Zuschlag János elismeri, hogy mindig hazudott, ha az érdekei úgy kívánták, most elvárja az emberektől, hogy higgyenek neki. Az Origo készített interjút vele.

A volt baloldali politikus a lapnak elmondta, hogymost sokat foglalkoznak ugyan a könyvvel, de ez nem jelenti azt, hogy politikusokkal találkozom. Mindenki fél. Senkinek nem hiányoztak a címlapos fotók, amin a Zuschlaggal kokettál.

Hozzátette, szerinte nem érdeke most hazudni, ha akart volna, akkor azt a per során megtette volna. "Elég sokan vannak, akik rendkívül szánalmasan élik meg a börtönéveiket, és mindenféle módon próbálkoznak azzal, hogy hátha valamiféle csoda folytán megússzák, vagy másra kenegetve a felelősséget könnyebb helyzetbe kerülnek. Nem lehet azt mondani, hogy Zuschlag János összevissza mondott volna mindent, hogy kevesebbet kapjon. Amit mondok, nem tér el attól, amit a büntetőperemben is mondtam. Hogy most határozottabban fogalmazok, annak az az oka, hogy most már megtehetem ezt." – fogalmazott az interjúban.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

whatthefuck
Ez a hülye csak azt bizonygatja hogy rajta kívül mindenki becsületes volt, mivel egyszerűen kitaszították. Jancsika, neked a fideszbe kellett volna belépni, ott fel sem tűntél volna senkinek a sok gazember közt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Mit vártál ezek után naná, hogy jerülnek mint a pest
szaboria1
@szaboria1: Na megint ugrottunk egyet: helyesen, hogy kerülnek mint a pestist. Rájöttek egy nagy köpönyeg forgató vagy.Talán még az anyádat is el árulnád. Mert ugye azt nyilatkoztad anyukád adta az 50 millát amikor még csak tárgyalásod volt.
whatthefuck
Ez a hülye csak azt bizonygatja hogy rajta kívül mindenki becsületes volt, mivel egyszerűen kitaszították. Jancsika, neked a fideszbe kellett volna belépni, ott fel sem tűntél volna senkinek a sok gazember közt!
Senara
Komolyan szánalmas (terry után szabadon ) a kis buzeráns , eddig hazudott de most elvárja , hogy higgyenek neki . :-))
Hellcat
Elvárja hogy higgyenek neki :D:D:D Erőtlen fideszes báb ez a cúslág.
human
Komolyan nem értem, hogy most a jobb oldalnak az a baja, hogy egy ilyen kis aljadékot nem ölelt a keblére az mszp? Ebből is látszik, hogy minden kis csip-csup ügyet elővesznek, hogy eltereljék a figyelmet arról, hogy 6000 milliárdos kiadást vállaltak be a bizonytalanra olyan feltételekkel, ami csődbe viheti az országot. És akikkel megállapodtak majdhogy hadban áll az egyik szomszédos országgal ahol magyarok is laknak.
darwin
Ez magától ennyire hülye,vagy van ikertestvére is? Mit várt?Azt,hogy hülye vagy,hülyeségeket beszélsz,korrupt vagy ,de azért a mi tehenünk borja,gyere keblemre?
pbalage
ez a cuslág alighanem egy közepesen idomított fideszes majom.
coyote3
Csodálkozol rajta??? :))))))))))))))))))))))
karma1
Sunyi kis csira, aki olyan piti, hogy a sajat eletrajzat is egy kulsosre bizza, raadasul NORE!

(Bocs, bar en no vagyok, de nem biztos, hogy akar a legjobb irokent is el tudnam mondani hitelesen cusi bortoneveit - ami pedig a fiatal korat tekintve eleg hosszu idoszak volt).

Ha megnezitek a fenykepeket ebben a riportban, soha, sehol nem emeli fel a fejet, mert nem mer senkivel sem szembenezni, sem a riporterrel, sem az ujsagolvasokkal...

