove valt egyenek gombot nyomogathassanak sorsdonto kerdesekben, tobbek kozott, mikor a te sorsodrol is dontenek.,... Ha a baloghjozsi egy MSZP-s vagy mas ellenzeki partos lett volna, mar reg kiszekaltak volna meg a partjat is a Parlamentbol, nemhogy ot... De igy?!...:o((( Szegyen a dontes, de jellemzo a mai magyarorszagi helyzetre...
Darthon1
Ha jól emlékszem az Ügyészség szóvivőjének a szavaira négy-öt közepes erejű ütést vitt be ez a Fidesz majom a feleségének és ettől és az utána következő fej korláthoz veréstől arccsont törése és sajkacsont törése keletkezett. Ez SÚLYOS testi sértés, ami köztörvényes bűncselekmény. Tehát egy köztörvényes bűnöző csücsül a parlament soraiban. Ugyan még nincs ítélet és az ártatlanság vélelme is megilletné, ha nem vallotta volna be saját maga. Egy ilyen testületben a nép joggal várja el, hogy feddhetetlen és morálisan, erkölcsileg példa értékű életvitellel rendelkező emberek üljenek. Nem csak a Fidesz sajátja ugyan ez a nőverő gyökérség, hiszen Wekler képviselő úr is hasonló dolgot követett el. De a gyengébbek verése mindig egyfajta önértékelési zavarra vezethető vissza. Lelki defekt. Defektes ember pedig ne szavazzon az én nevemben sem. Ez ellen tiltakozott Vadai, akit személy szerint nem kedvelek, de itt és most támogatom.
@bukfenc: fiatal kollégánk nem tanult néprajzot. Szerintem mást sem. :-)))
Csizmás Kond
@kkalman: Leszámítva azt, hogy kiléptették a Fideszből, és a szavazás teljesen másról szólt majdnem eltaláltad.
Csizmás Kond
@Tootsy: Ha ilyen szépen rá tudod aggatni, hogy kiket képvisel akkor miért nem ragasztasz mellé valami angyalszárnyakat ?...amúgy ti teljesen a témát megkerülve nem is arról beszéltek amiről a cikk szól...akár veletek akár a hangszóróval vitázni egy és ugyanaz.
...ezt részemről itt és most mindörökre lezárom.
kkalman
@Csizmás Kond: Az hogy kiléptették a Fideszből elég sovány büntetés egy ilyen szemétládának.
Abban igazad van, hogy a szavazás egészen másról szólt. Pontosan arról szólt, hogy megbüntessék-e azokat akik szólni mernek a nők jogaiért, olyan eszközzel, amit a Fidesz-KDNP éppen "megenged". Ugyanis, amíg az ellenzék minden beadványát lesöprik az asztalról, addig csak az ilyen eszközök maradnak.
Büntetni a Fidesz-KDNP-t kellene ezért az alávaló szavazásért, amellyel törvényesítették az asszonyverést.
Tootsy
@Csizmás Kond: 21.31-re: Epp ez az, hogy csak a fideszbol leptettek ki, es jo nehany honap elteltevel, nem is azonnal. (Eloszor csak a frakciobol kellett tavoznia). A Parlamentbol es a kozeletbol kene elkotrodnia, mint koztorvenyes bunozonek, mert o a noveressel sokkal tobbet artott, mint Vadai a szeme ala kent kicsi szemfestekkel, meg az 5 db A4-es meretu tiltakozo tablaval...Azt nem erted meg, hogy kulfoldon sokkal kisebb dolgokert egy eletre lehuzhatjak magukat a retyon az ilyen emberek, ez a kover diszno meg havonta millios fizeteseket vesz fel az adofizetok penzebol.
gibgab
"Szép kis kompánia." Ész nélkül beálltak a libasorba.
Csizmás Kond
@Tootsy: Bogaram, úgy vélem és meg vagyok győződve te is azon a véleményen vagy, hogy addig amíg valakire nem bizonyosul rá, hogy bűnös addig megilleti az ártatlanság joga, na most is az történt csak te valamiért ha Fideszről van szó akkor nem tartod be még a saját szabályaidat sem. A képviselői mandátum megvonásáról pedig olvass itt: www.parlament.hu/hazszabaly/hszfo.htm
kkalman
@Csizmás Kond: Szövegértelmezési problémád van? Olvasd el még egyszer, hogy mit írtam!
