Igazi szexragadozó lehet az a férfi, aki a gyanú szerint megvert, aztán megerőszakolt egy lányt az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karának gólyatáborában – írja a Blikk.

A rendőrség a rendezvény fotósát, K. Sándor Szilárdot gyanúsítja az esettel, amit a férfi a hírek szerint be is ismert. A helyiek szerint a lányt egy bozótos részre vitte, ahol megverte és megerőszakolta.

A Blikk keddi cikkében azt írja, a középiskola elvégzése után, 1996-ban már volt büntetve erőszakos közösülés miat­t, nyolc évvel később pedig szemérem elleni erőszak ügyében indult ellene eljárás.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Úgy gondolom, hogy az is beteg, aki a lány viselkedését kezdi boncolgatni!
Az igaz, hogy nehezebb megerőszakolni valakit, ha nem lép ki a lakásából, vagy ha igen, akkor csadorban.
De ne ám már a szerencsétlen, lány legyen az oka, mert el mert menni egy buliba - ami amúgy a velejárója az egyetemi létnek-, és uramatyám nem öltözött burkába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
A palinak a pofázmányát is látni szükségszerű lenne,még mielőtt bárki eztán is vele szembe menne!!!
volvós
"...A férfi szombaton hajnali négy óra körül teperte le áldozatát, ..."

