A Nyugat érdekes házirendre lett figyelmes Sárváron, egy teniszpályánál: Orbán Viktor és Roger Federer "térítés nélkül" látogathatják a pályát. Bár vannak nem kívánatos alakok is, mint a jobbikos képviselő, Kiss Zsolt, na ő jobban teszi, ha nem akar Sárváron teniszezni.

Orbán ingyen teniszezhet Federerrel Sárváron

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@volvós: ma, 08:58-ra: tévedel, orrbi szotyiköpködés közben is agyonverné ezt az ismeretlen teniszezőt...Mert nem szeret veszíteni...És ez az ismeretlen nevű Federer legalább 20-25 tekkes géppisztolycsővel szemben játszik...Vagyis???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Elképzeltem, simán rám jött a röhögőgörcs! A hájas potrohával teniszezne?! Biztos olyan zseniális teniszező lenne, mint amilyen király focista. Pardon, elvonultam röhögő szünetet tartani!
Vadlaci
@volvós: Federer-Orbán 6-0, minden szettben. Tudósítás a CÖf-től: A heroikus küzdelemben kitűnő miniszterelnökünk, - aki egyébiránt munkamániás és illiberális kiváló sportoló, a felcsúti Pancsoló aréna szomszédja és törzsvendége - megszerezte az értékes második helyet, miközben Federer utolsó előtti lett.
bakegya
Nincs határ,oda üt ez ahova csakkk akar!-saját vagyon,saját pályák,mindenkinek civil a pályáról-falazgat már jó ideje-fölhozták ellenfél nélkül is a nemzet vitézei-(posványos-Románia,2014)
Törölt felhasználó
Elképzelem ahogy a nagy paraszt harcsa pofája meg a bele lobog a szélben.
mariaberta
Jé! Tud teniszezni? Nemcsak csodacsatár?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.