De szívesen segítek. Azt írtam, hogy a szavazás arról szólt, hogy megbüntessék-e azokat akik a nők jogaiért ki mernek állni a parlamentben a Fidesz-KDNP által "engedett" eszközökkel?
Azt is írtam, hogy amíg a kormánypártok minden ellenzéki beadványt lesöpörnek az asztalról, igazán nincs más lehetősége az ellenzéknek a véleménynyilvánításra. Vagy te tudsz valamit?
Vadaiék tiltakoztak a számukra "engedett" eszközzel, amit büntetéssel jutalmazott a "dicsőséges" 2/3, miután más lehetőséget nem hagytak, és ezt a köztörvényes bűnözőt sem vágták ki a parlamentből, mint paraszt a macskát szarni.
Ha az ez ellen való tiltakozás büntetendő, akkor a nőverés a pártodban elfogadott dolog, amit ezzel a büntetősdivel törvényesítettek. Ezért megérdemelnék, az egész Fidesz-KDNP, a büntetést.
Tootsy
@Csizmás Kond: Cirmoska, az artatlansag velelme valoban muxik, de talan nem akkor, amikor valaki reszletes beismero vallomast tesz a sajat tetterol! Itt pedig ez tortent, mert balogh elmondta, MIKENT verte Terike fejet a korlatba, amit az eset eredeti kirobbanasakor nem is tudtunk, mert eloszor HAZUDOTT, okolva a vak komondort...Valahol NE LEGYEN egy ilyen feregnek mentelmi joga, ha egy masik embertarsat IGY bantalmazza...
Tootsy
@Csizmás Kond: 21.31-re: A KOZELETBOL kellett volna egyszer es mindenkorra kileptetni... Kulonben joccakat, mert mar jo keson van otthon,... A veszekedest folytathatjuk 12 ora mulva is, hihi,...:o)))
Csizmás Kond
@kkalman: Hamis az az állításod, miszerint a női jogok kiállásáért büntették volna Vadait...az is hamis, hogy nincs más lehetőség a cirkusznál...az is hamis, hogy a megengedett eszközöket büntetnék...az is hamis, hogy az én pártom lenne.
...ennyi mellébeszéléssel nincs értelme a vitának.
igazszó
@Csizmás Kond: Erről van szó mert erről szólt a "sminkes előadás " nem de? Nem erre csavartunk hanem erről beszélünk.Te mit nem értettél meg belőle amit ezen az oldalon sokan magyaráznak neked!???Az hogy a szavazásnak mi lett az eredménye azt ,meg se kellett volna említened ,mert az csak olaj a tűzre . A parlamentben nem szavazás folyik hanem engedelmes voksolás ellenszavazatok nélkül Mint az egypárti államban Nevetséges Pont ezért van szükség az ilyen megjelenítéseknek !Szavazzunk!!! aztán felrázzák az alvókat meg a büfében iszogatókat és parancsra szavaznak hiszen ezért kapják a busás fizetést!!
kkalman
@Csizmás Kond: Látom az idézőjelet nem láttad az engedett szónál. Az nem véletlenül került oda! Azért kíváncsi lennék, hogy milyen más mód lett volna Vadainak a vak komondoros ellen tiltakozni, ha minden beadványt, amit az ellenzék nyújt be, lesöpörnek az asztalról.
Abból a heves indulatból, ahogy védeni próbálod ezt a gyalázatos szavazást, és büntetést, nem gondoltam volna, hogy nem a pártodat véded.
percsi
@rosalinda57: Úgy tudom, több a nő, mint a férfi.
Remélem az X előtt minden nőnek eszébe fog jutni a nőverő Balogh története a vak komondorral, vagy a fideszes Varga "az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak"

Mai világban hogyan tudná a férj eltartani a családját?
