Még egy videó a szombati Budapest Prideról, csak mert tudjuk, hogy szeretik. A Blog Televízió összeállításából kiderül, hogyan tartja a fejét egy büszke bajtárs, kiket lát Vona Gábor, milyen egy lábon kihordott érpataki idegroham és, hogy hogyan fogják elpusztítani a melegek a világot.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Vannak dolgok az életben amire igazán büszke lehet az ember, de az ilyen természetellenes melegségre ne legyen már büszke valaki!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Szerintem ott a "bajtársak" között több lehet a szorongó, elfojtott aberrált meleg, mint a másik oldalon. Ki az aki felnőttként arra vágyik, hogy egy másik felnőtt ember parancsolgasson neki, hogyan tartsa a fejét, hogyan lépkedjen?

Komoly apakomplexusos bekattanás az ilyen, vagy valami különös vonzódás a "szolgalét" és az alárendeltség felé, de hát azt meg lehet játszani szerepjátékként otthon a négy fal között is.
pictor
Vannak dolgok az életben amire igazán büszke lehet az ember, de az ilyen természetellenes melegségre ne legyen már büszke valaki!
verőce21
Megdöbbentő látvány ez a sok defektes.
Úgy látszik, nemzetközi szervezés is volt, látva a sok német zászlót. Lehet, hogy jövőre a Buzi Bécsi Bácsi lesz a fővédnök?
1magyar
Az agyban van a defekt. Mert alsónadrágban az utcán büszkeségből normális ember nem vonul, vagy éppen bugyiban.
archer
És még egy videó..!

"Emma vagyok!"
/You Tube/

(Erős idegzetűeknek!)
archer
@leszúrt rittberger: te melyik vagy a bejátszásban..?
dömdödöm
@archer: Meg kéne nyitni Salgótarjánban újból a mélytárnákat és emma és párja és a hozzá hasonlók napi 14 órában konkrétan szénfejtés mert kell az energia az erőművekbe !
:-((((((((
whatthefuck
Volt pár érdekesség a videóban, először is Vona amikor elkezdte hogy: "Magunkat is meg kell vizsgálnunk" azt hittem úgy fogja folytatni, hogy nem vagyunk e látens buzik, zsidók vagy pirézek.
A jóembert miért nem engedték fel a kamionra, aki kikérte magának hogy neki ott a helye és nem meleg hanem BUZI? Biztos így érezte, jól mutatott(mulatott) volna a kamionon, a facebook ismerősöknek pedig magyarázkodhatott volna.
A halas bácsinak pedig ezúton kérdezem, mi a véleménye az olyan teremtmények kategóriákról, mint hermafrodita? Azt Isten a saját parancsolatai ellen teremtette, netán részeg volt, vagy csak mellényúlt és felborította a lombikokat a vegykonyhájában?
Dr plágium
Őszintén mondom, jobb volt nézni a színes, vidám kavalkádot mint a "katonákat"
Sajnálom, hogy nem mehettem el egyéb elfoglaltságom miatt.
Mi is a halál civilizációja? Szerintem a pasas se tudja :) csak beszél a vakvilágba.
leszúrt rittberger
@archer: Egyik sem. Na most erre mit lépsz, nácika?
whatthefuck
Kell rendezni egy hetero-pride rendezvényt és kész. Biztosan sokkal többen szívesen demonstrálnák a normalitásukat, a családszeretetüket stb. Még családi programnak is jó lenne. Vajon ott a buzik ráznák így a majomrácsot, mint ezek a nagyon erkölcsös keresztyének vagy mik? Aligha.
archer
@leszúrt rittberger: Nehezen tudom elhinni.. : )))))
archer
"Jajjmár"
a 12:39-es bejegyzésedet,
nem lelem sehol.. : /
leszúrt rittberger
@archer: Igen, ez a homofóbia ismeretőjele, hogy szerintetek mindenki meleg, aki toleráns. Rettegtek mindenkitől, aki nem ordítja elég hangosan, hogy "mocskosbuzik" :))
nemkati
Nem akartam hozzászólni ehhez a témához, mert siralmas amit a homofóbok itt és a többi, a Pride-dal kapcsolatos témában előadott, de most mégis mondanék valamit.