Ezen azért érdemes elgondolkodni, hogy mit keresett ez idötájban egy fiatal lány a bozótos félreesö területen ??? Ez persze nem mentesiti a felelösségvonás alól ezt a görény pasit arra, hogy kökeményen megbüntessék ! Lesz dolga a bírónak !!!
human
Csak találgatok. A csajszit megkörnyékezte a fotós és a csaj belement a játékba, csak ő nem annyira komolyan gondolta, mint a fotós aki a végén konkretizálta mit is akar. Ezen a ponton a csaj inkább le akart lépni, de az erőszaktevőt már itt nem lehetett megállítani, mert beteg.
naaki
Ez egy gólyatábor volt, ahol a fiatalok szórakoznak, ismerkednek jól érzik magukat. Véleményem szerint tök felesleges az áldozat viselkedését boncolgatni. Egyszerűen nem erről szól a történet. Adva van egy szarfaszú rohadék, aki először is megvert egy nőt, majd megerőszakolta...és nem ez volt az első esete. Tehát egy visszaesőről van szó. Inkább erre kellene koncentrálni. Nem?
darwin
Hogy kerül egy szexuális ragadozó egy gólyatáborba?Egyszerű szakipari munkákhoz is erkölcsi bizonyítványt kérnek.Még a kukásoktól is.
Fradigege
A sitten őt fogják megerőszakolni. El tudnám képzelni, hogy a kislány kacérkodott, kicsit iszogattak, stb. Ez meg állat módjára neki esett. Ez a hajnal 4 órai időpont elég beszédes. Nem este 10 kor lőtték fel a pizsamát. Jól érezték magukat, csak egy kiéhezett állat is volt a társaságban. Az ilyet el kell vinni málenkij robotra, oszt jó napot! Ott nem bizseregne a libidó, fütyi nélkül meg pláne.
soljanka
Úgy gondolom, hogy az is beteg, aki a lány viselkedését kezdi boncolgatni!
Az igaz, hogy nehezebb megerőszakolni valakit, ha nem lép ki a lakásából, vagy ha igen, akkor csadorban.
De ne ám már a szerencsétlen, lány legyen az oka, mert el mert menni egy buliba - ami amúgy a velejárója az egyetemi létnek-, és uramatyám nem öltözött burkába.
Fradigege
@soljanka: Nem tetszik például Gyurcsány és Orbán viselkedése sem. Összezárnám őket ezzel a K. Sanyival. 1 hónap után rájuk nyitnám a cellaajtót. Amelyik túléli, az kapna tőlem egy ebolás/AIDS-es injekciót. Oszt, visszacsuknám az ajtót még 1 hónapra.
varrólány
@volvós: 08:39 Én is ezen gondolkoztam , hogy hajnali négykor ???!!!
Törölt felhasználó
@volvós: 17-18 éves lány-fiú a gólyatárborban szerintem simán akkor van még csak félídőben:) Inkább az a kérdés, hogy ez tetű mit keresett egy bokorban hajnali f4-kor
ancika
@volvós: Mondjuk pisilni ment... vagy hányni, mindegy nem?
ancika
@varrólány: Ezen gondolkodni? Bármit kereshetett hajnali négykor akárhol. Rengeteg ember futkoz a nyakában aranylánccal, vagy a karján márkás órával, vagy mégsem jut senkinek sem eszébe, ha valakiről letépik, hogy mi a fenének vette fel, vagy ha már rajta volt, mért nem a pulcsija alatt...
Nem az áldozatot kellene hibáztatni.
volvós
@Hellcat: ma 09:01
Inkább olyan cellába zárni, ahol már várja 2 kopasz néger kiéhezett bika,
a " friss husit ", arra várva, hogy véletlenül leejtse a szappant...
Megtudja, mi a jó !!!
varrólány
@ancika: 16:16 Nem hibáztattam senkit csak kérdeztem de tudod ok és okozat összefügg.
Amit még írtál arra is igaz ez, bizony meggondolandó aranyakkal futkározni de még gyalogolni is.
ancika
@varrólány: Tehát az ok az volt az erőszakra, hogy egy gólyatáborban hajnal négykor még nem az ágyában volt...?
Lényegében akkor ugyebár maga volt az okozója az ellene elkövetett erőszaknak. Úgy kell neki...(?!) :(
ancika
@volvós: De, komolyan mondom... Egy gólyatáborban, mi a szentszarért ne mászkálhatna az ember egy bozótban akármikor? Egyébként nem mászkált a bozótban, hanem odavitte az elkövető. Mint az már kiderült. De ha mászkált is volna...
Erőszakot egyébként nem csak a bozótban követnek el hajnal négykor, megtörténhet az télen este hatkor a saját házad előtt is, akár.
varrólány
@ancika: Értheted így is, de nyilván nagyobb a lehetőség ha nem az ágyában van hajnalban mint ahogy írtad. és konkrétan csak az erőszak tényéről tud mindenki mi hogy történt azt csak azok akik ott voltak.
ancika
@varrólány: Nem lehet érteni másképp azt, amit írtál. Sajnos.
Konkrétan az erőszak ténye a lényeg, a körülmények, hogy bozótban, meg hajnalban, meg milyen cucc volt a csajon, az teljesen lényegtelen, indifferens.
nyanya001
A híreket hallgatva " az egyetem egyszerű atrocitásnak minősítette az esetet "
akkor csak azt kívánom , hogy anyátok is ilyen egyszerű atrocitásban részesüljön veletek együtt !
volvós
@ancika: Te most kinek drukkolsz ??? Mi az hogy nem lényeges, hogy egy fiatal lány hajnal fél 4-kor a bozótosba elmegy egy huszonvalahány éves pasival ??? Te ezt normálisnak tartod ??? Nem tiszta ez az egész !!!
JAJMÁR
@volvós: 21:31 Hajnali 4-kor és délután 4-kor, és bozótosban és kapualjban és lakásban és bárhol és bármikor is súlyos bűncselekmény a nemi erőszak. Az erőszaktevőt semmilyen indokkal nem lehet felmenteni. Tönkretette egy ember életét puszta kedvtelésből.
Mi az, hogy szexuális ragadozó? (A ragadozó állatok nem bűnösök, az egy faj, emez pedig tudatosan aljas módon kihasznált egy másik embert. Nem kellene és nem is illik ide ez a szóösszetétel.)
alte trottel
@volvós: Kiment hányni, vazze!
Sose ismertél 18-20 éves csajokat?
JAJMÁR
@volvós: A második bekezdés nem neked szól :)
Igaz, nem nekem tetted fel a kérdést, de válaszolok. Igen, normális, hogy egy gólyatáborban hajnali 4-kor nem alszanak a lakók. A nemi erőszak a nem normális.
verőce21
L'homme est un animal qui parle...
És a "savoir" csak akkor ér valamit, ha "pouvoir".
Hellcat
@volvós: Na jó egye kukac az ánusztágítás is belefér.
soljanka
@varrólány: Egy gólyatáborban a hajnali négy óra már húsz éve is a normál időszámítás szerint este 9-et jelentett...
pbalage
@verőce21: eddig is sejtettem, hogy tudok franciául, mert nem használtam fordítót és így is megértettem!
azt írod, hogy az ember egy olyan állat, amelyik tud beszélni.
picike
Sajnos nem közöségbe való embert alkalmaztak,de be kellett volna csukózni is a lánynak,de ez nem mentsége az erőszaknak az idő az erőszak az erőszak és nem szeretett. remélem példás büntetést is kap töbszörös bünöségéért is
ancika
@volvós: Már ne is haragudj, de szerintem teljesen normális, hogy egy fiatal, felnőtt nő hajnali négykor akárhol tartózkodik egy huszonvalahány éves pasival... De ha nem akar szexet, mert meggondolta magát, akkor az is normális, hogy nincs szex.
verőce21
@pbalage: (00:22) Lehet, hogy bádogozni is tudsz, csak nem tudsz még róla. :)
esdi
Az ilyen cselekedeteket elkövetőt azonnal kasztrálni kéne. Letölti azt a minimális időt, és ráeresszük a társadalomra? Neki vannak jogai - az áldozatnak meg semmi?
varrólány
@ancika: 05:43
" Már ne is haragudj, de szerintem teljesen normális, hogy egy fiatal, felnőtt nő hajnali négykor akárhol tartózkodik egy huszonvalahány éves pasival..