Négy-öt gyerek kellene, az apa 24 órás munkában szakadjon meg (ha egyáltalán kap munkát), hogy letudjon tenni 6 db zsíroskenyeret az asztalra. Milyen kellemes, meghitt családi kör, minden nap éhes gyerekek sírását hallgatni!
Ez a Varga és társai nem a földön járnak, le kellene már törni a szárnyaikat!
percsi
@Csizmás Kond: " ha valaki pofon-üti a feleségét abból ne csináljanak országos színházat"

Kíváncsi lennék arra, hogy ha neked adna Balogh egy pofont, csinálnál-e országos szánházat!
Az ilyen Balogh és fajtájából kinézem, hogy mindenkibe bele tud rúgni, szemrebbenés nélkül a nép közé lövetne! Ha már a szerelmét üti-vágja, akkor mit érdekli őt egy idegen. Aki így viselkedik, az egy agresszív barom, ilyen ember ne döntsön más emberek felett, el kell taposni, ki kell iktatni a társadalomból.
Tootsy
@percsi: Ha egy ember megveri a feleseget, abbol talan nem kell orszagos szinhazat csinalni, mert akkor masbol sem allna az eletunk, DE AMIKOR EGY ILYEN FELELOS POZICIOBAN VERI A LEGKEDVESEBB HOZZATARTOZOJAT, akkor az mar igenis orszagos szinhaz, akar fidesses, akar barmilyen mas part tagja teszi ezt. Egyaltalan : koztorvenyes bunko ne ulhessen intelligesnek szant kepviseloi szekben...

Ja, mar rajottem, hogy a szentfazek kdnp-esek miert is tartjak a csaladot egy ferfi + egy no kapcsolatanak: hogy legyen egy erosebb, aki veri a gyengebbet...

Nem nagyon hiszem, hogy egy kifinomult erzelemvilagu leszbikus par, vagy eppen gay ferfiparos igy elverne a parjat, "csak ugy", a semmiert...
percsi
@Tootsy: "Ha egy ember megveri a feleseget, abbol talan nem kell orszagos szinhazat csinalni, mert akkor masbol sem allna az eletunk,"

Elég szomorú, hogy sok a családon belüli erőszak, sok a nőt verő kocsog! Mert azok, az igazán erős férfiak általában nem bántják a nőt, tisztában vannak azzal, hogy nagy sérülést tudnak okozni, ezért inkább nem ütnek sem nőt sem gyereket. Azok a férfiak, akik otthon fitogtatják az erőiket, az elszalad, ha egy férfivel találja szembe magát. Legalább is én így gondolom.
A húgom együl élő nő, nem árt senkinek, tiszta, dolgos, csendes nő. A vele szemben lakó házaspár férfi tagja állandóan beleköt, ha vissza szól azért, ha nem szól vissza azért. Egyszer a ház bejáratánál neki lökte a falnak. A kis vőm és a lányom elment, hogy elbeszélgessen a kedves szomszéddal. A vőm hívta, hogy jöjjön ki és beszéljék meg a problémát. Nem merte kidugni a pofáját. Rendőrt hívott! Na ez a Balogh is ezt tenné, ha férfival állna szembe.
Tootsy
@percsi: Sajnos, minden mondatod igaz, es az is, hogy ahogy az ember oregszik es egyedul lesz, plane no, akkor sokkal nagyobb eroszaknak van kiteve az idegenek reszerol is, csaladon belul is. Szegyen ez, es eppen ezert nem az iskolakban kene szentfazekkent papolni erkolcsrol, hitrol, hanem nem-elfordulni, segiteni valakin tevolegesen, amikor azt latjuk, hogy bantjak.