Mint programozó, mindent a logika szemszögéből nézek, azt is, hogy az emberek különböző halmazokból állnak. Ezek a halmazok különböző mértékben átfedik egymást. Így aztán a visszafogott, magukat kontrolláló emberek és a magamutogató, kihívóan viselkedő emberek halmaza átfedésben van mind a heterok, mind a homoszexuális, vagy akár az LMBTQ bármelyik csoportjához tartoznak. Úgyhogy nem lehet a Pride résztvevői küzül mindenkitől elvárni, hogy ne vislkedjen provokálóan. Őtőlük nem várjuk, nem akarjuk ezt elvárni, az ellenzőiktől pedig eltűrjük, netán megköveteljük a provokációt?

Megint csak arról van szó, hogy egyesek úgy érzik, ezt vagy azt megtehetik, mások meg nem tehetik meg ugyanezt? Mit mondjak, ha azt mondom, hogy ez nem szimpatikus, akkor nagyon-nagyon enyhén fogalmaztam. Évente pont azon az egy napon egyébként nem muszáj senkinek az Andrássy úton sétálni, pláne gyerekekkel. Szerintem aki akarja, kibírja hogy nem megy oda. Aki feltétlenül gyűlölködni akar, az persze odamegy. Szíve joga. De hogy milyen a jelleme, az magáért beszél. Na meg azoké is, akik nem mennek oda, csak innen, meg máshonnan kiabálnak elfogadhatatlan véleményeket.
miazavalami
Én megértem a melegeket, de ezek az eszementek azokra is szégyent hoznak akik a másságukkal együtt tisztességesen élnek.
JAJMÁR
Nem tudom megállni én sem, hogy ne szóljak hozzá megint! Pedig már elég sok cikknél hozzászóltam ehhez a témához.
Az igen széles heteró tábor - ahová végül is tartozom -, nehogy azt képzelje, hogy "tökéletes", és ne lehetne minden rendezvények készíteni "érdekes", visszataszító képeket. Nem kicsit elfogult és előítéletes egy-két blogtársam a meleg embertársainkkal. Sajnos, ez is a jelenlegi megosztó politika sikere :( itt tartunk hát, egyre távolodunk onnan, ahová tartozni szerettünk volna. Szomorú vagyok :(

