Már három hónap eltelt azóta, hogy a kormány számlát küldött az EU-nak, amelyeknek a kifizetése nem történt meg. Bár az EU nem tiltotta meg a számlák kiküldését, de 60 napos döntési folyamat után fizetnek csak, vagy nem.

Mivel már három is eltelt az előzőek leadásától számítva, "most már nem csupán formai szempontból van probléma, hanem a gyakorlati működés szintjén is. Ha nem lenne baj, akkor legkésőbb július közepén le kellett volna adnia Magyarországnak az elmúlt hónapokban összegyűlt kifizetési kérelmeket" – vonta le a következtetést a 444.hu.

A múlt héten 110 milliárd forintot zárolt a kormány az idei költségvetésből. Az erről szóló közlemény az uniós pénzek elmaradásával is indokolja a lépést: „A biztonsági intézkedés azért is célszerű, mert az uniós támogatások maradéktalan felhasználása érdekében egyes fejlesztéseket várhatóan nem uniós, hanem hazai költségvetési forrásból fogunk megvalósítani. Az így „felszabaduló” uniós keretet a kormány más beruházásokra fogja fordítani.”

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Nem is kell ! Minek ? Ez az ország már hozzászokott a pénz nélkül való éléshez .
Pénz ? Az a legkevesebb !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
Pedig de szepek es szinesek is azok a lufik... Csak kar hogy nem tartanak soka
dömdödöm
Nem is kell ! Minek ? Ez az ország már hozzászokott a pénz nélkül való éléshez .
Pénz ? Az a legkevesebb !
Törölt felhasználó
Nahát, nahát, most akkor milyen pénzből fogjuk eljátszani, hogy mennyi beruházás és felújítás van, ami a "fidesznek" köszönhető..:)
volvós
Csodálkozunk !!! ??
Olyan ez nagyban, mint kicsiben én szidom a szomszédom,
néha utálom, leköpködöm, és néhány nap mulva megkérem,
adjon kölcsön pár forintot, vagy segitse épiteni egy tyukólat
- stadion helyett...:-)))))
Cicamama55
Akkor még is igazat mondott tavasszal az a "hazug baloldal"?!
nemkati
@Cicamama55: Valahogy nem áll össze nekem ez a kép. 2 hete Csepreghy a klubrádióban egészen mást mondott.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=176558

Feloldotta az uniós pénzek befagyasztását Brüsszel - Csepreghy - 2014.07.11
Hallgassa meg

Folyamatosak az utalások az Európai Bizottságtól a magyar kormány számára - mondta Csepreghy Nándor a Klubrádió, Megbeszéljük c. műsorában.

A Fejlesztéspolitikai Kommunikációért felelős helyettes államtitkár hozzátette, hogy feloldották azt a kérést, hogy Magyarország ne küldjön újabb számlákat, mert azokat a vitás kérdések miatt nem fogadják be. Folyamatosak a kifizetések, sőt azok az év végére még jobban felpörögnek majd - tette hozzá az államtitkár. Ebben az évben 708 milliárd forint érkezett Brüsszelből.
(Klubrádió)
karma1
Akkor most ki beszel felre? (Szerintem mindenki hazudik, felnek, hogy kidol a sz@ros bili, dehat ez mar olyan regen - az elejetol fogva - benne van a pakliban!)

propeller.hu/itthon/2960198-miniszterelnokseg-szepen-jonnek-eu-tamogatasok

Nem baj! Ha Brusszel leallt, annyi baj legyen! Mi most mar keletrol kapjuk a zsozsot, csak
ugyesen nyaljunk Putyinnak... Fog ez menni elvtarsak, csak igy tovabb!
Fradigege
Ott a ruszki hitel. Pont emiatt. Majd a saját bőrünkön fogjuk megtapasztalni a sok hülyeséget. Itt vannak a brüsszeli kokik.
Tulipánfa
A gazember Lázár nem ideges, őrá bízta a keresztapa a maradék kulcsát.
Csizmás Kond
...onnan nem is fillért várunk hanem ejrót.
qxy
Igen, igen. Én szóltam nekik mert itt vagyok nem messze tőlük és azt is mondtam nekik hogy ideje lenn meg nézni mire is herdálták el a a pénzt a politikus nagy kutyák
Ne hogy úgy járjanak mint az a " Másik ország"
Azt mondta a nép.- mi nem vettük fel. hanem a politikusok tőlük kérje és mi nem adunk egy petákot sem mert nincs Nézze meg hogy és hol élnek a politikusok és lehet számon kérni . Na? kik mentek a börtönbe? ?
Lenne itt munka kérem kel építeni egy nagy börtönt csak politikusoknak de takarító nem is kell mert annyian nyalnak hogy ragyogna minden.
Cicamama55
@nemkati: Ezt én is hallottam, éppen ezért az a véleményem,hogy valaki nagyon hazudik, az igazságot nagyon nem akarják, hogy kiderüljön. A választások előtt sokan jósolták azt, hogy ha a Fidesz nyer, rövid időn belül az ország gazdasági élete összeomlik, s egyszerűen működés képtelenné válik a kormány. Hogy mely hírek a megbízhatók, vagyis ki hazudik, úgy gondolom nem sok idő múlva kiderül!
Desischado
Hazugság a lételemük, de az igazság előbb utóbb mindig kiderül!
karma1
@Cicamama55: Tudod, Kedves, lexarnam , ha a kormany dolne be - az eddigi intezkedesei alapjan ugyis csak egy rakas bohoc, meg egy udvari bolond alkotjak, a baj, hogy az ORSZAG megy tonkre, MIATTUK...:-((((
alte trottel
...baszd meg a fűnyíródat medve, most már nem is kell!
Yoda69
Semmi gond, majd szoritanak egy ujabb 100 milliardot a zembereken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.