Egyszer en is belebonyolodtam egy ilyen helyzetbe: a szomszedasszonyt akarta elverni a ferje (egyebkent mindketten alkoholistak voltak, de szerintem az asszony csak kovette a ferje szokasait, az alkoholizmusbol nem birta kirangatni), az asszony bemenekult hozzam (lakotelepi lakas, 1 meterre a szomszed ajtaja) es a ferj nagykessel hadonaszva jott volna az asszony utan. Szerencsere a kutyaim ugatasa elzavarta (vagy talan kijozanitotta ?) a szomszedot, igy aztan le tudtam beszelni a tevoleges keselesrol...Masnap atmentem hozzajuk (az asszony egyebkent mindig csendes, es csodalatos modon rendkivul tiszta, rendezett otthont vezetett), es elkaptam nehany szora a ferjet, aki jozanul szinten a legynek sem arto ferfinak nezett ki, hogy ne csinaljon ilyen fesztivalt, mert legkozelebb rosszabbul jar, a rendorok mar egyebkent is ismerik a nevet korabbi esetekbol. Kesobb o is lecsendesedett...

A Te eseted is szomoru, mert ilyenkor mindenki kikeri maganak, o nem olyan, nem piszkal senkit, es hagyjak ot beken, mert rendort hiv. A szomoru az, hogy a rendor, (ha kijon), lehet, hogy eppen a vejedet es a kislanyodat vitte volna el bilincsbeverve, mint maganlaksertot... Szep, uj vilag,...:o(((
bukfenc
@kkalman: Megtudod '14-ben amikor elvesztik a választásokat, és - nem adják át a hatalmat!!
m.macskosz
@Levendula: Nagy szellemek, ha találkoznak,
avagy: egy húron pendülünk. :-)
tegnap, 07:24
bukfenc
@Darthon1: Jól írsz, csak a lényeget.
nekem nem megy, belefutok az itt kommentelő 3 fix zsigeri fideSSesbe, és elpattan a pacemakerromban az önindító!
A HVG-n nincs moderátor, na amit ott kapnának...!
Ide csak azért regiztem mee egymást is megtudjuk szólítani...
bukfenc
@percsi: Sok igazság van abban amit írtál...
gödörben
@Darthon1: Erre és mindenre ott a mentelmi joguk...
Eltörölni, lemondani, megbűnhődni. Mindegyikre vonatkozóan.
Csizmás Kond
@igazszó: Értetlenkedünk, mindenki a saját igazát fújja...
A szavazás azért volt, mert megzavarták a házirendet. Az ok mellékes mert pl ha valakit gyorshajtásért büntetnek meg azt sem kérdik hogy miért sietett vagy hasonló.
Az " engedelmes" szavazás pedig minden pártnál természetes sőt kötelező csak neked valahogy ennél kiakadt a tű. Azért vannak pártokba meg mittudomikbe tömörülve, hogy az úgynevezett engedelmes szavazás által mindenki kiharcolja a saját igazát. Nagyon fejletlen felfogás az, ha valaki azt gondolja, hogy szimpátiából ellenszavaz a pártjának, ez olyan mintha egy focista öngólt rúgna.
...csak azt nem értem hogy lehet ilyen elképzelhetetlen butaságot hajtogatni...
Csizmás Kond
@kkalman: Az élet minden területén történnek olyan dolgok ami ellen tiltakozni lehet viszont a törvénytelen utat választva nehogy segítenénk az ügy megoldásában inkább súlyosbíthatjuk azt. Így járt a kis duci színésznövendék is.
A félreértés közöttünk abból fakadt, hogy én az egyenes utat próbáltam választani te meg a fantasztikusat. A abban a házban ahol a törvények születnek törvénytelenségeknek adnak hely akkor a megszületendő törvényekben sem lehet hinni.
Csizmás Kond
@percsi: Fantáziálni lehet de nem-biztos, hogy megéri.
Ha történetesen engem ütött volna pofon ma nem csak a kutyájának kéne vakvezető.
percsi
@Csizmás Kond: Az ilyen emberek azonnal felmérik, kit lehet pofon vágni, nem kockáztatnak, ha veszélyben érzik magukat rendőrt hívnak. A kisebbségi érzésüket a gyengébbik nemen vezetik le.

Egy bolond kitalál valami őrültséget, nem kellene párton belül sem elfogadni, mert akkor értelmetlen a szavazás.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Hoppá! Te valamit nagyon félreértesz.
A pártszavazás azt jelenti, hogy az ügyet már ők együtt, külön megvitatták, kialakították a közös véleményüket, és a szavazásnál ezt együtt képviselik.