Arról nem is szólva, hogy elég egy ilyen cím, és egy alsónadrágos fénykép az általánosításhoz. Lehet ízléstelenül viccelődni és jól szórakozni az "amúgy nekem semmi bajom velük" embereken. Csak azért, mert fel mertek vonulni!
Na, mindegy, "ízlések és pofonok különbözők" :)
Grafix69
@nemkati: Tulajdonképpen egyet is értek veled a leírtakkal.Viszont azért mégis van ennek egy kis szépséghibája mármint értem én ,hogy mindenki olyan identitású amilyen éppen tetszik neki vagy szimpatikus vagy éppen úgy született. Viszont ha én felvállalom azt a tényt,hogy más vagyok akkor bizony minden társadalmi negatívumával együtt el kel fogadnia akár az atrocitásokat is ( persze ez nem civilizált dolog). A lényeg pedig az szerintem ,hogy van benne azért (azonos neműek kapcsolata) görbe út mivel gyermek áldás kilőve ,persze nyilván a szexualitás nem csak erről szól de pont ez váltja ki a legnagyobb ellenérzést. Az ism érdekes ,hogy amíg a leszbikusokat mindenki kivétel nélkül szívesen elnézi (persze van kivétel) viszont a férfi homokosoktól a nagy rész undorodik.
JAJMÁR
@archer: 14:49 Nem leled a bejegyzésemet? 19:33-nál olvashatod ! Gondolom, más a véleményed!
Esetleg keresel erre még egy videót? :) Mazochista vagy?
ööö van még egy lehetőség...
Meine Ehre heisst Treue
@JAJMÁR: Nálam nincs előítélet avagy rossz sztereotípia, eleve rosszat nem gondolok róluk, maximum a szarkazmusom vágható a fejemhez.
A politikának sincs köze ahhoz, hogy nem szeretem azt, hogy összegyűlnek, mint kólában a buborék és erőltetik mániákusan az elfogadásukat (megjegyzem nyitott kapukat döngetnek), mint éhes ember a sza@ást.
Úgy gondolom, hogy ezek az emberek a hétköznapok során hasznos tagjai a társadalomnak, de ez a felvonulás a céljával nem jó ötlet.
libelle
@verőce21: Ott egyik sem volt defektes. Mert, ki vagyunk mi, hogy itélhessünk???. A Mindenható? Nos definitiv nem. Mert Öket is a mindenható engedi élni úgy mint téged , engem ès...Mit ártottak nktek ezek az emberek. ??? Több százezer gazember van itt aki ellen igy és hasonlóképpen kellene fellépni. Tegnap volt a Critopher -Street-Day Parade Kölnben és milyen érdekes abszolut toleransak az emberek. Bizonyára szonbaton jöttek ide ebbe az országba, ami az intoleranciájáról világhirü a homosexuálisokat támogatni azért volt ott Német zászló is. Németországban minden nagyvárosban minden évben van egy ilyen felvonulás.
libelle
@verőce21: Azokat kellene irtani akikkel kezdödik a video-felvétel. Ugyanis Europa ezért itéli el a Magyar Àllamot. Vonát ezt a hülye tökfejet ezt az érdek- szemét-bandát. Ellene vagyunk Europának de jaj de igyekszünk a EU-Parlamentbe mert ott van a nagy MANNY. Ès azt a barmot aki felakar menni a kamionra, aki az ugatta "mert nem melegek hanem buzik" Végig néztem ezt a videot a sok hülye dumákkal és csak annyit, hogy az uristenek hatalmas àllatkertje van!!!
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: 20:13 Elhiszem, hogy Te így gondolod.
Én viszont nem. A múlt héten politikusok is megszólaltak a melegekkel kapcsolatban. Ezek hatnak, formálják a közvéleményt. Elég sokan mondják, ha otthon maradnak, meg elvegyülnek, és nem mutogatják magukat... vagyis, ha megbújnak, akkor el vannak fogadva. Csak ne látszódjanak... akár a hajléktalanok. Tűnjenek el, "nem szép látvány", a fogyatékosok, meg a rokkantak is... aki szegény, azon meg úgyse lehet már segíteni. Szerintem ez ijesztő! Sokféle kisebbség van, minden ember valamilyen kisebbséghez is tartozik egyben.

A félreértések elkerülése végett tisztázom, hogy én nem a "melegek" pártját fogom, hanem a demokrácia pártját, ahol nekik ugyanannyi joguk van, mint bárki másnak, mint nekem. Felvonultak, mert megtehették, és látszódni akarnak, nem kell bujkálniuk, és ennek örülni kellene. . de nem! Most úgy látom, hogy a többség jobban szereti,. ha nem látszódnak. Legyen mindenki egyforma, szürke öltönyös. Nappal mindenképp, esetleg éjszaka, a 4 fal között lehet önazonos.
Az egyforma emberek meg minek vonulgassanak külön, hát majd egyszerre, ha majd a CÖF szólít!
libelle
@leszúrt rittberger: Nagyon tetszik amit irtál HERR RITTBERGER !!! Hogy lezsurt vagy nem mindeggy
Meine Ehre heisst Treue
@JAJMÁR: Egyetértünk, de mégsem.
A heterok sem mutogatják magukat, nem rendeznek utcai parádét. Enélkül is jól megvan együtt mindkét brigád. Nem kell eltűnniük, ahogy a mozgássérülteknek sem, mindenki élje a békés hétköznapjait. Szerintem ebben nincs semmi rossz vagy előítéletes.
nemkati
@Meine Ehre heisst Treue: "ahogy a mozgássérülteknek sem"

Nem tudod őket semilyen más csoporttal szembeállítani. Hiába ugyanúgy velükszületett tulajdonság, mint a veleszületett mozgássérültség, vagy bármilyen más eltérés az átlagtól, a homoszexuálisok állandó támadásoknak vannak kitéve ha elbújnak a másságukkal, ha nem, míg más csoportokat inkább a részvét vagy az elfogadás övez. Pedig kiállhatatlan, vagy akár gonosz minden csoportban található.