Pitianer, hazudozo kis csicska...
karma1
@lópicigáspár: Valami olyasmi,..:-)) De az legalabb hasznos, ez meg,... (es itt legyintettem egyet, a lemondo-tipusbol...:-))
nemkati
Végigolvastam az interjút. Ez nem olyan, mint a pestises, ez maga a pestis.
darwin
@lópicigáspár: A római tálat,ha kellőképpen beáztatod,csuda dolgokra képes.Ezt az ökröt locsolgathatod is,akkor is csak cserépedény lesz.
Mobil123
@lópicigáspár: Neeem! :-) tejet tartó edény. (tejes köcsög hagyományos nevén)
vitamin51
@whatthefuck: Rá is talált a fidesz rendesen, hisz a könyve megírására is könnyen lehet, hogy ők adták a löketet, egy borítékban, vagy reklám szatyorban :-)
Manhattan
A hatalom pitiáner senkit csinált belőle. Azt a fajtát, aki még büszke is arra, hogy szar alak.
gomez
A pestist már lehet gyógyítani de az aljasságot a mellékhatásaival együtt nem! Van bőr a pofáján ennek a senkiházinak? Vigyázzon mert az ellenfélnek is csak addig kell amíg fel tudják használni! Az árulókat sehol nem fogadják szívesen! Még csak ezután leszel egyedül!!!
nyanya001
Pedig legalább a pestis ne került volna el amikor csaltál
te gané !
SpamKontroll
@whatthefuck: Jah hát mer az MSZP tele van becsületes emberekkel...Come on, silly cow... where do you live???
Dr. Felipe
@pbalage: Pontosabban, közpénzen közepesen idomított fideSS majom, ugyanis az nyilván való hogy a fideSS közpénzből finanszírozta a kis köcsögnek a szaros kis könyvét.
JAJMÁR
Sajnos az mégis kiállít a népről egy bizonyítványt, hogy ezt a könyvet veszik... ezért a silányságért fizetnek. :(
karma1
@SpamKontroll: Ezt senki nem mondta (hogy a baloldalon nincsenek ilyen emberek) DE a fideSS is az MSZP-bol notte ki magat, es mintha egeszen mast bizonyitottak volna az elmult 4 ev alatt, viszont csak azt bizonyitottak, hogy szinte mindenki korrupt, hazug, megelhetesi politikus (a fideSS-ben)...:-(((
nemkati
@karma1: De. "fideSS is az MSZP-bol notte ki magat"
Hát nem, talán inkább az MSZMP-ből, nem? :)
soljanka
Zuschli nem pestises, hanem (galand)FÉREG.
Ezért kerüli mindenki. Kivétel a Fidesz - de az is csak április 6-ig.
karma1
@nemkati: Ja, lehagytam egy M-et, bocsi,...:-)) Mindegy, szoval abbol nott ki, amit ugy ostoroznak most, mindannyian... (Pedig mind onnan jott...:-(((
nemkati
@karma1: Persze, tudom, hogy arra gondoltál, de tudod, a kisördög... :-P
karma1
@nemkati: Nem, Kedves, igazad van, mert ha mar mondok valamit, akkor legalabb az legyen hiteles...:-)) De tudod, a ket part nem sokban kulonbozott / kulonbozik...:-(((
nemkati
@karma1: Nem sokban, de az a pár dolog eléggé lényeges.
Desischado
Egy sunyi, gerinctelen féreg! Ennyi! És a fidesznek ilyenre van a szüksége! Pfujj!
szelbatyo
@Desischado: "...Egy sunyi, gerinctelen féreg! Ennyi! És a fidesznek ilyenre van a szüksége!..."
Pedig ott van nekik a zorbán, a szarrág...bocsika...szóval a szíjjártó, a kövér, arogáns, a szóvivők, stb.stb.stb... Mégsem elég nekik !...
Tényfeltáró
Jogos az elkerülés, mert a pestist a patkányok terjesztik.
alterego56
A tetűre mindenki allergiás. Sokan csak addig szeretik míg másokra hajigálhatják titokban. A tetű ettől még tetű marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.