Nem pedig azt, hogy amit az első ember mond, a többiek vakon kövessék. (Ezt nem is minősítem, micsoda.. )

Ebben az esetben Te kerülöd el a lényeget, de folyamatosan, sőt a lényegtelent avanzsálod.
Pedig ebben az esetben (is) minden mindennel összefügg. Nem emelheted ki "csak" a büntetés megszavazását anélkül, hogy ne vennéd figyelembe a miértet!
Ráadásul ez a tett semmilyen formában nem zavarta jobban a rendet, mint a Pálfi, amikor az éppen felszólaló képviselőhöz intézte búcsúszavait. A legsúlyosabb büntetés ezért már bizony, politika.
Védhetetlent védsz, és nem is érdemli meg sem az ügy, sem a személy. A helyedben én ezt beismerném . Szerintem a beismerés szép :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nem védek és senkit csak próbálok igazságos lenni. A szavazás előtt persze hogy megvitatják az okot is, de itt az ok a házban való megengedhetetlen színészkedés...ha tudsz követni. A színészkedésnek az oka a nőverés de itt nem az oknak az okát büntették csak az okot.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Szégyelljék magukat!
(Kétséged ne legyen, hogy az egész egy nagy színjáték, és nagyon rossz üzenete van.)
Te pedig nem az igazság oldalán állsz, csak szóltam :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: az én nézeteim szerint mindig az igazságot igyekeztem szolgálni. az igazság pedig vitatható.
percsi
Az itt megnevezett nők jó fizetésért csak bábuk a parlamentben. Nem állnak ki egy ilyen súlyos ügy mellett, tehát nincs is helyük itt!
igazszó
@Csizmás Kond: Majd egyszer ezt is megérted de még sokat kell okosodnod ahhoz hogy felnőj hozzám! Egyszerűen annyira értetlen vagy összevissza beszélsz hol ezt hol azt állítod. Maradj a témánál Minden hozzászólásod arra irányul hogy kibúj valahogy a nyilvánvaló igazság alól. Tiszta fideszes kommunikáció
Csizmás Kond
@igazszó: Kurva magasan lehetsz...amúgy nem is biztos hogy ugyanazon magasságokat igyekszünk meghódítani.
az érhetetlenség viszont mindig annak a hibája aki másokat nem ért meg. Te vitázol velem nem fordítva, tehát a megértést a te oldaladról kell megtaláld.
Én a témánál kezdtem és annál maradtam, Vadainak a színészi képességeit értékelték nem a művészete okát...nem olyan nehéz csak lehet a túlzott magasság az oka az értetlenkedésednek...fent mindig ritkább minden...
igazszó
@Csizmás Kond: Vedd már észre magad könyörgöm! Vadainak a megnyilvánulása nem színészi Ebben a parlamentben ,ebben a demokratikus berendezkedésben ,ennyit lehet tenni az igazság érdekében !!! Ebben a parlamentben a szó nem ér semmit mint ahogy neked sem! Sokan leírták már hogy miért volt erre szükség és miért is értenek vele egyet miért támogatják , de a te eseted olyan mint a fideszé!!Erről beszélt eddig itt , sok ember neked Neked de persze hiába lepereg rólad is minden mint a falra hányt borsó! Arról hogy ki vitázik kivel ne nyissunk vitát mert az eddigi hozzászólásaid mik voltak, ? Te vitázol velem és mindenki mással is ahogy látom , de nem csodálkozom rajta mert ez egy fórum !! Mi is a témával kezdtük és annál is maradtunk. Ami a lényeg és amit mi vitatunk elég sokan az a következő megjegyzésed volt ---"Ha valaki pofon üti a feleségét abból ne csináljunk színházat"- hát mi nem így látjuk Neked csak pofon ütötte (a valóságban ököllel arcul többször is majd a fejét beleverte a korlátba) szerinted ez egy valaki (a valóságban egy képviselőről van szó aki a parlamentben szavazgat a mi nevünkben) szerinted Vadaiék színházat csinálnak (a valóságban szeretnének tiltakozni a méltatlan helyzet ellen ) mert más lehetőségük nincs is mert a kormányzó párt olyan elnéző amilyen te vagy "színházat csinálni" tiltakozni tilos azért büntetés jár asszony verésért viszont semmi !Hát ez köztünk az oltári különbség!
bukfenc
@Csizmás Kond: ...kemény vagy akár a mamut szar..