Igen ez így jó ha már tudja a nő hogy megbízható a férfi nem egy alig ismert ember Mert sosem lehet tudni milyen reakciója van egy férfinek ahogy írtad arra hogy "meggondolta magát mert az is normális hogy nincs szex".
Az meg főleg felelőtlenség úgy tenni mintha akarnám aztán meg mégsem , mert nem tudhatom nem-e agresszívvá válik a férfi.
volvós
@ancika: 38 éves az eröszakoló !!! Ne szépitsd a dolgot !!
JAJMÁR
Egy ideje - és remélem még mindig - nő és férfi egyenlő jogokkal bír ebben az országban. Persze vannak helyek, ahol a megerőszakolt nőket vesszőzik és megkövezik.

Az egyenlő jogok kétségbe vonása, ha hibás a nő, mert hajnalban és bozótosban jár - a férfi nem hibás, neki lehet bármikor, bárhol járni, mert ő felsőbbrendű, és ha talál valakit a bozótosban, nem csoda, ha felébrednek az "ösztönei" - .
Sarkítva írtam, de terjedőben van valami ilyesféle gondolkodás, ami "lealacsonyítja" a gyengébb nemet. (Az ösztönéletűt meg nem? )

(A jelenlegi eset kapcsán az erőszak ténye látszik biztosnak, - de még ez sem bizonyított - az összes többi körülmény találgatás, így konzekvenciát levonni hiba.)
KERKA
Már mindent leírtatok előttem, ezért én szeretnék rávilágítani egy kicsit az ELTÉRE.
A pasi 38 éves, bűntetett előéletű mit keres az ELTÉN, és mit keres ott, mint fotós?
A hallgatói önkormányzat kikből áll és ki ellenőrzi őket?( a gólyatábort a hallgatói önkorm szervezte)
Az iskola biztosít-e oktatói felügyeletet a tábor ideje alatt?
Na most akkor emlékezzetek vissza a tavalyi ELTÉS évnyitóra, akkor is botrány pattant ki mert a hallgatói önk. LISTÁT készített a lányokról a szexuális szokásaikról, illetve beállítottságukról. A jelzőkkel nem fukarkodtak.
Ez amolyan szexuális lista volt, kézről -kézre járt. A tavalyi felvételeken a lányok tejszínhabot nyaltak le a fiúk meztelen testéről, még onnan is. Ezt a lányok egy vicces dolognak könyvelték el!!!
Szerintem van min elgondolkodni:((((((
varrólány
@JAJMÁR: 11:24 Igen a férfi járhat bárhol bármikor elég kevés az esélye hogy erőszak éri. A nő mindig védtelenebb, ezért óvatosabb is ,jó esetben persze .