Ez az egész tiltakozás ellenük azért van, hogy akik kifejezetten gyűlölik őket, kiélhessék ebben magukat. A Pride egyik célja pedig az, hogy ők is kifejezzék ellenkezésüket a kirekesztés, a megkülönböztetés és a támadások miatt, amik rendre érik őket. Amíg ez a támadás megvan ellenük, addig a Pride is meg fog maradni.
Másrészt pedig: ahogy felvonulhatnak azok, akikben az közös, hogy a kormány pénzén civilek és ezért bármit megünnepelnek a kormánytól, vagy felvonulhatnak azok, akiknek Jézus feltámadása örömünnep, és még sokan mások másért, addig a melegek is felvonulhatnak együtt azokkal, akik szexuális vágyaikat tekintve mások, ehhez ugyanúgy joguk van.
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: 21:17 Ebben nincs. Azért kellenek a vasárnapok és az ünnepek is. Ünnepnapok nélkül unalmasak a békés hétköznapok :)
(Nem bírom ki, hogy ne az enyém legyen az utolsó szó :) )
moiszikf
Értem én, hogy a melegek azt akarják, hogy a társadalom elfogadja őket. Csak azt nem értem, hogy akkor miért a másságukat hangsúlyozzák, miért nem a hasonlóságot? Miért nem arra próbálnak rámutatni, hogy a szexuális irányultságuktól eltekintve, az égvilágon semmiben sem különböznek egy átlagembertől? A mindenféle maskarákból csak azt tudom levonni, hogy hülyék, azt nem, hogy milyen a nemi identitásuk.
archer
@leszúrt rittberger: "Rettegünk"..?

aztán mitől szegénykém..? : )))))
archer
@JAJMÁR: Akkor gondolom az Ibizán versenyt szopó brit spinkó ellen sincs kifogásod..!
26 férfit egy üveg pezsgőért,
azért szép teljesítmény..!

elvégre liberalizmus van, nem igaz..?
archer
@nemkati: A vágyaitokhoz való jogotokat senki nem vitatja..!

de senkit nem is érdekel..
JAJMÁR
@archer: 22:39 Ejha, 26? Tettél talán valamit az ügyben? Amikor én olvastam, még csak 24-en voltak :)
(Sajnos én már nem tudtam megnyitni a videót, de próbálom elképzelni mind a 26-ot :D )
archer
És ha 26..?
jézusom nem mindegy..? : )))))
libelle
@JAJMÁR: 20:13 Csók a szép hozzászólásodért
verőce21
A Büszke Bajtársak felvonulását a "Bajtársiasság Napját” nem egészen értettem, miért van összevágva a videón.
Ez valami operatőri furfang, mert azonnal úgy tudtam összehozni csak, hogy az SA is tele volt homokosokkal, vezetőjükkel Ernst Röhm-mel, ezért együtt vonulnak a melegekkel?
libelle
@miazavalami: hahahahahahahahaha. SZÖRNYÜ miket irsz
libelle
archer:22:39 Na és Irigyled, miert nem mentél Ibizára és ott sorba állhattál volna és igy te lettél volna a 27-ik. Vagy te vagy az erkölcs öre ? De milyen a te erkölcsöd? Es egyáltalán...
JAJMÁR
@libelle: 23:22 Ki tudja, merre járt? Valamiért 26-ról vizionál, ez felettébb gyanús :DDD
JAJMÁR
@archer: 23:39 Nem mindegy. Még akkor sem, ha ebben az esetben igaz a mondás, hogy az 1 és a 2 között mennyiségi, azon felül pedig minőségi különbség van.

Másrészt mindent elárul rólad: egy kicsit többet, nagyobbat, mást mondani, mint a tények, igazán nem probléma! Ugye, Szerecsenke ? :)
libelle
@miazavalami: mert szörnyü !!! ilyen egyszerü. Intolerancia magas foka
miazavalami
@libelle: Előbb gondolkodj , ha meg akarsz szólalni! Hol bántottam én a melegeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.