Csizmás Kond
@igazszó: Még egyszer utoljára elmagyarázom...
Nem tudom neked mik az igényeid viszont egy szavazó elvárja, hogy a parlamentbe beválasztott képviselője nem holmi olcsó bárki által kivitelezhető trükkökkel próbálja kivívni az igazát hanem tegyen olyan lépéseket amiket egy átlagember nem tud megtenni. Azt most újból nem akarom részletezni, hogy a DK egy önjelölt izé amit az önmaguk fenntartására hoztak létre szavazók nélkül tehát tulajdonképpen nem tartoznak senkinek elszámolással csak szokás szerint azt szajkózzák, hogy ők a demokratikus oldalt képviselik mintha azok lennének ők vagy egyáltalán lenne olyan. Szóval aki képviselőnek szegődik az lehetőleg olyan képviseleti munkát végezzen ami egy parlamentbe illő, mert színészkedni, tüntetni, sátoros kint-hálást bármelyik választó tud produkálni. Ezek holmi ócska megnyilvánulások ami nem csak büntetendő hanem meg is kéne tiltani a fent leírt okokra hivatkozva.
Az is silány elképzelés, hogy nincs más lehetősége. Mit akar néhány tehetetlen színészi trükkel elérni ? Miért nem végzi úgy a munkáját, hogy a félország szavazóit tudja a háta-mögött ? Lejáratták a becsületüket, mindenki hátat fordított neki és most nyavalyognak hogy csak erre futja, Eddig is csak ilyen szemfényvesztő semmiskedéseket tudtak előadni azért kerültek a kispadra, és az ilyen produkcióval nem is viszik sokra, esetleg néhány magyonnaívat tudnak félrevezetni, tovább hintáztatni.
A pofozkodást már elítéltem sőt ha rajtam múlna az ilyen embereket soha nem engedném a politika közelébe viszont itt másról volt szó amit ti a baloldal felmagasztalására használtatok
További sok sikert.
Csizmás Kond
@bukfenc: biztosan kóstoltad ha ennyire ismered...
igazszó
@Csizmás Kond: Azt elhiszem hogy nem engednéd a politika közelébe sem azt aki nem azt szajkózza mint a papagáj!A dk ról már elmondtam a véleményem Mivel eddig még nem volt módja megméretni magát szavazáson , addig csak ne mond rá hogy ön jelölt !!Majd a szavazás után meglátjuk hogy is állunk ezzel, ??Nagyon meg fogsz te és a hasonszőrű barátaid lepődni garantálom!!Ami pedig a tiltakozásokat illeti rengetegszer elmondta normális parlamenti felszólalás keretében amit gondolnak erről az egészről de ha tájékozott lennél tudnád!Úgy végzi a munkáját hogy a fél ország szavazóit tudja a háta mögött Mert nem belőletek és a ti szavazóitokból áll Magyar ország Úgy ám! Vedd már észre hogy itt nem veletek van fél magyar ország!!!
nezelodo
Tetszik a névsor, köztük van a Bunyós Panna is, ő személyesen le tudja rendezni akit akar, van már referencia pofozása!!!
mariaberta
Ennyi hülye nő? Ezeket a nőneműeket most már nyugodtan elpüfölhetik mert ezek szerint
egyetértenek azzal, hogy "a nő verve jó" , hát legyen részük benne.
De hogy örömük még nagyobb legyen, ajánlhatom, hogy párjaik szerezzenek be sürgősen egy komondort is, lehetőleg látót.
De tulajdonképen semmi meglepő nincs a névsorban, ott van köztük a szenátorasszony Selmeczy, meg a nemzeti Wittner, de a névsor magáért beszél.
Gondolom a szavazás végeredménye örömmel töltötte el Orbánt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.