Egyeltalán nincs lealacsonyítva a gyengébb nem , csak némely viselkedésűek teszik ezt.
Konkrétan tényleg a találgatás folyik de szerintem a nagy igazságtól távol állunk.
Az rejtély hogy lehetett ilyen büntetett férfit beengedni,sőt szervező volt .
naaki
Olvasom a kommenteket. Meglássátok, hamarosan szent lesz ebből a trógerból. Mert mit keres egy fiatal lány a susnyásban hajnal 4-kor egy gólyatáborban? A lányoknak már este 10-kor ágyban a helyük - egyedül, párban esetleg egy komplett gólyatáborral - de 10-kor. Elképzelhető, hogy ezt a férget nem érdekelte a hajnal 4 vagy az este 10 óra. Szerintem a tróger bármikor megerőszakolta volna, akár fényes nappal is. De arra kíváncsi lennék, ha világos nappal csinálja meg, akkor mit találnának ki egyesek, csak azért, hogy a lány is hibás legyen? Komolyan ennyit tudtok csak?
JAJMÁR
@varrólány: 12:44 "Az rejtély hogy lehetett ilyen büntetett férfit beengedni,sőt szervező volt"
Erről van szó. Nyilván nem tartották "súlyos" dolognak. Biztos a lányok is benne voltak , gondolhatták. (KERKA hsz. igen jó válasz erre) Negatív irányba tartunk ezen a téren (is).

Hiányolom a társadalom teljes mértékű és nyilvános elutasítását az ilyen erőszakos bűncselekményt elkövetőkkel szemben. Határozott és egyértelmű elutasításra lenne szükség.
Ellenben látom, hogy vannak akiknek még gúnyolódni is kedvük támad, pl. facebook, no meg a rádió stb., és ez nagy baj.
Igen, a nők fizikailag gyengébbek. Ezért még súlyosabb az erőszak.

Nagjából el tudom képzelni, mit érezhet az a fiatal lány, akinek volt bátorsága feljelentést tenni, és most olvassa a róla szóló cikkeket. Szóval innen üzenem neki, hogy ő nem hibás és nem oka semminek, de jól tette, hogy feljelentette azt az embert, és lehet, hogy nehéz időszak vár rá, de most egy ideig egy "görénnyel" kevesebbtől kell félteni a gyerekeinket.
gyuszka
Valahogy nehezen értem meg ezt az egész nagyon is várható és vitatható történetet. Én 45 évvel ezelőtt jártam egyetemre és akkor is divat volt a gólyabál, bár nagyon-nagyon sok különbséggel.
Itt a TV-n látottak alapján imitálták a szopás a dugás legmagasabb fokozatát. Gondolom, hogy ez nem mindenkire egyformán hatott. Csak azt nem értem, hogy miért kellett megerőszakolnia, amikor ezek a csajok erőszak nélkül is dugni akarnak illetve akartak. Lehet, hogy rosszul választott vagy még a kislányban nem volt meg a megfelelő maligánfok?
Sajnos ma már az ilyen események egyetemmel rendelkező vidéki városokban nem jelentenek különösebb érdeklődést.
gödörben
@esdi: Szép kis hazánkban ez van. Joga csak a szemétnek, csalónak, gyilkosnak van.
gödörben
@JAJMÁR: Egyetértek Veled és remélem, hogy az igazszágszolgáltatás is egyszer eljut odáig. Persze erre még jó sokat kell várnunk, ahogy most állnak ezek a dolgok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.