Zuschlag János elismeri, hogy mindig hazudott, ha az érdekei úgy kívánták, most elvárja az emberektől, hogy higgyenek neki. Az Origo készített interjút vele.

A volt baloldali politikus a lapnak elmondta, hogymost sokat foglalkoznak ugyan a könyvvel, de ez nem jelenti azt, hogy politikusokkal találkozom. Mindenki fél. Senkinek nem hiányoztak a címlapos fotók, amin a Zuschlaggal kokettál.

Hozzátette, szerinte nem érdeke most hazudni, ha akart volna, akkor azt a per során megtette volna. "Elég sokan vannak, akik rendkívül szánalmasan élik meg a börtönéveiket, és mindenféle módon próbálkoznak azzal, hogy hátha valamiféle csoda folytán megússzák, vagy másra kenegetve a felelősséget könnyebb helyzetbe kerülnek. Nem lehet azt mondani, hogy Zuschlag János összevissza mondott volna mindent, hogy kevesebbet kapjon. Amit mondok, nem tér el attól, amit a büntetőperemben is mondtam. Hogy most határozottabban fogalmazok, annak az az oka, hogy most már megtehetem ezt." – fogalmazott az interjúban.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

whatthefuck
Ez a hülye csak azt bizonygatja hogy rajta kívül mindenki becsületes volt, mivel egyszerűen kitaszították. Jancsika, neked a fideszbe kellett volna belépni, ott fel sem tűntél volna senkinek a sok gazember közt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nemkati: Nem, Kedves, igazad van, mert ha mar mondok valamit, akkor legalabb az legyen hiteles...:-)) De tudod, a ket part nem sokban kulonbozott / kulonbozik...:-(((
nemkati
@karma1: Nem sokban, de az a pár dolog eléggé lényeges.
Desischado
Egy sunyi, gerinctelen féreg! Ennyi! És a fidesznek ilyenre van a szüksége! Pfujj!
szelbatyo
@Desischado: "...Egy sunyi, gerinctelen féreg! Ennyi! És a fidesznek ilyenre van a szüksége!..."
Pedig ott van nekik a zorbán, a szarrág...bocsika...szóval a szíjjártó, a kövér, arogáns, a szóvivők, stb.stb.stb... Mégsem elég nekik !...
Tényfeltáró
Jogos az elkerülés, mert a pestist a patkányok terjesztik.
alterego56
A tetűre mindenki allergiás. Sokan csak addig szeretik míg másokra hajigálhatják titokban. A tetű ettől még tetű marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.